• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

دی وی دی آموزشی بگیریم یا نه ؟

پاسخ : دی وی دی آموزشی بگیریم یا نه ؟

بچه ها ازتون می خوام قبل از خرید حتما به این سایت سر بزنید konkori1393.blog.com
من چه فکر هایی می کردم و این احمدی چها که نکرده :o

بنده هم توصیه میکنم اگه میخاید از محصولات یه موسسه استفاده کنید اول توی سایتها و اطرافتون حسابی تحقیق کنید بعد پولتونو خرج این چیزا کنید....چون بعضا پول خرج چیزی نمیشه.. در واقع مستقیما هدر میشه.....حسابی پرس و جو کنید.

من هنوز باورم نميشه به حرف رضا ييزداني گوش دادم و براي زيست شناسي عرفان اكبري 560 تومن حقوق كارگريمو دادم :|

سلام به همگی
پیشنهاد من اینه که بیخیال این سی دی ها شید چون دو برابر خوندن کتاب وقتتون هدر میره

مثلا 2 ساعت سی دی نیگا می کنید 2 ساعت هم از روش یادداشت ور میدارید آخرشم نصف نکاتی که خودتون میتونید بخونید و کشف کنید رو نگفته اعتقاد دارم اگه نصف اون وقت بذارید خودتون مبتکر فنون تکنیکی تست زنی میشید =D>
در مورد فیزیکفقط میتونم بگم هر مبحثی که اشکال دارید ازش تست زیاد بزنید نکه فوری برید دنبال تکنیک چون حتی اگه یه تکنین محشر هم یاد بگیرید باهاش یه طیف خاص از سوالا رو می تونید حل کنید نه همه رو در ضمن ممکنه تکنیک هایی مثل میلمن و ... فراموش کنید و مصداق اون شعر کتاب ادبیات بشید

عاقبت از خامی خود سوخته

رهروی کبک نیاموخته

کرد فرامش ره و رفتار خویش

ماند غرامت‌زده از کار خویش

نظر منم برا خرید منفیه :(

من خودم به شخصه سودی از این محصولات نبردم :-<

این dvd ها وقت وانرژی زیادی از شما میگیره :(

من تغییره رشته دادم برا کنکور پیشو ریاضی خوندم الان اومدم تجربی.کلاس میرم اما اینطوری نمیتونم مبحثای دیگه ک بعدا درس میدنو تست نزنم.بنظره شما چ دی وی دی هایی بگیرم. گروه استاد هادی چطوره؟

به نقل از morche kocholo :
من تغییره رشته دادم برا کنکور پیشو ریاضی خوندم الان اومدم تجربی.کلاس میرم اما اینطوری نمیتونم مبحثای دیگه ک بعدا درس میدنو تست نزنم.بنظره شما چ دی وی دی هایی بگیرم. گروه استاد هادی چطوره؟
بیخیال دی وی دی شو همشون دزدیه...

ببین تو که الان تغییر رشته دادی باید وقتتو تمام کمال بزاری رو دورسه زیست به نطر من گرفتنه دی وی دی کلی وقتتو میگیره چون هی تو باید بزنی عقب و جلو و استوب کنی و چشماتو بزاری رو صفحه کامپیوتر که بعد از یک ساعت چشات درد میگیره و اون بازده ای که تو میخای و نداره وقت رو بزاریرو کتابای اموزشی بهتره :)

مرسی. شیرین جان بعضی درسا ک مشکلن و که کتاب کفاف نمیده چی؟ جای این سوال اینجا نیست ولی چون ادامه بحثم بود اینجا بیان کردم.

منم مثل شما بودم DVD ها خيلي بهم كمك كردن (‌ولي بعضي هاشون فقط پولمو بر باد دادن !! ) توصيه ميكنم DVD هاي دكتر دادگستري ( كامل )‌ و دكتر چلاجور (‌ فقط زيست گياهي ) رو تهيه كني واقعا تقويتت ميكنن در زيست شناسي

Back
بالا