- شروع کننده موضوع
پاسخ : کارگاه آموزشی عکاسی
سوژه خوبه، اینه رفلکت نور رو توی سطح یه جسم براق داشته باشیم بد نیست! :) اما خودت به پس زمینه نگاه کن...! مبل و آباژور و در و دیوار! اصلا مناسب حال و هوای عکست نیست. و اینکه رفلکت چه چیزی رو داشتی سعی می کردی نشون بدی؟ هیچی! پس عکست هم هدف خاصی نداره.
در مود بعدا نوشتت هم احسننننتتت! منتظر بودم یکی این سوال رو هم بپرسه! :)
خودت بگو. فرض کن یه چراغ قوه داریم که با یه ال ای دی کوچولو، نصف سالن رو روشن می کنه. یه نور داریم که مثلا یه لامپه توی یه آباژور، روش یه کاغذ کالک سفید انداختیم. هرکدوم چه نوع نوری تولید می کنن و به چه دردی می خورن هر کدوم؟! :)
اوه! اون دوربین و لنزه چی میگه؟ آنالوگه؟ مدل و ایناش رو برام بنویس! :)به نقل از New Folder :ببخشید دیر شد، چن روز که نبودم. بعدم درگیر بودم که بذارم این عکسرو یا از ی چیز دیگه بگیرم.
میدونم بهتر هم میشد گرفت، ولی خب از لحاظ سوژهُ نور میخوام بدونم چه جوریه.
× Canon IXY 400F
f/2.8
1/80 sec.
ISO - 160
عکس هم یک ذره کراپ شده. : دی
× بعدن نوشت: من یه سوال ـم داشتم؛ این عکسایی که بالا گذاشتید، خب مثلن از چ جور منبع نوری استفاده کنیم بهتره؟
سوژه خوبه، اینه رفلکت نور رو توی سطح یه جسم براق داشته باشیم بد نیست! :) اما خودت به پس زمینه نگاه کن...! مبل و آباژور و در و دیوار! اصلا مناسب حال و هوای عکست نیست. و اینکه رفلکت چه چیزی رو داشتی سعی می کردی نشون بدی؟ هیچی! پس عکست هم هدف خاصی نداره.
در مود بعدا نوشتت هم احسننننتتت! منتظر بودم یکی این سوال رو هم بپرسه! :)
خودت بگو. فرض کن یه چراغ قوه داریم که با یه ال ای دی کوچولو، نصف سالن رو روشن می کنه. یه نور داریم که مثلا یه لامپه توی یه آباژور، روش یه کاغذ کالک سفید انداختیم. هرکدوم چه نوع نوری تولید می کنن و به چه دردی می خورن هر کدوم؟! :)