42که خودمم.آره مهلارضایی دندون مشهدزده.فائزه گفت بچه های شمابه جزفاطمه حمیدزاده که دندون تهرانو زده بقیه مشهدزدن.به نقل از N.H.F :42 هم مشهد زده!
94 هم قرار بود دندون مشهد بزنه
60 هم من فکر کنم مشهد بزنه

ی تعداد از المپیادی ها هم مشهد زدنبه نقل از fatima74 :42که خودمم.آره مهلارضایی دندون مشهدزده.فائزه گفت بچه های شمابه جزفاطمه حمیدزاده که دندون تهرانو زده بقیه مشهدزدن.
از دو رقمی های نیشابور خبر دارین کیا مشهد زدن؟چه رتبه هایی؟به نقل از SS201 :سلام دوستان منم هستم
حالا ترم بهمنم بد نیستا!
از دورقمی های اسفراین چی؟کیا مشهد زدن؟به نقل از زهــــــــــــــــــــــــرا :سلام منم هستم

دوتا دورقمي تجربي داشتيم كلا يكي14 ك بيوتكنولوژي زد بعدش دندون تهران يكيم73 پزشكي مشهد زدبه نقل از N.H.F :ی تعداد از المپیادی ها هم مشهد زدناز دو رقمی های نیشابور خبر دارین کیا مشهد زدن؟چه رتبه هایی

به نقل از N.H.F :از دورقمی های اسفراین چی؟کیا مشهد زدن؟
هنگامه نامجو تهران زده؟

به نقل از fatima74 :نه تاپارساال که 2تاکدداشته اینطوری نبوده.اصلامنطقی نیست که اینطورباشه.پارسال تا400ترم 1بودن بقیه ترم 2.مطمئن باشیددانشگاه مشهد همچین کاری نمیکنه.بچه هاالکی جوندید

آخه واقعاغیرمنطقی به نظرمیرسه.فکرکن پردیس وفائزه که تک شدن روبذارن ترم2.به نقل از parasto jooon :وقتی دو تا کد نداره دیگه اینجوری نمیشه که براساس ِ رتبه برن![]()

آره فک کنمبه نقل از زهــــــــــــــــــــــــرا :من که خودم 33 منطقه شدم ....هنگامه زده دانشگاه تهران...بعد اونی که 80 شده بود انتخاب اولشو زده بود ایران ..میاره ایرانو؟؟؟
یکی به من گفت که مشاورشون گفته اینطوریه ولی زیاد مطمئن نیستمبه نقل از parasto jooon :وقتی دو تا کد نداره دیگه اینجوری نمیشه که براساس ِ رتبه برن![]()
تو کل دفترچه فقط مشهد و ی شهر دیگه (فک کنم تبریز) این جوری بودبه نقل از fatima74 :آخه واقعاغیرمنطقی به نظرمیرسه.فکرکن پردیس وفائزه که تک شدن روبذارن ترم2.![]()
به نقل از N.H.F :آره فک کنم
ایران و شهید بهشتی جفتشو میارهیکی به من گفت که مشاورشون گفته اینطوریه ولی زیاد مطمئن نیستمتو کل دفترچه فقط مشهد و ی شهر دیگه (فک کنم تبریز) این جوری بود
4-5 سال پیش ظاهرا رندم بوده ولی ازون موقع تا حالا همچین چیزی مشاهده نشده