maziar
مازیمون
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران، استانبول، کوالالامپور، اُسلو!
- دانشگاه
- Universitetet i Oslo
- رشته دانشگاه
- ریاضی، CS، نانو الکترونیک
پاسخ : کمی تفکر و نه جبهه گیری!(+14)
خیر نیاز جنسی نه صرفن در انسان بلکه خیلی قبل تر از حتا وجود انسان وجود داشته. و این نیاز باعث میشه فرد تولید مثل انجام بده و نسلش منقرض نشه.
خوب برای مقایسه می تونید به قبل از تولید قرص ضد بارداری برید. تعداد روابط جنسی خارج از خانواده به نسبت کمتر بوده. چرا ؟ چون راهی برای پیش گیری از تولید فرزند وجود نداشته!
درواقع میل این شکل از زندگی وجود داشته فقط امکانش ممکن نبوده.
یعنی چی بد بخت شدیم ؟ از چه نظر ؟
باکرگی بحث جدیدی نیست. طولانی هم نیست خیلی.
ترجیح شما مربوط به خودتون میشه. شما معیار نیستید.
و همونطور که گفتم ادم ها با کسی زندگی می کنن که از نظر فکری و عقیدتی به خودشون نزدیک تر باشه.
و برعکس من یک زن رو به یک دختر ترجیح میدم و دلایلش رو تو خیلی دیگه از تاپیک ها گفتم.
منظورتون از چند عشقی چیه ؟
خوب یه ادم ممکنه قبلن عاشق کسی دیگه ای بوده باشه الان عاشق کسی دیگه. من نمی فهمم مشکلش چیه.
بچه دار شدن کلن خوب نیست!!!
و خوب این محیط می تونه محیط خانواده باشه یا هر محیط مشابهی ( یعنی ممکنه خانواده باشه ولی رسمی نباشه )
ببین این دو موضوع مختلف هست.
بچه ی خارج از خانواده دو معنی داره. مثلن دایی بنده دو تا فرزند داره یکی ۱۹ و دیگری ۱۴ ساله. و دایی و همسرش الان بعده ۲۲ سال هنوز با هم ازدواج نکردن! ولی خانواده هستن. این فرق داره با بچه ای که به طور تصادفی به دنیا اومده.
بچه ای که به صورت تصادفی به دنیا اومده کلن خوب نیست. ( این گونه فرزند هست که سقط میشه نه بالایی)
یعنی بحث خوبی و بدی بچه نیست.
( مساله اینه که هدف تولید مثل نبوده اشتباهی اتفاق افتاده )
معلومه قابل قبوله. خواهر یا دختر ادم به هر حال ادمه. و میل خودش رو داره. و خودش قدرت تصمیم گیری داره. من تمام تلاشم این خواهد بود که خودش رو تو خطر بیماری یا بارداری نندازه. و حتا اگه اتفاقی هم بیافته مسلمن پشتیبانیش می کنم.
جامعه ترسناک نیست. شما صرفن محیط خودتون رو بسته کردید. صرفن باید قبول کنید ادم هایی هم هستن که نظری مشابه شما ندارند!
به نقل از Sib :Radikal:
کاملا موافقم.
دقیقا همه چی به این جو برمیگرده.جو، جو بد و مسمومیه.
من اصلا باورم نمیشه جغله بچه ها هم دیگه دارن میان تو کار.
مازیمون:
آیا این تجربه و نیاز جنسی رو خدا یدفعه خلق کرد؟ چرا قدیم ترا اینجوری نبود؟چه چیزی سبب شده این موضوع اینقدر حاد بشه؟ آینده به نظر من بدتره.
ما داریم اینجا، ایران، زندگی میکنیم، حالا فعلا که بدبخت شده، طبق شواهد.
خب این، باکرگی، یه بحث جدید و طولانیه.من خودم ترجیح میدم با یه پسر ازدواج کنم نه یه مرد
دخترا معمولا تحمل چند عشقی طرف مقابل رو ندارن و پسرا رو نمیدونم.
هرچیزی در جای خودش خوبه، بچه دار شدن هم به جای خودش در محیط خانواده خوبه.
اگه بچه های رابطه های بدون ازدواج خوب بودن اینقدر آمار سقط آمریکا بالا نبود
Dr.Eniac
برای شما قابل قبوله که مثلا خواهر یا دخترتون وارد این راه شه؟ چون من دیدم طرف واسه خودش همه چی خوبه، حالا کافیه خواهرش رو با یکی ببینه، خونشو میریزه
متاسفانه
خب من ندیده بودم.قبول دارم این هم که شما میگین واقعیته، گرچه پذیرشش برای من سخته.آخه من هرچی بابا دیدم اینجوری ندیدم.
#جامعه ترسناک، ترسيدم
آیا این تجربه و نیاز جنسی رو خدا یدفعه خلق کرد؟ چرا قدیم ترا اینجوری نبود؟چه چیزی سبب شده این موضوع اینقدر حاد بشه؟ آینده به نظر من بدتره.
خیر نیاز جنسی نه صرفن در انسان بلکه خیلی قبل تر از حتا وجود انسان وجود داشته. و این نیاز باعث میشه فرد تولید مثل انجام بده و نسلش منقرض نشه.
خوب برای مقایسه می تونید به قبل از تولید قرص ضد بارداری برید. تعداد روابط جنسی خارج از خانواده به نسبت کمتر بوده. چرا ؟ چون راهی برای پیش گیری از تولید فرزند وجود نداشته!
درواقع میل این شکل از زندگی وجود داشته فقط امکانش ممکن نبوده.
ما داریم اینجا، ایران، زندگی میکنیم، حالا فعلا که بدبخت شده، طبق شواهد.
یعنی چی بد بخت شدیم ؟ از چه نظر ؟
خب این، باکرگی، یه بحث جدید و طولانیه.من خودم ترجیح میدم با یه پسر ازدواج کنم نه یه مرد
باکرگی بحث جدیدی نیست. طولانی هم نیست خیلی.
ترجیح شما مربوط به خودتون میشه. شما معیار نیستید.
و همونطور که گفتم ادم ها با کسی زندگی می کنن که از نظر فکری و عقیدتی به خودشون نزدیک تر باشه.
و برعکس من یک زن رو به یک دختر ترجیح میدم و دلایلش رو تو خیلی دیگه از تاپیک ها گفتم.
دخترا معمولا تحمل چند عشقی طرف مقابل رو ندارن و پسرا رو نمیدونم.
منظورتون از چند عشقی چیه ؟
خوب یه ادم ممکنه قبلن عاشق کسی دیگه ای بوده باشه الان عاشق کسی دیگه. من نمی فهمم مشکلش چیه.
هرچیزی در جای خودش خوبه، بچه دار شدن هم به جای خودش در محیط خانواده خوبه.
بچه دار شدن کلن خوب نیست!!!
و خوب این محیط می تونه محیط خانواده باشه یا هر محیط مشابهی ( یعنی ممکنه خانواده باشه ولی رسمی نباشه )
اگه بچه های رابطه های بدون ازدواج خوب بودن اینقدر آمار سقط آمریکا بالا نبود
ببین این دو موضوع مختلف هست.
بچه ی خارج از خانواده دو معنی داره. مثلن دایی بنده دو تا فرزند داره یکی ۱۹ و دیگری ۱۴ ساله. و دایی و همسرش الان بعده ۲۲ سال هنوز با هم ازدواج نکردن! ولی خانواده هستن. این فرق داره با بچه ای که به طور تصادفی به دنیا اومده.
بچه ای که به صورت تصادفی به دنیا اومده کلن خوب نیست. ( این گونه فرزند هست که سقط میشه نه بالایی)
یعنی بحث خوبی و بدی بچه نیست.
( مساله اینه که هدف تولید مثل نبوده اشتباهی اتفاق افتاده )
برای شما قابل قبوله که مثلا خواهر یا دخترتون وارد این راه شه؟ چون من دیدم طرف واسه خودش همه چی خوبه، حالا کافیه خواهرش رو با یکی ببینه، خونشو میریزه
معلومه قابل قبوله. خواهر یا دختر ادم به هر حال ادمه. و میل خودش رو داره. و خودش قدرت تصمیم گیری داره. من تمام تلاشم این خواهد بود که خودش رو تو خطر بیماری یا بارداری نندازه. و حتا اگه اتفاقی هم بیافته مسلمن پشتیبانیش می کنم.
جامعه ترسناک نیست. شما صرفن محیط خودتون رو بسته کردید. صرفن باید قبول کنید ادم هایی هم هستن که نظری مشابه شما ندارند!