به نقل از M.Sh :دوستانی که ثبت نام کردن:
چه مدارکی میخواستن؟!
تقریبا چند ساعت طول کشید؟!
من فقط روشو اسکن کردم چی میشه حالابه نقل از sahere :بچه ها کارت ملی تون رو پشت و رو اسکن کنید
من فقط روشو اسکن کردم چی میشه حالا
اوهوم مال منم هيچي ننوشته جلو وضعيت :-ssبه نقل از N.H.F :من فقط روشو اسکن کردم چی میشه حالا
بچه ها برای وضعیت شما راکد زده بود جلوش؟ مال من هیچی نزده بود
از دیروز که ثبت نام کردم هم حالتش جاری نشده
لطفا کمک کنید اگه اطلاعاتی دارین
من از هر کی پرسیدم گفت نوشته واسم.به نقل از SS201 :اوهوم مال منم هيچي ننوشته جلو وضعيت :-ss
اول که قبل ثبت نام کردن نوشته راکد بعدش نوشته جاریبه نقل از fatima74 :مال منم جلووضعیت هیچی ننوشته.اوناییکه واسشون چیزی نوشته چی نوشته؟
من رفتم ولی هیچ کار نمیشد کرد توش کهبه نقل از parasto jooon :آقا برین تو پرتال دانشجویی اگه یاروتونو قبول کرد راتون داد ینی درسته ثبت نام دیگه
منم تونستم برمبه نقل از parasto jooon :حالا کارش مهم نیس همین که بشه رف یعنی ثبت نام ِ نتیت درسته
به نقل از m-h :آقا اینا فازشون چیه خو؟!
2شنبه تا 4شنبه همایش فرهنگی؟! (همراه با بازی )
5شنبه همایش معنوی؟!
بعد تازه شنبه بعدش یه معارفه تو دانشکده خودمون؟!
که چی بعد؟! چقد معرفی شیم به هم؟!
خیلی هم خوبه
پ.ن : دانشکده مهندسی همین شنبه اس معارفشون البته مث اینکه!
رتبه 4 شاهد هم که بهمنی شدهبه نقل از f.m :اقا کسی خبر داره امسال بر چه اساسی مهر و بهمن رو انتخاب کردن؟؟!!
من شنیدم رتبه 107 بهمنی شده!!!!!
لطفا زود جواب بدین باید یه کاری بکنیم نمیشه یکی با رتیه 600 بره مهر بعد یکی با 100 بره بهمن!!
امسال فقط مشهد و تبریز و سنندج یه کد واسه مهر و بهمن داده بودن بقیه دانشگاه ها کد های جدا داشتن!!
خب منم واسه شما میگم شماها رتبه تون خیلی خوبه رتبه 200 کم رتبه ای نیس!!به نقل از N.H.F :رتبه 4 شاهد هم که بهمنی شده
شما تک ها و دورقمی ها غمتون نباشه شما رو که نمیندازن بهمن ما بدبختای 100 و 200 یم که میندازنمون بهمن