ببینین در مورد فاحشه خانه : کسی نمی گه فاحشه خانه خوبه ولی انتخاب بین بد و بدتر مسلما بدتر نباید باشه . یه عده ای هستن که نیازشون رو به هر حال از راه ازدواج یا تشکیل خانواده تامین نخواهند کرد . چون هیچ وقت همه ی افراد یک جامعه پایبند به اخلاقیات نیستن . بنابراین اون کسی که قصد کنترل خودش رو به هر حال نداره و به اخلاقیات پایبند نیست بهتره در مکانی مثل فاحشه خانه نیازشو برطرف کنه تا اینکه کار به تجاوز و چنین مسائلی بکشه .به نقل از مُـــلاصَـــــدرا :ای یادش بخیر . . . سوم راهنمایی یه معلم زیستی داشتیم که یه جمله بهم گفت ( باید با طلا نوشتش قابش کنی ) :
گفت : عارف این جور مسائل واسه آدم مثله غذا میمونه .
گفتم : یعنی چی ؟
گفت : یعنی اینکه به طور مثال تو به بچه ی 6 ماهه چلو کباب میدی؟
گفتم : نه !
گفت : آ باریکلا . . .
دیدم دوستی نوشته بود فاحشه خانه خوبه ! تو حرف های قبلیم هم توضیح دادم که این راه حل این مسئله نیست و واستون یه مثال آوردم...
من فکر میکنم بخش عمده ی نگرانی پدر و مادر ها مربوط به درس میشه ، یعنی چی؟ یعنی میترسن بچشون بره با جنس مخالف دوست بشه
و درسش داغون بشه ، خب البته حق دارن چرا؟ چون 90 درصد کسایی که دوست شدن اینطوری شده !!!!
به نقل از مُـــلاصَـــــدرا :شما استدلال کنید که راهش اینه تا من ردش کنم ! #
ضمن این که خیلی هاشون دزدیده میشن یا فریب میخورن اولش..این خودش در اروپا تجارته..قاچاق انسان..
به نقل از معصومه :کشور ما تعداد زیادی فرد به اسم مسلمون داره که فقط اسمشون مسلمونه..تو همین سایت ما این همه ادم داریم که مستقیما میگن به خدا ایمان ندارن ولی تو سرشماری ها نمیگن مسلمون نیستن
پس كشور ما تعدادي نامسلمون و تعدادي مسلمون كاهل داره كه اينا اسما مسلمونن!
شما ميگي كشور مسلمان و پوزخند ميزني ولي تا وقتي مردم جايي مسلمون واقعي نباشن نميشه توقع داشت كه اتفاقاتي كه در اون جا ميوفته رو به پاي اسلام بنويسيم!
اين تجارت جنسي و قاچاق انسان همچين چيز پيچيده اي نيست! تو ايران داريم!
دوستم ميگفت فاميلشون تعريف ميكرده هيشه از ديوار كناري شون صداي ناله و جيغ ميومده..بعد يه مدت كه پيگير شدن گويا يك خانم ارمنستاني كه اسير اين باندها شده بوده رو يه نفر خريده و تو خونه به ديوار بسته بوده و هميشه در حال شكنجه بوده!
بعد شما ميگه چرا اونا نميان؟؟ كي گفته نميان؟ اونها هم اگر واقعا بدونن اين جا چه خبره و واقعا دنبال دين باشن ميان.ولي به خاطر جو سازي ها و..همه از ايران متنفرن
در حدي كه دانشجوهاي ايراني كه براي تحصيل ميرن ، فكر ميكنن الان برگردن تو ايران تو همون فرودگاه يكي با اسلحه ترورشون ميكنه.
من فکر میکنم انچه لازم بود رو گفتم بعد از این شما هی حرف خودتو میزنی ما حرف خودمون.
اخلاق : مجموعه ای از رفتار های انسان که به خود و دیگران آسیبی نمیزنه و موجب حفظ کیفیت یا بالاتر رفتن کیفیت زندگی میشه! :)
برای مثال اگه همین الان به شما اطلاع بدن 2 نفر که همدیگرو دوست داشتن قبل ازدواج با هم رابطه جنسی داشتند چ دیدی نسبت به اون دو فرد دارید؟
اما آیا جز اینه که نیاز طبیعی بدنشون رو رفع کردن؟
اون 2 فرد به کسی آسیب نزدن (چون هر 2 راضی بودند) ، علاوه بر اون از مشکلات روحی که ممکنه در اثر نبود این جور روابط باشند هم جلوگیری کردند! چرا باید این رو یک فساد اخلاقی بدونیم؟ برای مثال دزدی ، غارت ، تجاوز و .... بی اخلاقی هستند توی این تعریف هم کاملاً میشه فهمید این رو !
اصلا گیریم اون افراد هیچ وقت با هم ازدواج هم نکنن!!! دید شما واقعاً نسبت به اون افراد بد میشه؟ بردار و خواهر مسلمون من چرا؟
میتونید یک دلیل قانع کننده بیارید برای این دیدتون؟
همین حرفتون بس بود تا کلاً مثلصفر ضرب بشه و بزنه همه ی حرفای دیگه تون رو بی اثر کنه ! تعریف اخلاق رو نباید در علم فلسفه جست؛ فلسفه صرفاً نظر یک نفر یا یک گروهه. همین فلسفه ای که شما میگین هنوز نتونسته سر هیچ کدوم از تعریف هاش به قطعیت برسه. اصلاً هم چیز ثابتی نیست. همین تعریف اخلاق رو شما از کجا دارین میگین؟ سند ٬ مدرک؟ اخلاق یه چیز اجتماعیه ٬ پس باید ریشه ش توی اجتماع جستجو بشه. حالا اینکه اجتماع درست میگه یا غلط به من مربوط نیست ٬ اما اخلاق چون «مجموعه» ست ٬ باید توی مجموعه بحث بشه. چیزی هم که فعلاً هست٬ هم توی جامعه ی ما که دینیه و هم توی جوامع اروپایی که از دین زده شدن ٬ اکثریت میگن اینکار غیر اخلاقیه. حالا دین برای این راه حل گذاشته (ازدواج ٬ صیغه و ...) که بهانه ای هم وجود نداشته باشه , فاحشه خانه که نشد راه حل !به نقل از Radikal :تعریف اخلاق رو باید توی علم فلسفه جست و جو کرد که در اون ادیان تاثیری ندارند و چیز ثابتی هست!
اخلاق : مجموعه ای از رفتار های انسان که به خود و دیگران آسیبی نمیزنه و موجب حفظ کیفیت یا بالاتر رفتن کیفیت زندگی میشه! :)
به نقل از The Last Horseman :همین حرفتون بس بود تا کلاً مثلصفر ضرب بشه و بزنه همه ی حرفای دیگه تون رو بی اثر کنه ! تعریف اخلاق رو نباید در علم فلسفه جست؛ فلسفه صرفاً نظر یک نفر یا یک گروهه. همین فلسفه ای که شما میگین هنوز نتونسته سر هیچ کدوم از تعریف هاش به قطعیت برسه. اصلاً هم چیز ثابتی نیست. همین تعریف اخلاق رو شما از کجا دارین میگین؟ سند ٬ مدرک؟ اخلاق یه چیز اجتماعیه ٬ پس باید ریشه ش توی اجتماع جستجو بشه. حالا اینکه اجتماع درست میگه یا غلط به من مربوط نیست ٬ اما اخلاق چون «مجموعه» ست ٬ باید توی مجموعه بحث بشه. چیزی هم که فعلاً هست٬ هم توی جامعه ی ما که دینیه و هم توی جوامع اروپایی که از دین زده شدن ٬ اکثریت میگن اینکار غیر اخلاقیه. حالا دین برای این راه حل گذاشته (ازدواج ٬ صیغه و ...) که بهانه ای هم وجود نداشته باشه , فاحشه خانه که نشد راه حل !
فَلسَفه مطالعهٔ مسائل کلی و بنیادی پیرامون موضوعاتی چون هستی ، آگاهی ، ارزش ، خرد ، ذهن و زبان است .[۱][۲] فرق فلسفه با راههای دیگر پرداختن به پرسشهای بنیادی این چنینی راههایی نظیر عرفان ، اسطوره و دین ، رویکرد نقّادانه و معمولاً سازمان یافتهٔ فلسفه و تکیهاش بر استدلالهای عقلانی و منطق است
برای مثال اگه همین الان به شما اطلاع بدن 2 نفر که همدیگرو دوست داشتن قبل ازدواج با هم رابطه جنسی داشتند چ دیدی نسبت به اون دو فرد دارید؟
اما آیا جز اینه که نیاز طبیعی بدنشون رو رفع کردن؟
اون 2 فرد به کسی آسیب نزدن (چون هر 2 راضی بودند) ، علاوه بر اون از مشکلات روحی که ممکنه در اثر نبود این جور روابط باشند هم جلوگیری کردند! چرا باید این رو یک فساد اخلاقی بدونیم؟ برای مثال دزدی ، غارت ، تجاوز و .... بی اخلاقی هستند توی این تعریف هم کاملاً میشه فهمید این رو !
اصلا گیریم اون افراد هیچ وقت با هم ازدواج هم نکنن!!! دید شما واقعاً نسبت به اون افراد بد میشه؟ بردار و خواهر مسلمون من چرا؟
میتونید یک دلیل قانع کننده بیارید برای این دیدتون؟
ویکی پدیا رو هم یه آدمی مثل شما نوشته دیگه ٬ منبع نشد که. عادت کردین با تمسخر جواب همه رو بدید.به نقل از Radikal :خیلی بده که انسان ها بدون داشتن اطلاعات پایه ای راجع به یک چیز به قضاوت بشینن شما اول باید تعریف فلسفرو بدونید و بعد بیاید این رو بگید!!!
ویکی پدیا رو هم یه آدمی مثل شما نوشته دیگه ٬ منبع نشد که. عادت کردین با تمسخر جواب همه رو بدید.
اصلاً با همون تعریفی که شما ارائه دادین هم نمیشه حرف من رو رد کرد٬ اینکه «فرق فلسفه با راههای دیگر پرداختن به پرسشهای بنیادی این چنینی راههایی نظیر عرفان ، اسطوره و دین ، رویکرد نقّادانه و معمولاً سازمان یافتهٔ فلسفه و تکیهاش بر استدلالهای عقلانی و منطق است» چیزی رو حل نمیکنه. منطق من با منطق شما با منطق نفر بالای شما با منطق زننده ی تاپیک با منطق یه نفر تو آمریکا خیلی فرق داره و کی این وسط میخواد ثابت کنه که استدلال های خودش عقلانیه و استدلال های بقیه غیر عقلانی ؟ حالا اخلاق یه چیز جزئیه تو فلسفه ٬ فلسفه هنوز درباره ی سوال اصلی خودش که «من چه کسی هستم ٬ در کجا زندگی میکنم و چگونه این جهان بوجود آمد؟» هم نتونسته به یه نقطه ی مشترک برسه !
دید شخص بنده منفی نمیشه چون من مردم رو با یک کار یا یک نظرشون نمی سنجم و معتقدم انسان میتونه یک روزه 180 درجه متحول بشه اگه بخواد و در ضمن من شخص دینی ای هم نیستم. اما اینجا بحث من و شما نیست٬ ضررش به خود اون 2 فرد میرسه. دلیل میخواین؟ خب چه چیز واضحتر از اینکه اون دو فرد که با هم رابطه داشتن ٬ اگه با هم ازدواج نکنن ٬ احتمال زیاد دخترها و پسرهای دیگه بخاطر اینکه اینا با هم رابطه داشتن ترجیح میدن با اینا ازدواج نکنن. حالا پسر شاید بتونه قایم کنه ٬ اما دختر که نمیتونه ٬ در نتیجه احتمال خودکشی اون دختر و یا اینکه کلاً بره دنبال تن فروشی زیاده و این اتفاق هم تا حالا خیلی افتاده. می بینید به خاطر یه رابطه طرف خودکشی میکنه. خب مشخص شد براتون که چرا دید جامعه نسبت به این کار بده؟