اُمـــــــیـــــــــد :)
کاربر خیلی حرفه ای
- نام مرکز سمپاد
- ش.د.غ یکم
- شهر
- شیراز
- سال فارغ التحصیلی
- 96
- مدال المپیاد
- سه ماه المپ نجوم خوندم
- رشته دانشگاه
- مهندس کامپیوتر
چیزی تحت عنوان منطقِ من یا منطق شما یا دیگری وجود نداره. شاید دیدگاه شما متفاوت با منِ نوعی باشه، اما منطق یک ناحیه مشخص داره. شما نمیتونید ریاضیات خودتون رو داشته باشین، این مسئله برای منطق هم صدق میکنه.
ظاهرا غیر از این ک از منطق سر در نمیارید ، از ریاضی هم سر در نمیارید ! تو همین لینکی که دادین بالغ بر 30 مدل منطق گذاشته . دستگاه مختصات فکری آدم ها با هم فرق می کنه . همون طوری ک دستگاه های مختصات متفاوت داریم توی ریاضیات ، روش های فکر کردن متفاوتی هم می تونیم داشته باشیم . مکر فقط هندسه اقلیدسی قابل قبوله ؟ آره برای یه بچه راهنمایی هست ولی تو ریاضیات هندسه های بیشتری داریم .
چه جالب! من اما یاد دارم. غیر از موردی که اشاره کردین خودتون :
1. وَ لا تَقْرَبُوا مالَ الْيَتيمِ إِلاَّ بِالَّتي هِيَ أَحْسَنُ
2. لا تَقْرَبُوا الْفَواحِشَ ما ظَهَرَ مِنْها وَ ما بَطَنَ
3. لا تَقْرَبُوا الصَّلاةَ وَ أَنْتُمْ سُكارى
4. لا تَقْرَبا هذِهِ الشَّجَرَةَ فَتَكُونا مِنَ الظَّالِمينَ
خب من واقعا متاسفم اطلاعات مذهبیم کم تر از شماست . جدا گفتم . اره اینا هم هستن و من تو ذهنم نبود . ولی مواردی ک لاتقربوا خوردند ، محدودند . و این نشان از مهم بودن اون ها هست توی "دستگاه فکری من مسلمان"
آدقیقاً همینطوره. این صحبت شما برای کسی که اسلام رو قبول میکنه/کرده صدق میکنه و میشه بهش استناد کرد. اما وقتی سعی دارین از عملی دفاع کنین باید دلایل اون کار و منطقی که پشت دلایلـش پنهان هست رو بیان کنید و عبارت "اسلام این دستور رو داده" کافی نیست.
خوب ، ما قبل تر از این از اسلام و این ک چرا این شکلی شده تو جامعه ما صحبت کردیم ... طرف مقابل هیج نشونه آماری نداشت ک ارائه بده . پس رفتم سر ریشه اش .شما برای من آمار بیار ک فلان کشور فلان سیاسیت رو داشت و باعث شد فلان مشکل اجتماعیش حل شه . من میام با شما با آمار هایی ک بعد از اون دنبالش میرم بحث می کنم ک چرا این جوریه و چرا این جوریه نیست . وقتی ک طرف مقابل حتی فلسفه آزادی این چیز ها رو هم نمیدونه و فقط بر پایه شنیده ها هست ، خوب فک کنم منطقی ک اسلام داره قوی تر باشه برای یه بحث . تا شنیده ها .
یک دلیل بیارید ک بفهمم دلایلی ک تو کامنت های قبلی بود "کافی"بوده . همون طوری ک از من خواستین .
خوبه که اشاره کردین. ما توی دنیای ایدهآل زندگی نمیکنیم و قوانینی که برای اون یوتوپیا نوشته شدن اینجا کاربرد ندارن.(فارغ از اینکه خیلی از قوانینـش در تضاد با یک جامعه آرمانی هست)
از طرفی، وقتی یک برنامه/سیاست/روش برای سالها جوابگو نبوده، خودبخود کنار میره و برنامهای جای اون میگیره که شاید آرمانی نباشه اما قابلاجرا تر هست. در واقع، میزان عملی بودن و اجرایی بودن یک متود در کنار تاثیرش باید سنجیده بشه.
اگر روشی که شما میفرمایید جوابگو و کارآمد بود، ما شاهد افزایش 98 درصدی مزاحمت و تجاوز نبودیم (+) و این اتفاق بجای افزایش یافتن، کمتر میشد.
من طبق همون سایتی ک لینک دادین ، خودتون ب عنوان منبع ازش استفاده کردین ، می تونم بگم این حرف ها رو :
با توجه به آمار دانشگاه جورج میسون از هر سه زن آمریکایی یک زن در طول زندگی خود مورد آزار جنسی قرار گرفته است .
منبع : https://avaliha.ir/آمار-تجاوز-کشور-بالاترین-تجاوز-جنسی/
دقیقا همون سایتی هست که خودتون معرفی کردین و نمی تونین بگین من اینا رو قبول ندارم . من واقعا از شما تشکر هم می کنم !
الان سیستم کجا جوابگو بوده ؟ آمریکا ؟ هند ؟ آفریقای حنوبی ؟ یا ایران ؟
ب نظرم آمار پایین ایران هم از نظر تعداد هم از نظر درصد قابل مقایسه با این کشور هایی ک مدعی آزادیند نیست . راه حل شما غیر از آزاد گذاشتن چیه ؟
آمار ایران : براساس آمار نیروی انتظامی مزاحمت زنان و دختران در سال 93 به 142 هزار و 933 مورد رسید.
توجه توجه : این آمار مربوط به مزاحمت هست ، یعنی یارو فحاشی و درگیری شدید با دختر ها هم داشته باشه ، ازشون دزدی کنه و ... شامل مزاحمت میشه . نه حتما تجاوز جنسی .
طبق لیکی ک خودتون گذاشتین و من باز هم تشکر می کنم !
https://avaliha.ir/آمار-تجاوز-به-زنان-و-دختران-در-ایران-94/
اما آمار آمریکا که توش آزاده این کار ها :
بر اساس آمار سایت RAINN در هر 107 ثانیه به یک نفر در آمریکا تجاوز میشود که به طور متوسط در سال 293 هزار تجاوز جنسی برای افراد بالای 12 سال ثبت میشود .
این آمار کاملا مربوط ب تجاوز است !
بر طبق این گزارش 68 درصد تجاوزات به پلیس گزارش نمیشود و 98 درصد متجاوزان حتی یک روز هم در زندان نخواهند بود .
با همون لینک دو تا بالایی
خوبیش اینه این جا اگر کسی کاری هم میکنه ممکنه بیفته زندان و حتی اعدام شه .
روش بهتر شما چیه ؟
باز هم خوبه که اشاره کردین. متأسفانه ما نهاد قابل اطمینانی برای آمارهایی مثل معتادین، مصرف الکل، تجاوز و... نداریم. اینجور موارد یا ذکر نمیشن یا با دستکاری ذکر میشن و همین باعث میشه امکان مقایسه با دیگر کشورها(در این روش) از بین بره.
خودتون ک بهتر از من رفتید آمار در اوردید . تو ایران هم این آمار ها هست . در مورد مشروبات الکلی توی تاپیک مربوطه جواب دادم . این هم مثل همونه . باید از بیس جلوش کرفته بشه .
آرایش کردن لزوماً برای جنس متفاوت نیست. زن موجودی نیست که دائم دنبال برانگیختن شهوت مرد باشه و افکارش اینقدر پست و ناچیز باشن. فقط یک درصد فکر کنید که زن هم میتونه اهداف خودش رو داشته باشه و برای خودش کارهایی رو انجام بده.
از طرفی، همونطور که شما با دوستان همجنستون رابطه دارین و دچار اختلال نمیشین، همونطور که حواستون پرت نمیشه، همین مسئله میتونه برای جنس متفاوت هم صدق کنه. اگر شما دوستایی داشته باشین که فقط جنسیت متفاوتی داشته باشن، لزوماً منجر به فساد و درگیر حاشیه شدن و خرابیهای نابسامان اجتماعی! نخواهد شد. زنها لزوماً دنبال جلب توجه جنس مذکر نیستن. مردها هم نرینگی و شهوتشون سر به آسمون نزده که دائم دنبال زنها باشن. (یک پله از نیازهای فیزیولوژیک بالاتر برین و چیزهای دیگهای رو هم ببینین)
جنس مؤنث فقط با جنس مذکر متفاوته و اگر کسی کنترلی روی غرایز و امیال خودش نداره، شاید بهتره به روانپزشک مراجعه کنه.
http://www.entekhab.ir/fa/news/323471/تفاوت-میل-به-رابطه-جنسی-در-زنان-و-مردان
چند تا جمله اش رو کپی می کنم ببینید :
1. مردها بیشتر به رابطه جنسی فکر می کنند
2. مردها حریصانه تر دنبال رابطه جنسی هستند
من قبلا هم گفتم ، توی پکیج فکری من ، زن برای این که "" راحت تر "" بتواند کار هایش را در جامعه انجام دهد باید از یه سری چیز ها دوری کنه . من فقط زن رو محصور نکردم به یه آرایش ؛اتفاقا دنبال تعالی اون هستم .. اتفاقا اون هایی ک دنبال رواج صنعت مد و رواج صنعت پورن هستن زن ها رو محدود کردن به یه تیکه گوشت شهوت انگیز .
من بالاتر هم گفتم که زمانی ارجاعات دینی اهمیت دارن که طرف مقابل شما اسلام رو پذیرفته باشه.
علیبنابوطالب برای کسی که اسلام رو قبول نداره مشابه بقیه افراد شاید باشه. ارجاع به این شخص اهمیت چندانی توی بحث نداره.
من هم بالا تر عرض کردم این جا چیز قابل دفاع ب غیر از اسلام وجود نداشت و همه گفته ها صرفا بر اساس "شنیده های افراد " بود نه چیز دیگه . پس مجبور شدیم دست ب این کار بزنیم .
ضمنا اسم علی ابن ابی طالب روی خودت هم هست ، اگر برای بقیه افراد شاید فرق چندانی نداشته باشه ، و نظر اون افراد برای تو مهمه ،توصیه می کنم بی ثبت احوال اسمتو عوض کنی .
از @boodika و بقیه دوستانی ک این مطلب رو می خونن عذرخواهی می کنم بابت این لحن تندی که ب کار بردم موقع پست گذاشتن . صرفا خواستم بگم جواب های ؛ هوی هست و چیزی ک عوض داره گله نداره .
باز هم میگم من از اولش قصدم یه بحث سازنده بود . چون اسم تاپیگ هم بدون جبهه گیری بود . با بودیکا هم بحث هام مخترمانه پیش می رفت و کنایه نمیزدم . چون واقعا دنبال هدف بودیم . اما خوب دیگه ؛ آخرش این طوری ازمون خواستن .