پاسخ : کمی تفکر و نه جبهه گیری!(+14)
به نقل از The Last Horseman :
و درباره ی این که گفتین :
(اصلا گیریم اون افراد هیچ وقت با هم ازدواج هم نکنن!!! دید شما واقعاً نسبت به اون افراد بد میشه؟ بردار و خواهر مسلمون من چرا؟
میتونید یک دلیل قانع کننده بیارید برای این دیدتون؟)
دید شخص بنده منفی نمیشه چون من مردم رو با یک کار یا یک نظرشون نمی سنجم و معتقدم انسان میتونه یک روزه 180 درجه متحول بشه اگه بخواد و در ضمن من شخص دینی ای هم نیستم. اما اینجا بحث من و شما نیست٬ ضررش به خود اون 2 فرد میرسه. دلیل میخواین؟ خب چه چیز واضحتر از اینکه اون دو فرد که با هم رابطه داشتن ٬ اگه با هم ازدواج نکنن ٬ احتمال زیاد دخترها و پسرهای دیگه بخاطر اینکه اینا با هم رابطه داشتن ترجیح میدن با اینا ازدواج نکنن. حالا پسر شاید بتونه قایم کنه ٬ اما دختر که نمیتونه ٬ در نتیجه احتمال خودکشی اون دختر و یا اینکه کلاً بره دنبال تن فروشی زیاده و این اتفاق هم تا حالا خیلی افتاده. می بینید به خاطر یه رابطه طرف خودکشی میکنه. خب مشخص شد براتون که چرا دید جامعه نسبت به این کار بده؟
ببینید یه سری چیزها فکته در جامعه ما..با دختر ها کاری ندارم اما پسرها که به نظرم بحث اصلی اینجاس:
یه عده ای هستن برای رفع نیاز خود به فاحشه ها پناه میبرن
یه عده کثیری هستن که برای رفع نیاز به خود ارضایی رو میارن
یه عده کمی هستن که سعی میکنن خودشونو کنترل کنن
یه عده ای هم هستن که با تجاوز نیاز خودشون رو رفع میکنن...
این فکت جامعه ماست ، فکتی که باعث میشه جامعه الان ما خراب باشه ، البته از تو .. مثه سیبی که سر و روی سالمی داره اما توش گندیده..
براش باید چاره ای پیدا کرد،من نمیگم چاره اصلی فاحشه خونه خاس اما میگم یکی از راه هاش میتونه این باشه ، دیگه واقعا وقتی همچین جایی باشه پسری جرات نمیکنه به دختری تیکه بندازه یا اذیت و ازار جنسی بده ...
یا شاهد به وقوع پیوستن یه داستان هایی مثه فیلم "هیس!دخترها فریاد نمیزنند." که در جامعه ما واقعا کم نیس باشیم..
فرهنگ سازی در جامعه ما زمانی رخ میده که پدر ها و مادر ها احساس امنیت کنن ، تابه حال باهاشون صحبت کردید و از ترس هاشون شنیدید؟؟؟
ترس هایی که باعث میشه من نوعی نتونم راحت باشم ، از بچگی برام خط قرمزی به اسم "پسر" که جیزه کشیده میشه...
فک میکنید این ترس ها وقتی ما پدر مادر شیم وجود نخواهد داشت؟؟؟
چرا هستن ، چون مردمی سعی میکنن با گول زدن خودشون که جاهایی مثه کاباره و فاحشه خانه مفبد نیس سعی میکنن جامعه رو خوب نشون بدن در حالی که مرد همون مرده و غریزه جنسی هم به قوت خودش باقی خواهد ماند که به نظر من بیشتر خواهد شد چون هرچه محدودیت ها بیشتر ، افراد جامعه حریص تر ..
پ.ن:اگه اسپم شد پاکش کنید :)
لطفا ناراحت نشید که خیلی رک حرفامو بیان کردم... :)