منطق من اسلامه .
نمی دونم منطقتون چی باشه و چقدر با اسلام هماهنگ باشه .
خب ، طبق این منطق
چیزی تحت عنوان منطقِ
من یا منطق
شما یا
دیگری وجود نداره. شاید
دیدگاه شما متفاوت با منِ نوعی باشه، اما
منطق یک ناحیه مشخص داره. شما نمیتونید ریاضیات خودتون رو داشته باشین، این مسئله برای منطق هم صدق میکنه.
من خودم یاد ندارم توی آیه ای از قرآن باشه که به چیز دیگری حتی " نزدیک هم نشیم " . قرآن ب خیلی چیز ها گفته حرام . از خیلی چیز ها نهی کرده اما این ک " نزدیک هم نشوید " مربوط ب این مساله است.
چه جالب! من اما یاد دارم. غیر از موردی که اشاره کردین خودتون :
1. وَ لا تَقْرَبُوا مالَ الْيَتيمِ إِلاَّ بِالَّتي هِيَ أَحْسَنُ
2. لا تَقْرَبُوا الْفَواحِشَ ما ظَهَرَ مِنْها وَ ما بَطَنَ
3. لا تَقْرَبُوا الصَّلاةَ وَ أَنْتُمْ سُكارى
4. لا تَقْرَبا هذِهِ الشَّجَرَةَ فَتَكُونا مِنَ الظَّالِمينَ
اسلام یه پکیجه . یعنی شما نمی تونی بگی اینش خوبه ؛ ولی اینش بده نمیخوام.
دقیقاً همینطوره. این صحبت شما برای کسی که اسلام رو قبول میکنه/کرده صدق میکنه و میشه بهش استناد کرد. اما وقتی سعی دارین از عملی دفاع کنین باید دلایل اون کار و منطقی که پشت دلایلـش پنهان هست رو بیان کنید و عبارت "اسلام این دستور رو داده" کافی نیست.
هر وقت همه قوانینش (ایده آل است- اکثر قوانینش) اجرا شد توسط من و شما ، اون وقت عملکردش سنجیده میشه
خوبه که اشاره کردین. ما توی دنیای ایدهآل زندگی نمیکنیم و قوانینی که برای اون
یوتوپیا نوشته شدن اینجا کاربرد ندارن.(فارغ از اینکه خیلی از قوانینـش در تضاد با یک جامعه آرمانی هست)
از طرفی، وقتی یک برنامه/سیاست/روش برای سالها جوابگو نبوده، خودبخود کنار میره و برنامهای جای اون میگیره که شاید آرمانی نباشه اما قابلاجرا
تر هست. در واقع، میزان عملی بودن و اجرایی بودن یک متود در کنار تاثیرش باید سنجیده بشه.
اگر روشی که شما میفرمایید جوابگو و کارآمد بود، ما شاهد افزایش 98 درصدی مزاحمت و تجاوز نبودیم (
+) و این اتفاق بجای افزایش یافتن، کمتر میشد.
در مورد ایران مطمئن نیستم آمار دقیقی باشه
باز هم خوبه که اشاره کردین. متأسفانه ما نهاد قابل اطمینانی برای آمارهایی مثل معتادین، مصرف الکل، تجاوز و... نداریم. اینجور موارد یا ذکر نمیشن یا با دستکاری ذکر میشن و همین باعث میشه امکان مقایسه با دیگر کشورها(در این روش) از بین بره.
چیز دیگهای که باید اضافه کنم برای شفافسازی، این هست که تجاوز با ارتباط جنسی فرق داره و همهجای دنیا تجاوز جرم محسوب میشه.
اگر دولت قبول کنه که این ارتباط جنسی در بود و نبود چنین مکانهایی میافته، با ایجاد مکان درست یا روش صحیح هم جلوی انتقال بیماریها(STD) رو میگیره، هم آمار درستی از میزان وقوعـش خواهد داشت و هم میتونه این موارد رو بهتر کنترل کنه. یا اگر بپذیره که مصرف مشروبات الکلی خواه ناخواه انجام میشه، با ایجاد مکانی مختص این موارد هم جلوی استفاده از مشروبات غیر استاندارد رو میگیره، هم (با توجه به اینکه مکان اختصاصی داره) کنترلش کنه و هم برای کسانی که اعتیاد دارن میتونه چاره بیاندیشه. (مشابه این اتفاق داره در زمینه مواد مخدر و تریاکِ دولتی میافته)
توی اسلام ، اعتقاد اتفاقا بر اینه ک اگر زن دارای حریم( میتونه حجاب باشه و می تونه با سنگین صحبت کردن با مرد ها باشه ) باشه ؛راحت تر می تونه کار کنه . چون درگیر مسائل حاشیه ای نمیشه . درگیر این نمیشه ک هر روز خودش رو چطوری آرایش کنه تا برای مرد های توی اداره اش جذاب تر ب نظر برسه . صرفا خودش رو برای محارمش آراسته می کنه .
جدا این روش "خودمون رو بیاراییم تا توجه جنس مخالف رو برانگیزیم!" رو توی مستند هایی دیدم که برای حیوانات ساختن و تلاش داشتن رقیب هاشون رو برای جفت گیری شکست بدن . ما یه مرحله جلو تر نرفتیم ؟!
آرایش کردن لزوماً برای جنس متفاوت نیست. زن موجودی نیست که دائم دنبال برانگیختن شهوت مرد باشه و افکارش اینقدر پست و ناچیز باشن. فقط یک درصد فکر کنید که زن
هم میتونه اهداف خودش رو داشته باشه و برای
خودش کارهایی رو انجام بده.
از طرفی، همونطور که شما با دوستان همجنستون رابطه دارین و دچار اختلال نمیشین، همونطور که حواستون پرت نمیشه، همین مسئله میتونه برای جنس متفاوت هم صدق کنه. اگر شما دوستایی داشته باشین که فقط جنسیت متفاوتی داشته باشن، لزوماً منجر به فساد و درگیر حاشیه شدن و خرابیهای نابسامان اجتماعی! نخواهد شد. زنها لزوماً دنبال جلب توجه جنس مذکر نیستن. مردها هم نرینگی و شهوتشون سر به آسمون نزده که دائم دنبال زنها باشن. (یک پله از نیازهای فیزیولوژیک بالاتر برین و چیزهای دیگهای رو هم ببینین)
جنس مؤنث فقط با جنس مذکر
متفاوته و اگر کسی کنترلی روی غرایز و امیال خودش نداره، شاید بهتره به روانپزشک مراجعه کنه.
فکر نمی کنم امام علی رو ب عنوان یک سست عنصر قبول داشته باشم . اما ایشون هم جوانب احتیاط رو رعایت کردند
من بالاتر هم گفتم که زمانی ارجاعات دینی اهمیت دارن که طرف مقابل شما اسلام رو پذیرفته باشه.
علیبنابوطالب برای کسی که اسلام رو قبول نداره مشابه بقیه افراد شاید باشه. ارجاع به این شخص اهمیت چندانی توی بحث نداره.