- شروع کننده موضوع
پاسخ : کارگاه آموزشی عکاسی
چی شد بچه ها؟ قرار بود عکس بگیرید بذارید که! هفته داره تموم میشه ها!
چی شد بچه ها؟ قرار بود عکس بگیرید بذارید که! هفته داره تموم میشه ها!
به نقل از amparisay :چی شد بچه ها؟ قرار بود عکس بگیرید بذارید که! هفته داره تموم میشه ها!
به نقل از amparisay :خوبه اما مسلما ایراداتی داره که میگیم. برای شروع خوبه. نور سافت و خوبی استفاده شده اما جای کار داره. فعلا برای شروع این دوتا موضوع رو درست کن:
1 _ سمت راست عکست تاریکه و نوشته رو درست نمیشه خوند.
2- پس زمینه زیاد جالب نیست. ببین می تونی جای بهتری پیدا کنی؟
خودت بهش فکر کن...به نقل از صـاد. :پس زمینه چی باشه بهتره ؟
× آسمون مثلا؟ یا یه دیوار ساده ؟ ... ؟
اون که آره خوبه، این سری تمرینمون نورپردازی بود بیشتر. که شما نور رو ببینید دور و برتون و اهمیتش رو درک کنید. پرتوی نور سر صبح اگه پشت این مجسمه باشه با یه پس زمینۀ خوب، یه عکس خوب در میاد البته نیاز به پراسس HDR هم ممکنه باشه که احتمال میدم دوربینهاتون نتونن انجام بدن.به نقل از ȤąĦƦą :بنظرم آسمون خیلی قشنگه مخصوصا طوری بگیری که پرتو های خورشید از پشت مجسمه پیدا باشن :)
به نقل از amparisay :خودت بهش فکر کن...
آسمون که نمی تونه باشه! میتونه!؟ بالاخره یه جایی قرار بذاری مجسمه رو! بیشتر تاکیدم روی نور بود. نورت خوب نبود.
به نقل از ȤąĦƦą :بنظرم آسمون خیلی قشنگه مخصوصا طوری بگیری که پرتو های خورشید از پشت مجسمه پیدا باشن :)
به نقل از amparisay :اون که آره خوبه، این سری تمرینمون نورپردازی بود بیشتر. که شما نور رو ببینید دور و برتون و اهمیتش رو درک کنید. پرتوی نور سر صبح اگه پشت این مجسمه باشه با یه پس زمینۀ خوب، یه عکس خوب در میاد البته نیاز به پراسس HDR هم ممکنه باشه که احتمال میدم دوربینهاتون نتونن انجام بدن.
صاد، قرار بود دوربین و اینا رو بگی چی بوده. خودت رو هم معرفی کنی. عکست هم اگزیف نداره و مشخص نیست که دوربین و اینا چی بوده. توی فوتوشاپ متادیتا رو بذار که عکست نگه داره.
به نقل از صـاد. :یه سوال داشتم:
اشکال داره که سایهسوژهمون بیفته رو دیوار پشت سرش؟
× سایه تو عکس باشه.
نه در همین حد خوبه.به نقل از صـاد. :خب میشه میتونم که یهطوری کنار پنجره، یا تو بالکن قرار بدم که آسمون بیفته، ولی الان که فکر میکنم، چون عکاسی ایندور هستش شاید یه مقدار مشکل ایجاد کنه. حالا یه فکری براش میکنم.
دوربین: panasonic DMC-LS1 با فوتوشاپ cs3 ! هم ادیت شده، یه مقدار کنتراست + محو کردن قسمت کوچکی از سیم ٍ سوژه. صبح-ظهر هم گرفته شده و از نور طبیعی استفاده شده. سوژه هم که یک چراغخواب بوده. :-"
دربارهی خودم چی بگم مثلا؟ صبا هستم، سال دیگه میرم سومراهنمایی. کلا به کارهای هنری علاقه دارم، که عکاسی هم جزوشون هست، چیز دیگه؟
نه همینه.به نقل از F@|-|!mEh :در کل آره بخصوص عکس های پرتره ولی یه موقعایی سایه جزو موضوع عکسه که مشکلی نداره !
به جز اینه آیا؟
کادریندیت اصلا خوب نیست...! الان اینکه نصف چرخ قطازه بیرونه بدون دلیله. ادیتت اصلا جالب نیست. کنتراست چنین عکسی باید بیشتر باشه که رنگها خوب در بیان. فوکوست هم مشکل داره. اون لکۀ زیر چزخ جلو هم باید حذف بشه.به نقل از 1tA ! :D :عکس ِ دوم رو هم من میذارم. :دی
دوربینم که Canon PowerShot SX230 HS بوده.
ادیت هم فقط اصلاح ِ کنتراست و level بوده.
× من از خییییلی چیزا عکس گرفتم، یه سری هم بد نبودن، اما این دفه دلم خواست یه چیز ِ شاد و رنگی رنگی بذارم.
شاید به نظرتون خیلی ساده و ابتدایی بیاد حتی. ولی به دلم نشست. شاید به خاطر ِ کودک ِ درونم ـه.
بعد دیگه بم نخندید دیگه.
مچکر. :دی
اون کتابای اون پشت خوبن اتفاقا، با موضوع عکست همخونی دارن، توی تاریک بودنشون هم موفق بودی. اما خود سوژه زیاد جالب نبوده. مشخصا صورت حکیم (!) درست توی مجسمه پیاده نشده. عکاسی از سوژه های براق اینچنینی نورپردازی های خیلی خاص نیاز داره، به نظرم یه سوژۀ یه ذره تیره تر رو انتخاب کن، عکاسی ازش راحت تر میشه. توی نورپردازی به نسبت خوب عمل کردی. کادرت هم زیاد جالب نیست. نصف موضوع رو بیرون کادر انداختی. و اینکه با ACDsee آخه؟!!؟ یه برنامۀ حرفه ای تر حدافل استفاده کن! و اینکه تعریف ماکرو اینه که اندازۀ سوژه روی سنسورت 1 به 1 باشه با خود سوژه. یعنی فرض کن اگه سایز سنسور دوربینت هست 5 میلیمتر در 3 میلیمتر، سوژه اگه طولش هست 2 میلیمتر، تصویر سوژه روی سنسور باشه 2 میلیمتر. یعنی اگه از عرض عکاسی کنی، دو سوم کادرت رو پر کنه. طبق این تعریف با ماکرو خییییلی فاصله داری...! :)به نقل از TFire :
Canon PowerShot SX110 IS
f/2.8
1/13sec
ISO-100
ايشون حكيم عمر خيام هستن سعي كردم زاويه طوري باشه كه مجسمه ابهت داشته باشه يكم. چون براق بود يكم با نورش مشكل داشتم ولي اين بهترين حالتش بود.با منبعهاي مختلفي امتحان كردم ولي نور مستقيم و نزديك افتضاح بود! و اينكه ماكروعه مثلا سعي كردم زمينه محو شه بخاطر شلوغيش، ديگه كاري بود كه از دستم بر ميومد!
اديت هم با نرمافزار ACDsee و نور و كنتراست بود
احسنت، احسنت! بالاخره یه پلان نورپردازی خلاقانه اینجا دیدیم! :) برای دوستانی که نمی دونن قضیۀ این نوع نورپردازی چیه، ایشون 8 ثانیه شاتر رو باز نگه داشتن، توی یه محیط کاملا تاریک. اگه کاملا تاریک باشه، خوب به طبع عکس سیاه میشه. اما ایشون اومدن و در حین باز بودن شاتر، با یه چراغ قوه قسمتهایی از سوژه رو که می خواستن نور روش انداختن. یه صدم ثانیه هم حتی شما نور بندازید اون قسمت از سوژه داخل عکس میفته. احسنت! :)به نقل از سعیـد :
نورپردازی روی میوه ها با حرکت دو تا چراغ قوه انجام شده. ادیت هم با فتوشاپ بوده و سیبه لکه گیری شده.
fujifilm f500
is100
f/6
8 sec
34mm
به نقل از amparisay :اون کتابای اون پشت خوبن اتفاقا، با موضوع عکست همخونی دارن، توی تاریک بودنشون هم موفق بودی. اما خود سوژه زیاد جالب نبوده. مشخصا صورت حکیم (!) درست توی مجسمه پیاده نشده. عکاسی از سوژه های براق اینچنینی نورپردازی های خیلی خاص نیاز داره، به نظرم یه سوژۀ یه ذره تیره تر رو انتخاب کن، عکاسی ازش راحت تر میشه. توی نورپردازی به نسبت خوب عمل کردی. کادرت هم زیاد جالب نیست. نصف موضوع رو بیرون کادر انداختی. و اینکه با ACDsee آخه؟!!؟ یه برنامۀ حرفه ای تر حدافل استفاده کن! و اینکه تعریف ماکرو اینه که اندازۀ سوژه روی سنسورت 1 به 1 باشه با خود سوژه. یعنی فرض کن اگه سایز سنسور دوربینت هست 5 میلیمتر در 3 میلیمتر، سوژه اگه طولش هست 2 میلیمتر، تصویر سوژه روی سنسور باشه 2 میلیمتر. یعنی اگه از عرض عکاسی کنی، دو سوم کادرت رو پر کنه. طبق این تعریف با ماکرو خییییلی فاصله داری...! :)
به نقل از amparisay :کادریندیت اصلا خوب نیست...! الان اینکه نصف چرخ قطازه بیرونه بدون دلیله. ادیتت اصلا جالب نیست. کنتراست چنین عکسی باید بیشتر باشه که رنگها خوب در بیان. فوکوست هم مشکل داره. اون لکۀ زیر چزخ جلو هم باید حذف بشه.
و اینکه دوستانی که یه عکس گذاشتن و ایرادشون رو گرفتیم لطف کنن منت بر سر ما بذارن عکسهای کم نقص ترشون رو آپلود بنمایند...! :)