اشتباه میکنیا...به نقل از Mysterious Quéèn :درس تخصصی ای رو که بیفتی، می تونی تو تابستون برداری.
به قول یه بنده خدا توی کالج فقط دو تا راه هست. یا تو استادو میکشی یا میزاری استاد تورو بکشه !!!!به نقل از _نسیم_ :اساتید از آنچه می اندیشید تواناترند!
* یواش و با صدایی خفیف میگم: من خیلی هم بدم نمیاد ازین توان اساتید![]()
+پیشناهاد شما متین هست![]()
به نقل از BrainDamage :به قول یه بنده خدا توی کالج فقط دو تا راه هست. یا تو استادو میکشی یا میزاری استاد تورو بکشه !!!!||
# فیض آبادی # رضازاده # اEvenجعفری
ریاضی 1و2 ، معادلات و فیزیک 1و2 دروس اختصاصی نیست ، دروس پایه هستن که قبلا ارائه می شد ولی از پارسال دانشکده ی مهندسی میگه دیگه درس ارائه نمیکنیم و اگه میخواین باید شهر های اطراف درس بردارین .به نقل از نــيما :والا من سال پیش رو در جریان نیستم که تابستون به چه صورت بود. گویا فقط واحد های عمومی توی تابستون بیشتر ارائه شدن.
اما خب 2 سال پیش تابستون درس های تخصصی ریاضی 1 و 2 ، فیزیک 1 و 2 و معادلات به طور مجازی ارائه شد که بچه هایی که یکبار درس رو گرفته بودن و افتاده بودن میتونستن بردارن.
به نقل از _نسیم_ :من از "گل نرگسی" ترسیدم
میگه از 37نفر 30نفر استاتیکو افتادنما ایستایی داریم با ایشون
![]()
به نقل از _نسیم_ :ایشالا قبول شی:)
خابگاه اگه هم اتاقیات خوب باشن بقیه چیزا حله تقریبن .شماها یا میرین پردیس چاهار یا پردیس دو.پردیس چاهار بنظرم بهتره و اینکه خیلی خیلی هم نزدیکه به دانشکده علوم تربیتی.من ک خبر از سطحش ندارم،اما دانشجوهای علوم تربیتی ای ک تو خابگاه دیدم خیلی خوب بودن![]()
خیلی عالیه این طور که من خبر دارم...به نقل از نيلوفر ب. :بچه ها من علوم تربيتى فردوسى احتمالن قبول ميشم سطحش چطوره ؟وضعيت خوابگاش چه جوريه؟