- شروع کننده موضوع
scamp42
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- رشت
- مدال المپیاد
- زیست
خب از اسم تاپیک مشخصه دیگه
به نقل از Ehsan.T :[size=18pt][size=12pt][size=10pt]سلام ! از نظر علمی تو برق علم و صنعت قویتره یا صنعتی اصفهان ؟ علم و صنعت ارزشش رو داره پاشم برم تهرون ؟[/size][/size][/size]
انرژی اتمی نبودم اما این فایل ها رو داشتم . از کجا پیدا کردم یادم نیست !به نقل از Behz@d :سلام
نمیدونم اینجا جاش هس یا نه ولی میخوام بدونم کسی اینجا مدرسه انرژی اتمی درس میخونه؟
آخه یه چن تا نمونه سوال ازشون میخوام.اگه میشه
چون میگن سوالاش جالبه.اگه دارین بهم پ.خ بدین
لطفا یکم سریع تر :)
حسابان چون وقتی حسابان بخونی به طور خودکار ریاضی 2 فول میشه . مطالب حسابان خیلی گسترده تره و ریاضی در مقابلش چرته !به نقل از mr.aliof :دوستان یه پرسش:
من الان تابستون قبل سومم به نظر شما پیش خوانی سومو داشته باشم یا فقط دومو بخونم(مخصوصا" بین ریاضی 2 و حسابان شک دارم)؟؟از هرکی می پرسم یه چیزی میگه با دلایل نه چندان قانع کننده...
حالا از حضار محترم خواهش می شود بیان اینجا نظراتشونو با دلیل درست حسابی بگن یا این که از تجربه ی خودشون بگن تا روشن بشیم...فقط اگه پر رویی نیست یه چند نفری جواب بدن تا یه جمع بندی درستی آخرش بکنیم.
پیشاپیش ممنون!!
داداش به هیچکی گوش نکن که میگن نمی دونم زوده و تو تابستون حال کنو از این حرفا...من نمی گم کلا" درس بخونو همه چی رو ول کن...نه!ببین تو اگه 8 ساعت بخواببی 8 ساعتم درس بخونی بازم می تونی 8 ساعت تفریح کنی پس هر چیو جای خودش انجام بده.به نقل از @@sin :با سلام :)
من الان دارم درس ها و کتاب ها و (هچنین قسمت های اموزشی کتاب های تستی B-))سال بعدمو(دوم تجربی)می خونم و نکته برداریشون می کنم.
حالا یه مشکلی دارم و اون اینه که الان که درس ها رو می خونم تست زنی هم بکنم یعنی تو تابستون تست زنی کار کنم یا نه بزارم در ایام مدرسه بعد از درس دادن معلم؟؟؟؟ #-o
راهنمایی ام کنید.
ممنون
درسای دومتو بخون البته از نوع کنکوری...یعنی تو تابستون درسای دومتو مخصوصا" اختصاصیارو خوب خوب یاد بگیر،خلاصه ازشون تهیه کن و تستشونو بزن.هر جمعه هم دوره شون کن تا فراموشت نشه.به نقل از سپنتا :سلام...به نظرتون من که سال بعد سوم میشم(رشتم تجربیه)الآن چی بخونم؟
مر30
یکی نبود محض رضای خدا جواب مارو بده؟؟به نقل از mr.aliof :به نظر شما من که الان تابستون قبل سومم عمومیا رو چی کار کنم؟اصن بخونم؟؟ نخونم؟؟تست بزنم؟؟حفظ کنم؟؟...کلا" چی کارشون کنم؟