ranjame کاربر نیمهحرفهای ارسالها 205 امتیاز 793 نام مرکز سمپاد حلی شهر طهران دانشگاه صنعتی آریامهر رشته دانشگاه م.شیمی 2013/12/8 #81 پاسخ : مشاعره ی شاعران دلا از بند زلف سرکش آشفته ی یارت رهیدی چون که رقصان شد کمند پای بیمارت
sa128sr کاربر فوقفعال فارغالتحصیل ارسالها 91 امتیاز 879 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی کاشان شهر کاشان سال فارغ التحصیلی 1392 دانشگاه دانشگاه زنجان رشته دانشگاه شیمی 2013/12/8 #82 پاسخ : مشاعره ی شاعران تو را در یاد خود دارم، همه فکر و سر و کارم تویی محبوب دل جانا، تو را بسیار دوست دارم
پاسخ : مشاعره ی شاعران تو را در یاد خود دارم، همه فکر و سر و کارم تویی محبوب دل جانا، تو را بسیار دوست دارم
tired کاربر نیمهفعال ارسالها 16 امتیاز 82 نام مرکز سمپاد بهشتی شهر کاشان مدال المپیاد دارام ولی نمیگم دانشگاه ک ا ش ا ن رشته دانشگاه م ع م ا ر ی 2013/12/9 #83 پاسخ : مشاعره ی شاعران من ان مرغ پرو بال بسته ام که بر گوشه ای دنجی دل بسته ام خسته از روزگار گرگ نما از دوستان ظاهر نما
پاسخ : مشاعره ی شاعران من ان مرغ پرو بال بسته ام که بر گوشه ای دنجی دل بسته ام خسته از روزگار گرگ نما از دوستان ظاهر نما
sa128sr کاربر فوقفعال فارغالتحصیل ارسالها 91 امتیاز 879 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی کاشان شهر کاشان سال فارغ التحصیلی 1392 دانشگاه دانشگاه زنجان رشته دانشگاه شیمی 2013/12/9 #84 پاسخ : مشاعره ی شاعران ای یار، یاد دوری ات رخسار من را زرد کرد گرما ز تن رفت و دگر جسم و وجودم سرد کرد
پاسخ : مشاعره ی شاعران ای یار، یاد دوری ات رخسار من را زرد کرد گرما ز تن رفت و دگر جسم و وجودم سرد کرد
tired کاربر نیمهفعال ارسالها 16 امتیاز 82 نام مرکز سمپاد بهشتی شهر کاشان مدال المپیاد دارام ولی نمیگم دانشگاه ک ا ش ا ن رشته دانشگاه م ع م ا ر ی 2013/12/9 #85 پاسخ : مشاعره ی شاعران دلا چرا ما در این زندگانی غریبم در میان یاران افسرده اسیریم
Radikal کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,576 امتیاز 31,347 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر تهران سال فارغ التحصیلی 94 مدال المپیاد داغ دیده ام بعله! دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه سیاستگذاری علم و فناوری 2013/12/9 #86 پاسخ : مشاعره ی شاعران موسی اگر بود شراره باران میشد کارون و خزر چو نیل ویران میشـــد
sa128sr کاربر فوقفعال فارغالتحصیل ارسالها 91 امتیاز 879 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی کاشان شهر کاشان سال فارغ التحصیلی 1392 دانشگاه دانشگاه زنجان رشته دانشگاه شیمی 2013/12/10 #87 پاسخ : مشاعره ی شاعران دلم ز دست زمانه غمین گشته از مردمان پلیدش حزین گشته
ranjame کاربر نیمهحرفهای ارسالها 205 امتیاز 793 نام مرکز سمپاد حلی شهر طهران دانشگاه صنعتی آریامهر رشته دانشگاه م.شیمی 2013/12/10 #88 پاسخ : مشاعره ی شاعران هر چند که ما سرخوش و دیوانه و مستیم در عشق بتان سبحه و پیمانه شکستیم لیکن نگهی از طرف ترگس چشمش بر ما نشد و راه دل آسوده ببستیم
پاسخ : مشاعره ی شاعران هر چند که ما سرخوش و دیوانه و مستیم در عشق بتان سبحه و پیمانه شکستیم لیکن نگهی از طرف ترگس چشمش بر ما نشد و راه دل آسوده ببستیم
amparisay کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 928 امتیاز 4,434 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1386 مدال المپیاد ندارم دانشگاه علم و صنعت رشته دانشگاه برق 2013/12/10 #89 پاسخ : مشاعره ی شاعران می توان دیدن به رویت صد جهان کی باشدم حاجتی بر جام می، لطفی ز حق، جام جمی؟ پای من تا کی روی در کوی او وز عشق او دست من تا کی غبار از خاک ره بر سر زنی؟
پاسخ : مشاعره ی شاعران می توان دیدن به رویت صد جهان کی باشدم حاجتی بر جام می، لطفی ز حق، جام جمی؟ پای من تا کی روی در کوی او وز عشق او دست من تا کی غبار از خاک ره بر سر زنی؟
Radikal کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,576 امتیاز 31,347 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر تهران سال فارغ التحصیلی 94 مدال المپیاد داغ دیده ام بعله! دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه سیاستگذاری علم و فناوری 2013/12/11 #90 پاسخ : مشاعره ی شاعران یاس خونی ، در میان دشت سبز انتظار باغبانی در حصار روز و شب ها بی قرار