• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اولین باری که پشت فرمون نشستین

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع m.r.jazini
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اولین باری که پشت فرمون نشستین

کلاس چهارم دبستان پشت رنونشستم داداشم کنارم بودخیلی عالی رفتم
ایتوتوانایی داریم ما... ;D

اولین بار بچه بودم! بعد جو گرفته بودتم و اینا .. تو جنگلای شمال هم بودیم :-" من نشستم مثن ضبط ماشینو روشن کنم.. سوویچو چرخوندم ماشین روشن شد بعد یهو با سرعت رفت جلو داشت میرفت تو دره که ه نیمکت سیمانی جلوشو گرفت البته سپر ماشین کلا کنده شد :-" رنگمم عین گچ شده بود دیگه هیچکی بهم چیزی نگفت :دی

من تا حالا رانندگی نکردم اصلا چون میترسم ;D اونقدر جراتشو ندارم و کسی حاضر نمیشه ماشینشو بده دست من

من تقریبا 2سال پیش بود که برای اولین بار به طور جدی رانندگی کردم. خیلیم حرفه ای B-) به هیچ جا هم نزدم B-) البته لازم به ذکره که بابام کنارم نشسته بود و هر وقت احساس خطر میکرد یه دستی به فرمون میرسوند ;D دفعات بعدی هم که نشستم اصن هیچ مشکلی پیش نیومد فقط یه بار چراغ پشت ماشین ترک برداشت :-" همین :-"

الان ریا میشه بگم اتفاقی نیفتاد ؟ :-""""

زیاد یادم نیست راهنمایی رانندگی یاد گرفتم ;D عموم یادم داد ;D
یه جا تو بیابونی روشن کردن ترمز کردن پارک کردن اینا یادم داد و اینکه چطور ترمز کنم تو نیم ثانیه تایراش صدا بده ;D

یا وا میستاد میگفت من ماشینم جلوم پارک کن ;D
فک میکردم میتونم مث بابام برم تندش میکردم :))

بعدن نوشت : یه چیزی یادم اومد . دنده ک می خواستم عوض کنم نگاش میکردم :-""" ;D

حدودا یه سال و نیم پیش بود....جایی هم از جمله درو دیوار و اینا هم نرفتم ...لازمه فقط بگم خاموش شد زیر پام و صفحه کلاچ کلا نابودشد؟ :)

چند ماه پیش هم که ت کوچه تصادف کردیم و کوپن دادیم ;D

جمعه این هفته هم داشتم می پیچیدم تو کوچه نزدیک بود ماشین یکیو بمالونم :|

ولی قبول کنیم پا از روی کلاچ برداشتن سخته

به نقل از hamed.yas :
فقط دو بار اولش خاموش کردم.بعدش آنچنان با دنده 4 رفتم برای بار اول که شوماخر در عنف وان جوانی نرفته بود.
الانم که در حال تمرین در اتوبان و اینا هستیم.دنده5 B-) B-)

و انگاه بود که دنده اتوماتیک اسمان افتاد زمین تا نشانه ای باشد برای بنده هایی که می اندیشند! ( یا حداقل توهم می زنن که می اندیشن!)

توجه کردین بعضی خاطره ها هستن خیلی بی مزن ولی وقتی تو تاپیک مربوطه بحث می شن جذاب می شن؟ ;D
من که هنوز کسی بهم اجازه نداده پشت فرمون بشینم،فقط وقتی رفتم شهربازی پشت این بازی هایی که صفحه دارن نشستم انقدر تصادف کردم و جای گاز و ترمز رو باهم قاطی کردم.که آقاهه گفت خانم می خواین کمکتون کنم؟؟ :)) :)) این ماشین بازی ها هم که می رم مردم آزاری م گل می کنه هی می رم با این و اون تصادف می کنم. در کل راننده ی خوبی نمی شم

اولین بار تو خواب بود :))))))))))
سوار ی مزدا بودم :)) اما لعنتی ترمز نداشت :(( :-??
درنتیجه خودمو ماشین له شدیم:))) :-\

اولین باری که پای فرمون نشستم خودم خواستم و بابامم بی برو برگرد اجازه داد بشینم..
عاغا من نشستم پشت فرمون و بعد از نیت و بسم الله دستی رو دادم پایین و کمربندو بستم و بدون اینکه ماشینو بزنم تو دنده کلاچو تا ته گرفتمو و بعد ولش کردمو خلاصه گازم گرفتم که موتور ماشین میخواست از جاش در بیاد...
خلاصه عقلم کشید زدم تو دنده ماشینو و به خوبی و خوشی رانندگیمو کردم فک کنم یه 5-6 کیلومتری میشد..
اصن یه جاده ی باحالی بود...

Back
بالا