• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و مشکلات تحصیلی

افت تحصیلی به نظرم می‌تونه بیشتر توی پایه های هفتم و ورودی های دهم اتفاق بیوفته به چند دلیل
یک ورودی های دهم که قبلاً سمپاد نبودن یه هو با حجم علوم تفکیکی و سطح آموزش متفاوت و اینا مواجه میشن و معمولا اوایل سال اوضاع خوبی ندارن و شاید در سطح متوسط قرار بگیرن.
درست میشن البته بعد از یه مدتی.
دومی اش هم تغییر مقطعه تحصیلیه شخصا تفاوت رو احساس کردم از همه لحاظ.
دلیل دیگش نداشتن مطالعه ی کافی یه که زمان کم میاد به این دلیل که مشغولیت های فکری زیاده و بالاخره باید خالی بشه چون میتونی آسیب های وارد بکنه که به هیچ عنوان قابل جبران نیستن!
خب شخصا خیلی با مدرسه حال میکنم و اصن دوس دارم کلاسام تو مدرسه باشه بازده آموزشی من یکی توی واقعیت خیلی بالاتره الان که مجازی شده اصلا نمیتونم توی کلاس باشم و همش توی اینترنت هم!:|
در نتیجه نمی تونم مث آدم درس گوش بدم و باز هم افت میکنم :/(کاهش قبولی های مدرسه از ۶۲نفر به ۲۴ نفر توی امسال نشون دهنده ی همینه که شاید اغلب با مجازی حال نمی‌کنیم:/)
دلیل دیگش بی حالی و بی حسی هست که توی اغلب زمان ها پیش میاد شخصا تونستم این حس بی‌حالی و گشادی رو انداختم برای اخر هفته و توی اون یکی دو روز این حسو تخلیه میکنم تا بتونم بقیه هفته راحت باشم.
یکی دیگر از علت های غرور کاذب و مفته که یکم هست و این که مدرسه ای هست که هرکسی نمیتونه بیاد توش به ویژه اگه اولویت اول باشه باعث خودبزرگ بینی میشه که خب همین بازم باعث افت میشه.
نداشتن تفریح و اوقات فراغت می‌تونه باعث افت بشه به این صورت که همیشه آدم خسته و بی حاله./

یه برنامه ی متعادل که توش بشه به همه چی رسید و همه چیو مدیریت کرد خیلی خوبه و علاوه بر اینکه میشه به کار های درسی هم رسید اوقات فراغت و تفریحات خوبی هم میشه توش چپوند (((:

خب افت تحصیلی و افسردگی و بی انگیزگی بعدش رو چیکار کنیم؟

خب افت تحصیلی و افسردگی و بی انگیزگی بعدش رو چیکار کنیم؟
به نظرم اگه هدف درست حسابی داشته باشه ادم بی انگیزگی معنا نداره یعنی یه جورایی اگه هم پیش بیاد موقته :/
اما خب گاهی اوقات ادم نیاز داره یه محرک داشته باشه که بتونه حول اش بده جلو
سعی کن اون محرک خودتو پیدا کنی که بتونه حول ات بده جلو
وقتی خب همه چی روی قلتک بیوفته و همه چی درست شه دلیلی برای افسردگی و بی حوصلگی نداره...
یه مشاور تحصیلی که برنامه بده و پیگر باشه ب شرطی که محرک درونی وجود داشته باشه ب نظرم خیلی میتونه مفید باشه.
خب من خودم افت تحصیلی وحشتناکی پیدا کردم بخاطر شرایط تست های انلاین و اموزش و نوع تست و سطح و زمانش کلا نمره هام و رتبه هام گند خورد بهش :/
چیز تو روحش://
اما خب شخصا به این نتیجه رسیدم این کارا فایده نداره:))و فعلا باید کنار بیام همینه که هست :/
و خب دارم کنار میام باهاش فعلا:/

سلام من امسال هفتم هستم و مثل سال های قبل نمره خوبی نمی گیرم و افت شدیدی داشتم چه کار کنم ؟

سلام من امسال هفتم هستم و مثل سال های قبل نمره خوبی نمی گیرم و افت شدیدی داشتم چه کار کنم ؟
اینطوری ک دوستان گفتن بعد یه مدت درست میشی.

حقیقتا خودمم اینطوریم :/
درسم شدیددد افت کرده :/
هفتم اینطوری نبودم و حالا ک اومدم دهم تجربش میکنم :/
هیچ اراده و حوصله‌ای برای درس خوندن ندارم@-|
فردا هم امتحان فیزیک دارم و منم همچنان بیخیال...
:‌(

خب سالای قبل که اثن نمره نمیگرفتی :/
خ خ خ _ خ خ _ خ و بقیه اش هم یادم نمیاد :/
طبیعیه تغیر مقطع داشتی و علوم هم تفکیکی که شده بعد یه مدت درست میشی اما نه اینکه بیخیال شی بری هپرووت :/
درستو بخون به حرف های معلم هم گوش بده سعی هم کن نمره هاتو یه نمره یه نمره یا دو نمره دونمره ببری بالا تا پایدار باشه شیب پیشرفتت
اخرش هم برو پیش مشاور مدرسه اگه درست نشد برات یه برنامه بریزه ((:
ولی بهتره توی درس های مث ریاضی کلاس بری تا پایه ات قوی شه ((:

خب سالای قبل که اثن نمره نمیگرفتی :/
خ خ خ _ خ خ _ خ و بقیه اش هم یادم نمیاد :/
طبیعیه تغیر مقطع داشتی و علوم هم تفکیکی که شده بعد یه مدت درست میشی اما نه اینکه بیخیال شی بری هپرووت :/
درستو بخون به حرف های معلم هم گوش بده سعی هم کن نمره هاتو یه نمره یه نمره یا دو نمره دونمره ببری بالا تا پایدار باشه شیب پیشرفتت
اخرش هم برو پیش مشاور مدرسه اگه درست نشد برات یه برنامه بریزه ((:
ولی بهتره توی درس های مث ریاضی کلاس بری تا پایه ات قوی شه ((:
فردا هم امتحان زیست و من بیخیال

سلا من تازه اومدم کلاس هفتم و نمره های خیلی بدی می گیرم عربی شدم 12 فیزیک از ده شدم 5 چه کار کنمممممم کمکم کنید

الهی (((:
اصلا نا امید نشو و فکر نکن که کافی نیستی یا مشکلی داری یا بقیه از تو خیلی بهترن. تو خیلی باهوشی و با بقیه فرقی نداری فقط سعی کن استرس نگیری و کم کم خودتو بکشی بالا. ساعت مطالعه تو بکش بالا از کتابای کمکی استفاده کن با کسایی که درسشون خوبه دوست شو. بعد هر امتحان اشکالاتتو دربیار و ببین چرا نمره کم گرفتی اوایل که میای سمپاد طبیعیه کم کم راه میفتی

Back
بالا