king.nader
آراس.نامه (Mr. Darcy)
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی (1) / هاشمی نژاد (1)
- شهر
- تهران / مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 1393
- مدال المپیاد
- المپ فیزیک بودم که نیمهِ راه، کفشامو آویختم نمیدونم چرا!
- دانشگاه
- فردوسی مشهد
- رشته دانشگاه
- « مهندسی صنایع و سیستم ها »
پاسخ : سمپادیهای دانشگاههای مشهد
+ اینم راهنمای تحصیلی دانشجو (قوانین و ..) دانشگاه هست .. کلا چیز خوبیه! و خب در متنش، این دو رو در معنای معادل هم بکار برده ..
« ماده 12 : برنامه ريزي و اتخاذ تصميم درباره حذف، اضافه و حذف اضطراري دروس بر عهده شوراي آموزشي مؤسسه است. (توضيح دانشگاه: زمان حذف تكدرس هر سال توسط معاونت آموزشي وتحصيلات تكميلي دانشگاه در تقويم آموزشي دانشگاه اعلام مي گردد.)
والا تا جایی که من میدونم و فهمیدم، حذف تکدرس = حذف اضطراری!به نقل از Mysterious Quéèn :مرسى كهكشان عزيز؛ اصل ش همين ه ولى كلاً مشهد خيلى خاص ه.
كلاً بعد از انتخاب واحد، يه مهلت حذف و اضافه داريم و بعدش وسط ترم اگه به اين نتيجه برسى كه به دليلى نمى تونى درسى رو پاس كنى، مى تونى فقط يك درس رو حذف كنى. (=حذف تك درس)
الان من حذف تكدرس انجام دادم. بعد يه استاد درس عمومى من رو از حضور در امتحان منع كرده و طبعاً تصميم داره نهايتاً به من ٨ بده. ()
حالا من رفتم برا حذف اضطرارى پرسيدم، هركى يه چيزى مى گه كه آخرين ش اين بوده كه بايد روز امتحان در بيمارستان بسترى باشى.
+ اینم راهنمای تحصیلی دانشجو (قوانین و ..) دانشگاه هست .. کلا چیز خوبیه! و خب در متنش، این دو رو در معنای معادل هم بکار برده ..
« ماده 12 : برنامه ريزي و اتخاذ تصميم درباره حذف، اضافه و حذف اضطراري دروس بر عهده شوراي آموزشي مؤسسه است. (توضيح دانشگاه: زمان حذف تكدرس هر سال توسط معاونت آموزشي وتحصيلات تكميلي دانشگاه در تقويم آموزشي دانشگاه اعلام مي گردد.)