• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

با حیوانات مهربان باشیم!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع hamidreza96
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : با حیوانات مهربان باشیم!

86b8143ecc37dd7ae9a181131a1a8791.jpg

انداختن آدامس برای گنجشک ها مانند انداختن نان برای آن ها است!!!!

گنجشک ها آدامس ها را میخورند ،و آدامس آن ها را آرام آرام میکشد!

به این صورت که وقتی گنجشکی آدامس میخورد،دیگه نه غذا و نه آبی مصرف میکند ،به همین دلیل از گرسنگی و تشنگی میمیرد!

<شما هم در مقابل آدامسی که به زمین می اندازید مسؤل هستید>​

چه قد عکس هاتون نانازن من عاشق گربه هام قبلا یکی داشتم ولی الان مزدوج شده منم دلم پیشی می خواد ای جانم

من همستر داشتم ولی وقتی خواهر کوچولوم به دنیا اومد برا این که خواهرم مریض نشه دادیمش رفتــــــــــــــــــ

احساسی که با خودمون به حیوانات انتقال میدیم.

7789ef88d599.jpg

6o2u5M7HopAGancylfKWezqutAO62.jpg

:)

من یه بار اومدم واسه جوجم با موزاییک خونه درست کنم که یهو موزاییک لامصب فرود اومد رو سر جوجه و خوب طبیعیه که له شد... :-ss
یه جوجه ی دیگه داشتم که بردمش حموم و نمیدونم چی شد که روز بعد جسدش پیدا شد...
:(
بعدش دو تا فنچ خریدیم که خواهرم زیر پاشون پنبه گذاشت و اونا هم اینقد پنبه خوردن تا ساعاتی بعد باد کرده و جان سپردند
و من همچنان امیدوار یه خرگوش هلندی خریدم (خیلی نژاد نازنینی هستن!)و اونو هم که گربه کارشو ساخت...
دارم به این فکر میکنم که شاید طلسمی چیزی در کار بوده خوب ؟؟؟
:-ss
با حیوانات مهربان باشیم... 8-|

به نقل از B.G.N :
من یه بار اومدم واسه جوجم با موزاییک خونه درست کنم که یهو موزاییک لامصب فرود اومد رو سر جوجه و خوب طبیعیه که له شد... :-ss
یه جوجه ی دیگه داشتم که بردمش حموم و نمیدونم چی شد که روز بعد جسدش پیدا شد...
:(
بعدش دو تا فنچ خریدیم که خواهرم زیر پاشون پنبه گذاشت و اونا هم اینقد پنبه خوردن تا ساعاتی بعد باد کرده و جان سپردند
و من همچنان امیدوار یه خرگوش هلندی خریدم (خیلی نژاد نازنینی هستن!)و اونو هم که گربه کارشو ساخت...
دارم به این فکر میکنم که شاید طلسمی چیزی در کار بوده خوب ؟؟؟
:-ss
با حیوانات مهربان باشیم... 8-|
مهربون بودن یعنی همین که مراقبشون باشیم نگذاریم پنبه بخورن یا قبل از این که بخوایم براش خونه درست کنیم فکر کنیم و البته جوجه رو برداریم بعد خونه که ساخته شد بگذاریم و .........

آدم خوبه مهربان باشه با حیوانات ولی من مخالف نگهداری اونا تو خونه کاملا مخالـــــــــــــــــــفـــــــــم 8-^

امیدوارم دلیل هم برای مخالفتتون داشته باشید

Back
بالا