پاسخ : سمپادی های دانشگاه فردوسی
به نقل از Kite :
دوستانی که فردوسی میخونن میشه یه کم از دانشگاهشون بگن
از امکاناتش،استاداش،جوّش،اینکه راضین یا نه،تو چه زمینه هایی برتره،رتبه علمیش و....
کلن محاسن و معایبشو بگن دیگه :)
امکانات ورزشی و رفاهی و ... در حد مطلوبی هست واقعا . یعنی اکثریت از این بابت ها راضین ...
بهترین استخر توی مشهد هم استخر دانشگاه فردوسی هست ... برای دانشجویان ساعتی 500 تومان !!
امکانات مختلف مثل کتابخونه مرکزی و سالن مطالعه و زمین های ورزشی و سایت و اتاق وایرلس و کلاس ها و کارگاه های فرهنگی و روانشناسی و ... هم هست .
خوابگاه های پسران برای ترم های اول رو من دیدم ، زیاد شرایط مطلوبی نداره ، اما خب ترم اول به نظرم با این وجود بهتره برای آشنا شدن بیشتر با شرایط اگر میتونید خوابگاه بگیرین ! چون بازهم خونه مستقل دردسر ها و سختی های خاص خودش رو داره ...
غذای سلف فردوسی توی دانشگاه های ایران به نسبت جزو غذاهای با کیفیت بالا محسوب میشه ، هر روز هم 2 مدل غذا ارائه میشه . هرچند در هر صورت هرچی که باشه غذای سلف هست ...
اما خب به دوستان توصیه میکنم که توی فردوسی مرغ و ماهی و جوجه و برنج های مخلوط رو در الویت رزوهای غذایی شون بزارن . چون خورشت هاش معمولا کیف جالبی نداره اصلا ...
از لحاظ سطح علمی هم از دانشگاه های شریف و تهران و امیرکبیر و صنعتی اصفهان در اکثر رشته ها پایین تر هست ولی نسبت به سایر دانشگاه ها معمولا در حد یکسانی هست و یا اختلاف کمی دارن .
اساتید با سواد زیادی هستن . حقیقت امر به شخصه به این معتقدم که شاید از لحاظ هیائت علمی هم داشنگاه های تهران قوی تر باشن ، اما خب بازهم اساتید اینجا هم اونقدر ها سواد دارن که من و شما به عنوان دانشجوی کارشناسی تا اونجایی که نیاز داریم ازشون مطلب یاد بگیریم .
+ دانشجویی با دانش آموزی همونطوز که از اسمش پیداست متفاوت هست . بعد از مدتی به این نتیجه میرسید یادگیری تون بیشتر به خودتون مرتبط میشه تا استاد !!!
جو توی مهندسی از دید من جو بدی نیست . یعنی برای مثال جو بعضی دانشگاه ها و رشته های توی شریف فقط درسی هست و اونطور که دوستان گفتن رقابت های احمقانه ای گاها برای مسائل درسی وجود داره یا ... ! یا بعضی دانشگاه ها کلا توی فاز درسی نیستن و ... ! جو متعادلی هست از این بابت ها ! من به شخصه مشکلی با جو و فضای کلی دانشگاه ندارم ...
دانشجویان هم خب همه جور هستن ... مثل جامعه میمونه که همه جور آدم خوب و بدی توش پیدا میشه و باید سعی کنید با افراد مناسب ارتباط برقرار کنین و دوست شید و ...
رنک و رتبه و این حرف هاش رو نمیدونم ...
یکی از محاسنش فضای خود دانشگاه و جامع بودنش هست . یکی از مهم ترین مزایای فردوسی هم نسبت به خیلی از دانشگاه های دیگه این هست که کلیه امکانات شامل خوابگاه ها و ... داخل خود محوطه دانشگاه هست و از بروز خیلی مشکلاتی که به خصوص برای دختر ها توی شهر های دیگه مثل تهران به خاطر خارج بودن محوطه خوابگاه از دانشگاه برای عده ای پیش اومده جلوگیری میکنه .
یکی از عیب هاشم این هست که مشهد چون شهر مذهبی هست ممکنه نسبت به سایر دانشگاه ها توی سایر شهر ها محدودیت های بیشتری وجود داشته باشه و ...