• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی‌های دانشگاه‌های مشهد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی‌های دانشگاه‌های مشهد

خب آخه بنظر خیلی فرصت خوبی میاد،نمیدونم حالا، من چون دیدم فقط این ترم میتونیم درخواست بدیم گفتم از دست ندم :D

فرانسه واسه من ک پیش زمینه ای ندارم میشه 30واحد البته!!! :-"

نمیشناسم کسی رو...اگر با کسی ک این دوره ها رو گذرونده آشنایید،بمن معرفی کنیدش.

#معدلم خیلی قشنگه :)) :))

کاش امتحانا زودتر شروع میشد و اینهمه ب ماه رمضون نمیخورد....
غم زده ام من الان..کجا بگم اینو؟:(((((((

# اسپم هم نیست.. کاملن دانشگاهیه صحبتم:||

تقصیر این کنکوری هاست ! :دی

ولی اگه کنکور هم نبود نمیتونسیتن زودتر تموم کنن ها !
ماه همینطوریش این آخرا کلاس هامون دوساعته بود کلی هم وقت کم آوردن !
باید تو یک حرکت خیلی شیک امتحان هارو مینداختن بعد از ماه رمضون ، از اون طرف ترم بعدی دیر تر شروع می شد .
یعنی کلا همه چیز میرفت جلو .

آره،تقریبن بی ارتباط با کنکوره،مسئله ماه رمضونه ک عقب نشینی میکنه:||
نهههههههههه این حرکت شیک نیست اصلن، اونطوری باید ماه رمضون بیایم کلاس :|
پیشناهادای شیک ندین آقا :))

شماهارو نمیدونم ولی یک بلایی سر ما آوردن که نمیدونیم چیکار کنیم ، ببینی کار به کجا رسیده که حاضریم بیشتر بیایم دانشگاه ! :|
دوتا درس سه واحدی مدار یک و مدار دو مارو یک درس کردن به اسم مدار ، البته یکم از حجم مدار دو کم شده ولی تعداد واحد درس تغییر نکرده ، یعنی 6 واحد درس شده 3 واحد ، هرچی میخوندیم تموم نمی شد :|

من اگه پزشکی یا دندون مشهد بیارم امسال٬ یه ختم قرآن می گیرم و درحد بضاعتم به فقرا کمک می کنم!! :D
«آخرین امید» :D

به نقل از A F S H I N :
شماهارو نمیدونم ولی یک بلایی سر ما آوردن که نمیدونیم چیکار کنیم ، ببینی کار به کجا رسیده که حاضریم بیشتر بیایم دانشگاه ! :|
دوتا درس سه واحدی مدار یک و مدار دو مارو یک درس کردن به اسم مدار ، البته یکم از حجم مدار دو کم شده ولی تعداد واحد درس تغییر نکرده ، یعنی 6 واحد درس شده 3 واحد ، هرچی میخوندیم تموم نمی شد :|

اوخ ..چبگم دیگه حس ترحم آدمو برمی انگیزونید (ایشالا ک فعل درسته) :D

والا ماه رمضون امتحان دادن و کلاس اومدن خیلی سخت نیست ..من ازینکه باید تو خابگاه باشم این ماه رو بدم میاد :|

ما سال 92 که انتخابات بود تازه به توان مندی استاد ها در زمینه ماست مالی کردن تدریس و جمع کردن قضیه پی بردیم ! :))

+ امتحان ها رو اگر یک هفته زودتر برگزار میکردن و وسطش 3 روز به خاطر آزمون کنکور تعطیل بود باور کنین راندمان آموزشیش هم از این حالتی که توی ماه رمضون بخوان بچه ها درس بخونن و امتحان بدن بیشتر بود ! :))

Back
بالا