• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

حـیات فـرا زمینی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Pegi
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : حیات فرازمینی-ما درجهان تنها هستیم؟

به نقل از بهــــراد :
هَــ؟
کی همچین چیزی گفته؟
بی هوازیا اول اومدن روی کره زمین...وقتی فقط اینا بودن، چه جوری یه مرغ به وجود اومده؟
در اثر جهش ها و تکامل دیگه...
تخمش که از آسمون نیفتاده
مگه من گفتم نمیتونه پیشرفت کنه؟؟؟ منظور من این بود که یه باکتری بیهوازی نمیتونه در آینده به یک کلونی پیشرفته بیهوازی یا یک دستگاه منظمی مثل انسان که اونم بیهوازی باشه تبدیل بشه. عامل اکسیژن باید وارد بشه.

به نقل از paulhenry :
مگه من گفتم نمیتونه پیشرفت کنه؟؟؟ منظور من این بود که یه باکتری بیهوازی نمیتونه در آینده به یک کلونی پیشرفته بیهوازی یا یک دستگاه منظمی مثل انسان که اونم بیهوازی باشه تبدیل بشه. عامل اکسیژن باید وارد بشه.
خب آره...ولی همینا یه کاری کردن تا شرایط برای حضور اکسیژن ایده آل بشه ( برای چرخه و ... )

به نقل از بهــــراد :
خب آره...ولی همینا یه کاری کردن تا شرایط برای حضور اکسیژن ایده آل بشه ( برای چرخه و ... )
درسته، ولی اینجا همه داشتن سعی میکردن بگن بدون اکسیژن هم حیات تشکیل خواهد شد و به سادگی!

به نقل از paulhenry :
درسته، ولی اینجا همه داشتن سعی میکردن بگن بدون اکسیژن هم حیات تشکیل خواهد شد و به سادگی!
حیات که تشکیل میشه بدون اکسیژن... ;D
باکتری هم حیات داره
بستگی به تعریف ما از حیات داره

به نقل از بهــــراد :
حیات که تشکیل میشه بدون اکسیژن... ;D
باکتری هم حیات داره
بستگی به تعریف ما از حیات داره
همین الان ذکر کردم منظورم حیات پیچیده تر و هوشمنده:::

به نقل از paulhenry :
همین الان ذکر کردم منظورم حیات پیچیده تر و هوشمنده:::
خب شاید موجودات هوشمندی باشن که مکانیسمشون بدون اکسیژن باشه...خیلی پیچیده باشن...در اون حد...

به نقل از بهــــراد :
خب شاید موجودات هوشمندی باشن که مکانیسمشون بدون اکسیژن باشه...خیلی پیچیده باشن...در اون حد...

توجه کن: وجود اکسیژن توی بدن ما به چه دلیله؟ به دلیل صورت گرفتن واکنش های سریع، آزاد شدن انرژی، کار کردن سلول ها و چرخوندن این بدن و مغز پیچیده. پس اگه اکسیژن نباشهبه این سطح نمیرسه

به نقل از paulhenry :
توجه کن: وجود اکسیژن توی بدن ما به چه دلیله؟ به دلیل صورت گرفتن واکنش های سریع، آزاد شدن انرژی، کار کردن سلول ها و چرخوندن این بدن و مغز پیچیده. پس اگه اکسیژن نباشهبه این سطح نمیرسه
خب شاید مکانیسم آزاد سازیه انرژی اونا یه طور دیگست...شاید از عناصری استفاده میکنن که توی زمین نیست( یا طول عمرش کمه )
ما هیچی که نمیدونیم...

به نقل از بهــــراد :
خب شاید مکانیسم آزاد سازیه انرژی اونا یه طور دیگست...شاید از عناصری استفاده میکنن که توی زمین نیست( یا طول عمرش کمه )
ما هیچی که نمیدونیم...

خیلی راحت میشه فهمید چه عناصری در کیهان هست..! اگه عنصر با طول عمر خیلی کم باشه نسلشون باید نابود شه. اگه تو زمین نباشه هم باید اثری ازش توی فضا باشه... که نیست.

ببخشید ولی خیلی خطایی که تو طیف ستاره ها میبینن ناشناختس
یعنی مال عناصریه که ما نمیدونیم چین یا مثلا هلیم 10 بار یونیزه شدس که ما اینجا نداریم

Back
بالا