• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و مشکلات تحصیلی

پاسخ : سوالات و مشکلات تحصیلی

به نقل از آنشرلی!!!! :
ریاضی به جز مهروماه ابی کانون خوبه؟
مهر و ماه فراتر از سطح کتاب‌ه ولی آبی خب تستای کانون‌ه...واسه کنکور کلاً نمیشه نظر قطعی داد ممکنه یهو تغییر ایجاد بکنن مثل شیمی امسال :-w اما اگه نظر شخصی من رو میخوای همون آبی هم بنظرم کافی‌ه حتی...چون معمولاً سوالای ریاضی کنکور رو مشابه میدن جوری که با تسلط عمیق رو تستای سال‌های قبل میتونی درصد خوبی بیاری معمولا... ;)

من وقتی یک ساعت پشن سر هم درس بخونم تا2ساعت نمیتونم بخونم.اگه یک ساعت بشه 1.5که تا آخر روز باید استراحت کنم
چکار کنم؟

به نقل از خوشحال :
من وقتی یک ساعت پشن سر هم درس بخونم تا2ساعت نمیتونم بخونم.اگه یک ساعت بشه 1.5که تا آخر روز باید استراحت کنم
چکار کنم؟
کم کم عادت بده خودتو. منم مثل تو بودم. الان 3 ساعت هم بشینم پشت هم، با یه ربع استراحت میتونم پارت بعدی رو بخونم.

اول از نیم ساعت شروع کن. یه ربع به خودت استراحت بده. بکنش سه ربع، با یه ربع استراحت. کم کم همه چی عادی میشه برات! تلقین هم نکن. یعنی زیاد به این فکر نکن که من یه ساعت خوندم الان، بعدش حتما نیاز دارم 2 ساعت استراحت داشته باشم. یا اینکه بعد یه ساعت درس خوندن، برو سراغ کارایی که وقت زیادی ازت نمی‌گیره اما بهت انرِژی میده. برا من مثلا آهنگ گوش دادن با اندکی حرکت موزون جواب میده :-"

موفق باشی.

سلام یه سوال دارم چجوری میتونم معدل پایین ترم اولو تو ترم دوم جبران کنم؟؟؟؟با این که وقت زیادی هم نمونده؟

سلام ببخشید خواستم در مورد ازمون ورودی دوره اول دبیرستان بدونم اگر از زمان ثبت نام و مواردش خبری دارید ممنون میشم اطلاع بدید

به نقل از هیراد.ف :
سلام یه سوال دارم چجوری میتونم معدل پایین ترم اولو تو ترم دوم جبران کنم؟؟؟؟با این که وقت زیادی هم نمونده؟
یعنی چی دقیقاً؟ :|
خب درستونو بخونید؛تمرکز کنید؛تلاش و کوشش و پشتکار :-"
ول چرخی کمتر و اینا دیگه :-"
×سعی کنید فراموش کنید هر گندی رو که زدید و فقط برایِ امتحاناتِ پیش رو وقت و تمرکزتونو بذارید.

نظرتون چیه که آدم بره ریاضی ولی هدفش کنکور تجربی باشه؟ سخت میشه؟ :-؟

به نقل از N39!N :
نظرتون چیه که آدم بره ریاضی ولی هدفش کنکور تجربی باشه؟ سخت میشه؟ :-؟
در این مورد بارها تو همین تاپیک بحث شده. آخه چه کاریه؟! تو مدارس سمپاد اکثرا به قدر کافی ریاضیات تجربی‌ها رو سخت می‌گیرن و باهاشون کار می‌کنن که ریاضیاتشون به قدر کافی قوی بشه. نیازی نیست که به قصد قوی شدن ریاضیتون برید رشته‌ی ریاضی! اینجوری فقط تو زیست اذیت می‌شید و بهتون ضربه وارد می‌شه. چون خب زیست اصلا درس راحتی نیست!! می‌دونین دیگه خودتون که :دی خیلی طبیعی و نرمال پیش برید تو مدرسه. برید همو نرشته‌ای که می‌خواید. این کارای عجیب و غریبم نکنین :دی چون واقعا بهش نیازی نیست! مگر اینکه تو مدرسه‌تون ریاضی تجربی‌ها رو ضعیف بگیرن و ...

به نقل از مهســـــــــــــا :
در این مورد بارها تو همین تاپیک بحث شده. آخه چه کاریه؟! تو مدارس سمپاد اکثرا به قدر کافی ریاضیات تجربی‌ها رو سخت می‌گیرن و باهاشون کار می‌کنن که ریاضیاتشون به قدر کافی قوی بشه. نیازی نیست که به قصد قوی شدن ریاضیتون برید رشته‌ی ریاضی! اینجوری فقط تو زیست اذیت می‌شید و بهتون ضربه وارد می‌شه. چون خب زیست اصلا درس راحتی نیست!! می‌دونین دیگه خودتون که :دی خیلی طبیعی و نرمال پیش برید تو مدرسه. برید همو نرشته‌ای که می‌خواید. این کارای عجیب و غریبم نکنین :دی چون واقعا بهش نیازی نیست! مگر اینکه تو مدرسه‌تون ریاضی تجربی‌ها رو ضعیف بگیرن و ...
نمیگم کار درستیه بره ریاضی، اما بستگی به مرکزی که توش درس میخونه داره، ما همه تو ریاضی مشکل داشتیم، مدرسه هم اهمیتی نمیداد :-L

به نقل از REZA73 :
نمیگم کار درستیه بره ریاضی، اما بستگی به مرکزی که توش درس میخونه داره، ما همه تو ریاضی مشکل داشتیم، مدرسه هم اهمیتی نمیداد :-L
جمله‌ی آخر منم به همین اشاره داره دیگه!‌گفتم مگر اینکه مدرسه‌تون ضعیف بگیره ریاضی تجربی‌هارو!
تو مدرسه‌ی ما که اصلا اینجوری نبود.اصلاااا!
برادرم هم الان تجربیه تو مدرسه‌‌شون و داره تغییر رشته می‌ده به ریاضی. و خداروشکر باز هیچ مشکلی نیست! معلم فیزیک و ریاضی امسالشون از معلمای ریاضی‌ها بهتر بودن حتی!

Back
بالا