• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تا حالا تو تلویزیون بودی؟!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع آیدا :)
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : تا حالا تو تلویزیون بودی؟!

یه بارمدرسمونوگازگرفت همه داشتن تلف میشدن
ازگزارش پنج اومدن ازمون فیلم گرفتن
واقعافیلم دیدنی شده بود
همه گیج میزدنوچرت وپرت می گفتن :))

خودم که نه ولی نقاشیم چرا :D

1 بار تو یه مسابقه اون پشت عکس و مصاحبه تو 5 تا خبر پخشمون کردن بعد از اون هم یه 2 3 بار از شبکه استانی وقتی از خیابون رد می شدم نشون دادن کلا چیز بیهوده ایه

آخرین ویرایش:

مال من یه کوچولو فرق میکنه با شما من تو شبکه یک و رادیو جوان بودم یعنی تو شبکه یک نشونم دادن و رادیو صدام پخش شد دایی من گوینده بود فوت کرده بود تو مراسماش بودم و نشونم دادن

بچه که بودم فیلم و تبلیغ تلویزیونی بازی می کردم .
یه بار هم واسه برنامه کودک رفته بودم صدا سیما
چند بارم اومدن مدرسه باهامون مصاحبه کردن تو تلویزیون نشون داد
پنجم ابتدایی هم گروه سرود بودم یه بار واسه ضبط رفتیم صداسیما بعد از اون برنامه کودک شبکه استانی تند تند سرود ما رو پخش می کرد . :))

یه بار هم وقتی ابتدایی می خوندم وزیر بهداشت و وزیر اموزش و پرورش اومده بودن مدرسه ما ما هم بهداشتیار بودیم تو اخبار نشونمون دادن .

ﭘﺎﺳﺦ : ﺗﺎ ﺣﺎﻟﺎ ﺗﻮ ﺗﻠﻮﯾﺰﯾﻮﻥ ﺑﻮﺩﯼ؟!

رفته بوديم مسابقات هوافضاي دانشگاه شريف،اونجا ک بوديم آقاي حسيني باي اومده بودن بران گزارش!ما هم ک جوگير!با دستامون عدد پنج رو نشون داديم و داد زديم:فرزانگان پنج!!!! بعدش کلي تو اخبار و شبکه هاي مختلف منتظر بوديم پخش شه!اما ظاهرا سانسور شده بوديم!!!!

چارم دبستان رفتم رنگین کمان با خاله نرگس و نیما و دایی وعروسکی به نام دادا :-"
این مهربونیای خاله نرگس که می بینید یه دروغ کثیفه:-"

مال من از همه شرم آورتره :))
۴ام دبستان بودیم مسابقه بومی محلی گذاشتن بین مدارس..ما باید با لحجه همدانی غلیظ گرگمو گله میبرم بازی میکردیم...تو اخبار من اولین گوسفندی بودم ک گرگ گرفت پرتم کرد تو دیوار :))
همه میگفتن عههه پارمیدا نشونت داد اخبار ک پرتت کردن تو دیوار :))
بعد تازه مدال نقره گرفتیم..تو گرگم به هوا :|

پنج سالم بود یه بار رفتم برنامه عمو پورنگ :د البته تو جام جم پخش میشد خوشبختانه اکثریت ندیدن اوناییکه ماهواره داشتن دیدن.
بعدش این عمو پورنگ به هرکی میگفت یه جمله سخت رو چند بار تکرار کنه مثل قوری گل قرمزی و این لوس بازیا. من یه کاپشن سبز تنم بود به من که رسید گفت دوبار بگو طالبی سبزه طالبی سبزه و منِ ساده عین احمقا تکرار کردم:-l.یکی از همسایه ها(!) ضبط کرد بود برنامه رو تحویل عمم داد . میذاشتن هی فیلمشو بهم میخندیدن :| و من تازگیا فهمیدم قربانی چه شوخیِ کثیفی بودم:))
یه بارم هفت سالم بود رفتم رنگین کمون جاــَم نبود رو اون صندلیا بشینم نشوندنم رو پله بغل خاله نرگس:)) اینو بدبختانه کل فامیل دیگه دیدن .

آخرین ویرایش:
Back
بالا