- نام مرکز سمپاد
- شهيد هاشمي نژاد 1 مشهد
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 1391
- دانشگاه
- فردوسی مشهد
- رشته دانشگاه
- مهندسی مکانیک
پاسخ : سمپادی های دانشگاه فردوسی
مطمئنی؟ چرا ؟؟! #-o
سال قبل هم اینجوری بود ...
تا حدی که بتونن و ممکن باشه جدا میکنن ...
اما خبمعمولا ترم اول خیلی برنامه ها مزخرف میشه و مثلا هر روز یه کلاس صبح زود دارین و یکی عصر !!! اما خب از ترم های بعد که خودتون انتخاب واحد کنین تا حدودی میتونین بهتر برنامه ریزی کنین ...
مهندسی کمی هم بی در و پیکیر هست ، رئیس آموزش کل دانشگاه میگفت حق ندارین بردارین ، آموزش مهندسی میگفت اگر چیزی میخواین و خالیه برین بردارین و من دیگه واحد نمیدم بیشتر بهتون !!
من توصیه میکنم ترم اول بین 14 تا 16 واحد بردارین .
اما خب توی بحث نمره دادنش زیاد تعریفی نداره و خیلی خوب نمره نمیده !
اصولا ریاضی یک هم خب زیاد میفتن ، سال قبل هم خیلی از بچه ها از نجفی بابت این قضیه شاکی بودن ... زیاد انداخته بود کمی ...
ولی خب اگر از اول ترم کتاب رو بگیرین و باهاش پیش برین و بخونین و اینا مشکلی واقعا نخواهید داشت .
به نقل از حـــــجـــــت 73 :خب اين همايش معنوي ميثاق مهر هم که لغويد !! :)
مطمئنی؟ چرا ؟؟! #-o
به نقل از حـــــجـــــت 73 :فک کنم امسال همه درسا رو چه عمومي چه پايه و چه تخصصي رو تفکيک جنسيتي کردن واسه همين زمان بندي کلاسا داغون شده !!!
سال قبل هم اینجوری بود ...
تا حدی که بتونن و ممکن باشه جدا میکنن ...
اما خبمعمولا ترم اول خیلی برنامه ها مزخرف میشه و مثلا هر روز یه کلاس صبح زود دارین و یکی عصر !!! اما خب از ترم های بعد که خودتون انتخاب واحد کنین تا حدودی میتونین بهتر برنامه ریزی کنین ...
از لحاظ مقررات آموزش کل نمیتونین . اما خب از لحاظ سیستمی و اینکه این قابلیت رو داشته باشید آره ! من خودم سال گذشته نقشه کشی صنعتی 1 رو حذف و اضافه برداشتم .به نقل از حـــــجـــــت 73 :آقا نيما : بعدش يه چيزي الان من عمرانم ۱۴ واحد گذاشتن فعلن !!! تو اين چارت درسي عمران معمولا نقشه کشي رو واسه عمرانيا ترم اول ميزارن ولي امسال واسه ما زمين شناسي مهندسي گذاشتن. حتي تو حذف و اضافه هم درسي به اسم نقشه کشي نبود !!!
بعد ما وروديان ما ترم اوليا ميتونيم اصن حذف و اضافه بکنيم اصن ؟؟!! اگه ميشه توصيه تون اينه که اينکارو بکنيم يا نه مثلا چند واحد اضافه کنيم ؟؟؟! عمومي اضافه کنيم يا اختصاصي ؟؟ کلا يه توضيحي در مورد اين پديده حذف و اضافه بدين !!! هر درسي هم که ميبيني خوبه واسه ترم اول به خاطر همين تفکيک جنسيتي کلاسا زمانش با بقيه کلاسامون تداخل داره !! X-(
مهندسی کمی هم بی در و پیکیر هست ، رئیس آموزش کل دانشگاه میگفت حق ندارین بردارین ، آموزش مهندسی میگفت اگر چیزی میخواین و خالیه برین بردارین و من دیگه واحد نمیدم بیشتر بهتون !!
من توصیه میکنم ترم اول بین 14 تا 16 واحد بردارین .
حامد نجفی بد نیست ، یعنی درس دادنش خوبه ، نسبت به حضور و غیاب و تاخیر سخت گیر نیست . ( در حالی که مثلا پرویزی حتی یک دقیقه تاخیر داشته باشی و بعد از استاد برسی به هیچ عنوان راه نمیده و ... )به نقل از حـــــجـــــت 73 :در ضمن ما رياضي ۱ مون هم با آقاي حامد نجفيه . استاد خوبين در کل ؟؟ البته خيلي جوونن !!!
اما خب توی بحث نمره دادنش زیاد تعریفی نداره و خیلی خوب نمره نمیده !
اصولا ریاضی یک هم خب زیاد میفتن ، سال قبل هم خیلی از بچه ها از نجفی بابت این قضیه شاکی بودن ... زیاد انداخته بود کمی ...
ولی خب اگر از اول ترم کتاب رو بگیرین و باهاش پیش برین و بخونین و اینا مشکلی واقعا نخواهید داشت .