• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و مشکلات تحصیلی

سلام بنده فردا عربی دارم و خب به این یکی توجه نکنید چون مشکل این نیست من پس فردا امتحان ریاضی دارم و دو مشکل هست
1 من دست به کتاب نزدم تا الان :|
2 تو کلاس انلاین اصلا به معلم ریاضی گوش ندادم :)
چطور بخونم تو این مدت کم :|

سلام بنده فردا عربی دارم و خب به این یکی توجه نکنید چون مشکل این نیست من پس فردا امتحان ریاضی دارم و دو مشکل هست
ویدئو ها رو اگه هست با سرعت دو برابر گوش بده و اگه دوستات جزوه نوشتن بگیر و سوال های جزوه رو حل کن:-؟ و بعدشم مثلا ۴ تا در میون تست بزن از منابعی که داری یا اگه تکلیف داشتی و حل نکردیشون این در اولویته.

من نمی‌تونم مغزمو متقاعد کنم که سرکلاس آنلاین عین آدم بشینم و به درس گوش بدم یا حتا فعال باشم...
چیکار کنم؟ :///

من نمی‌تونم مغزمو متقاعد کنم که سرکلاس آنلاین عین آدم بشینم و به درس گوش بدم یا حتا فعال باشم...
چیکار کنم؟ :///
اینو توذهنت داشته باش که:
وضع تا یک سال دیگه حداقل همینه مگر اینکه معجزه ای چیزی بشه.
یه سری کارا مثل نوت برداشتنم تا یه حدی تاثیر گذاره.

من پارسال خیلی خوب نبودم ( اولین سال ورودم بود) اما امسال با توجه به جریان کلاس خیلی خوب دارم پیش میرم و از خودم راضیم....اما نمی دونم چه کنم که انگیزه ام نره. چند روز اصلا نمی تونم درس بخونم چون یه سری امتحان گذاشتن برامون و فشار تقریبا زیاده. چی کار کنم انگیزه ام برگرده؟

به نظرم کتاب درسی بعدم جزوه به کلاسا شاید نرسی :-"

سلام من از وقتی وارد پایه دهم و سمپاد شدم افت تحصیلی خیلی شدیدی داشتم، طوری که اگه قبلا هیچی نمیخوندم و 20 میگرفتم، الان میخونم و 14 میگیرم. اگه قبلا رتبه اول دوم مدرسه میشدم، الان جزو ضعیف ترینا هستم. تقریبا دارم از خودم ناامید میشم. میشه یکی بیاد کمک کنه و بگه چی کار باید بکنم؟ اصلا این اوضاع درست شدنی هست؟
سلام
ناامید شدن نداره که.معمولا به خاطر اینکه حجم درسا بیشتر میشه و کلا سبک درسا تو دبیرستان فرق می کنه بچه ها معمولا دچار مشکل میشن .
یه ذره طول میکشه عادت کنی دستت بیاد چجوری درسا رو بخونی.چقد باید بخونی.
پارسال مدرسه که از ما قلمچی گرفت به جز دینی و فک‌کنم شیمی بقیه درسای من زیر ۵۰ بود:))تازه من دوره یکم هم سمپاد بودم.ربطی به ورودی جدید بودنت نداره.
اگه درسا رو خوب یاد میگیری احتمالا مشکلت زیاد تمرین نکردنه
واسه ی درسات یه کتاب تست متوسط رو به بالا (بسته به سطح خودت )بگیر و کنار درسای مدرسه که معلمتون درس میده بگیر و شروع کن به کار کردن.
اگرم مشکلت یادگیریه که خب بگو چه درسیه کمک کنیم دیگه:-"

سلام من از وقتی وارد پایه دهم و سمپاد شدم افت تحصیلی خیلی شدیدی داشتم، طوری که اگه قبلا هیچی نمیخوندم و 20 میگرفتم، الان میخونم و 14 میگیرم. اگه قبلا رتبه اول دوم مدرسه میشدم، الان جزو ضعیف ترینا هستم. تقریبا دارم از خودم ناامید میشم. میشه یکی بیاد کمک کنه و بگه چی کار باید بکنم؟ اصلا این اوضاع درست شدنی هست؟
تا ی بازه ای طبیعی هستش افت تحصیلی ولی خب از اونجایی ک کاملا متوجه هستی میخوای شرایطت بهترت شه
خب ببین
کلا درس میخونی نمراتت کم میشه یا کم تسلطی یا کلا خوب میخونی نتیجه نمیده؟
تست میزنی کلا یا ن ؟
کتابکار یا کتاب تست داری؟
درسای معلمارو کامل متوجه میشی؟ فقط ب اون بسنده میکنی میری ازمون میدی یا امتحان میدی کم میشه درصد یا نمراتت؟
اینارو تعیین تکلیف کنی راحت تر میشه متوجه منظورت شد

افت تحصیلی به نظرم می‌تونه بیشتر توی پایه های هفتم و ورودی های دهم اتفاق بیوفته به چند دلیل
یک ورودی های دهم که قبلاً سمپاد نبودن یه هو با حجم علوم تفکیکی و سطح آموزش متفاوت و اینا مواجه میشن و معمولا اوایل سال اوضاع خوبی ندارن و شاید در سطح متوسط قرار بگیرن.
درست میشن البته بعد از یه مدتی.
دومی اش هم تغییر مقطعه تحصیلیه شخصا تفاوت رو احساس کردم از همه لحاظ.
دلیل دیگش نداشتن مطالعه ی کافی یه که زمان کم میاد به این دلیل که مشغولیت های فکری زیاده و بالاخره باید خالی بشه چون میتونی آسیب های وارد بکنه که به هیچ عنوان قابل جبران نیستن!
خب شخصا خیلی با مدرسه حال میکنم و اصن دوس دارم کلاسام تو مدرسه باشه بازده آموزشی من یکی توی واقعیت خیلی بالاتره الان که مجازی شده اصلا نمیتونم توی کلاس باشم و همش توی اینترنت هم!:|
در نتیجه نمی تونم مث آدم درس گوش بدم و باز هم افت میکنم :/(کاهش قبولی های مدرسه از ۶۲نفر به ۲۴ نفر توی امسال نشون دهنده ی همینه که شاید اغلب با مجازی حال نمی‌کنیم:/)
دلیل دیگش بی حالی و بی حسی هست که توی اغلب زمان ها پیش میاد شخصا تونستم این حس بی‌حالی و گشادی رو انداختم برای اخر هفته و توی اون یکی دو روز این حسو تخلیه میکنم تا بتونم بقیه هفته راحت باشم.
یکی دیگر از علت های غرور کاذب و مفته که یکم هست و این که مدرسه ای هست که هرکسی نمیتونه بیاد توش به ویژه اگه اولویت اول باشه باعث خودبزرگ بینی میشه که خب همین بازم باعث افت میشه.
نداشتن تفریح و اوقات فراغت می‌تونه باعث افت بشه به این صورت که همیشه آدم خسته و بی حاله./

یه برنامه ی متعادل که توش بشه به همه چی رسید و همه چیو مدیریت کرد خیلی خوبه و علاوه بر اینکه میشه به کار های درسی هم رسید اوقات فراغت و تفریحات خوبی هم میشه توش چپوند (((:

Back
بالا