به نقل از نـاطـــق :خب ببین دوست من درس خدند هر وقت به اون شدت مثل اون فیلم برات مهم بشه میری طرفش...من قبلا هم راه موفیقتو گفته بودم
من به تو میگم که هدف نداری...یعین هدفی توی درس خوندنت وجود نداره بدون اینکه چیزی ازت بپرسم
به نقل از meysamasadi :من الان هدفم دارم ولی بازم تنبلیم میشه :-s
به نقل از F@|-|!mEh :دقیقا منم همینجوریم !!! خیلی سعی کردم کم شه و شد ولی اینجوری نیست که کاملا بتونم کنترلش کنم ...
فراموش كردن مطالب ب دليل عمقي نفهميدم اوناس...درسارو دقيق و موب مو بخونيد و سعي كنيد اونا رو درك كنيدبه نقل از βәɦząԃ :عاغا ی مشکل!!!
من هم هدفمو مشخص کردم هم میخونم ولی هرچی که خوندم سر جلسه آزمون نصفشو یادم میره. چیکار کنم!!؟؟؟
تو خونه ک هستم تموم سوالا رو حل میکنم عین آب خوردن اما سر جلسه....
خواهشا یکی بگه مشکل از کجاس!
به نقل از نـاطـــق :من یک بار دیگه برای شما گفتم...ببین میثم جان هدف داری....ولی چه هدفی....آیا هدفت اونقدر بزرگه که بری دنبالش؟ ایا اونقدری بهش علاقه داری که ترغیبت کنه؟؟ آیا اونقدری ثمرش خوب هست که به تکاپو وادارت کنه؟؟
اینا همش باید باشه و وقتی باشه مشکلت حل میشه...من هنوزم تاکید دارم رو هدفت...البته اینجا مطرحش نکن...خودت حساب کن ببین حرفم میخوره به هدفت یا نه
برای موفقیت درریاضی:به نقل از meysamasadi :یه سوال دیگه برای من پیش اومده چجوری میشه ریاضی رو خوب خوند و 20 گرفت من نگران وضع ریاضی خودمم
دوست من خودت قضاوت کن...چند تا مورد خاص از تحصیلت گفتی بعد میگی مشکل دارم و بحرانیه...من اولشم گفتم اگر دوس داری بیا تو پیام خصوصی بهت بگمبه نقل از meysamasadi :بابا ترو خدا به داد من برسید دارم بد بخت میشم هرچی می کنم مشکل من حل نمیشه . راه دیگه ای به غیر این هدف وجود نداره که بتونم باهاش مشکلمو حل کنم وضعیت من بحرانیه
به نقل از hanie.h :برای موفقیت درریاضی:
تمرین
صبر
حوصله
و فهمیدن مفهوم ها لازمه ن فقط روی ی سوال متمرکز شدن
ببینید شما کم کم جلو برید ...من میگم صبر ،تمرکز، حل کردن سوال های زیاد ولی نگفتم ک قراره ی شبهبه نقل از meysamasadi :وضع ریاضی من خیلی خرابه نکات بیش تر از این هم آیا وجود داره یانه فکر نمی کنم اخر ترم بتونم بیست بشم تورو خدا کمکم کنید