- نام مرکز سمپاد
- شهید هاشمی نژاد II
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 94
- دانشگاه
- شهید باهنر
- رشته دانشگاه
- دامپزشک / سیاست
پاسخ : کمی تفکر و نه جبهه گیری!(+14)
خیله خب.پس این الگویی که فقط به درد یه سری انسان راحت طلب و بزهکار میخوره ( به قول خودت) نمی تونه مصداق مناسبی باش( اگه قبول داری دیگه این بحث جدول رو پیش نکش)
از تعریف ناقص خودت استفاده میکنم:
((به طور کلی هر عملی که موجب آسیب زدن به دیگران بشه (جسمی ، روانی ، مادی) بی اخلاقی هست و هر عملی که موجب حفظ یا ارتقاء سطح سلامت (جسمی ، روانی ، مادی) باشه اخلاقی محسوب میشه ))
فلان دختر قبل از ازدواجش با فلان کس رابطه ای داشته و مسلما این موضوع رو قبل از ازدواج از شوهرش یا حتی از خانوادش مخفی میکنه...
شوهر یا خانواده بد بخت بعد از چند سال متوجه میشه و بهش ضربه روحی می خوره...
بنا به تعریف تو این فرد اخلاق رو زیر پا گذاشته دگ....
به نقل از Radikal :البته باید به این نکته هم توجه داشت که سلسله مراتب نیازها، ضرورتاً از الگوی ارائه شده مزلو پیروی نمیکند و قصد و سخن وی نیز این نبوده است که بگوید این سلسله مراتب کاربرد همگانی دارد. او بر این باور بود که این سلسله مراتب الگویی نمونه است که در اکثر مواقع صادق میباشد.
خیله خب.پس این الگویی که فقط به درد یه سری انسان راحت طلب و بزهکار میخوره ( به قول خودت) نمی تونه مصداق مناسبی باش( اگه قبول داری دیگه این بحث جدول رو پیش نکش)
خب خانوم وقتی میگی رابطه جنسی دیگه خطر قرمزی باقی نمیمونه.تموم میشه میره دگبه نقل از Radikal :حالا رابطه جنسی دو دوست قبل ازدواج اگر کنترل شده باشه و در اون خط قرمز ها رعایت بشه به چه کسی آسیب زده میشه؟
به نقل از Radikal :اما دلیلی برای غیر اخلاقی بودن مسائل جنسی هم وجود نداره تا اون جایی که من میدونم
تو پست نوید میتونید بخونید راجع به عینی کردن اخلاق و خلاصه هم این جا میگم :
به طور کلی هر عملی که موجب آسیب زدن به دیگران بشه (جسمی ، روانی ، مادی) بی اخلاقی هست و هر عملی که موجب حفظ یا ارتقاء سطح سلامت (جسمی ، روانی ، مادی) باشه اخلاقی محسوب میشه
از تعریف ناقص خودت استفاده میکنم:
((به طور کلی هر عملی که موجب آسیب زدن به دیگران بشه (جسمی ، روانی ، مادی) بی اخلاقی هست و هر عملی که موجب حفظ یا ارتقاء سطح سلامت (جسمی ، روانی ، مادی) باشه اخلاقی محسوب میشه ))
فلان دختر قبل از ازدواجش با فلان کس رابطه ای داشته و مسلما این موضوع رو قبل از ازدواج از شوهرش یا حتی از خانوادش مخفی میکنه...
شوهر یا خانواده بد بخت بعد از چند سال متوجه میشه و بهش ضربه روحی می خوره...
بنا به تعریف تو این فرد اخلاق رو زیر پا گذاشته دگ....