- شروع کننده موضوع
Radikal
کاربر خاکانجمنخورده
پاسخ : آیا بی حجابی و بد حجابی جرم است؟؟؟؟
یک سوال هر کسی که باب میل شما لباس نپوشه ول هست؟
آیا همه ی افراد بی حجاب "ولن"؟
بگذارید یکی از این ولگرد ها رو بهتون معرفی کنم :
خانوم انوشه انصاری کاوشگر و رئیس انجمن گردانندگان شرکت فناوری ارتباط از راه دور (TTI)
میبینید تمام اون شرایطی که شما میگید رو داره آستین کوتاه پوشیده ، موهاشم تازه بازه (دیگه خیلی ول شد)
چطورمیتونید آدم ها رو فقط و فقط از روی ظاهرشون قضاوت کنید؟
اصلاً چه مشکلی داره یک دختر با تیشرت راه بره و بخواد دوچرخه سواری کنه؟
واقعاً مشکلش چیه؟
در تمام دنیا پوشیدن تیشرت آستین کوتاه در تابستون طبیعی و معقول هست دوچرخه سواری هم فکر نکنم مشکلی داشته باشه
چرا باید در ایران جرم باشه و 70 ضربه شلاق داشته باشه
بعداً نوشت :
شاید شما بیاید و ادعا کنید که اصلاً به حجاب ملت اهمیت داده نمیشه و تمامی قوانینی که هر روز در مجلس تصویب میشه برای تفریح آزاد سازی هر چه بیشتر ملت هست و گشت ارشاد هم به قول مازیمون برای دادن لوح تقدیر به خیابون ها و معابر میان
اما به شما توصیه میکنم این پست رو ببینید تا مطمئن بشید این طور که شما میگید هم آزادی وجود نداره :
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,103206.msg1156821.html#msg1156821
به نقل از n!ky khanoom :الانم ملت ولن
خودم چن روز پیش ی خانومه رو دیدم تو کوهسنگی ک با تیشرت بود و میخاس دوچرخه سواری کنه
مامور اومد گیر داد جم کرد رف پارک ملت
درسته اجباریه ولی بازم هرکی کارخودشو میکنه
به نقل از n!ky khanoom :دقیقن "ولن"
ینی من فرق تی شرت و مانتو کوتا رو تشخیص نمیدم؟؟
اتفاقا مامور کارش اینه امثال اینارو جم کنه
اگ ازاد نبودن این خانوم این وضعی بیرون نبود (
یک سوال هر کسی که باب میل شما لباس نپوشه ول هست؟
آیا همه ی افراد بی حجاب "ولن"؟
بگذارید یکی از این ولگرد ها رو بهتون معرفی کنم :
خانوم انوشه انصاری کاوشگر و رئیس انجمن گردانندگان شرکت فناوری ارتباط از راه دور (TTI)
میبینید تمام اون شرایطی که شما میگید رو داره آستین کوتاه پوشیده ، موهاشم تازه بازه (دیگه خیلی ول شد)
چطورمیتونید آدم ها رو فقط و فقط از روی ظاهرشون قضاوت کنید؟
اصلاً چه مشکلی داره یک دختر با تیشرت راه بره و بخواد دوچرخه سواری کنه؟
واقعاً مشکلش چیه؟
در تمام دنیا پوشیدن تیشرت آستین کوتاه در تابستون طبیعی و معقول هست دوچرخه سواری هم فکر نکنم مشکلی داشته باشه
چرا باید در ایران جرم باشه و 70 ضربه شلاق داشته باشه
بعداً نوشت :
شاید شما بیاید و ادعا کنید که اصلاً به حجاب ملت اهمیت داده نمیشه و تمامی قوانینی که هر روز در مجلس تصویب میشه برای تفریح آزاد سازی هر چه بیشتر ملت هست و گشت ارشاد هم به قول مازیمون برای دادن لوح تقدیر به خیابون ها و معابر میان
اما به شما توصیه میکنم این پست رو ببینید تا مطمئن بشید این طور که شما میگید هم آزادی وجود نداره :
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,103206.msg1156821.html#msg1156821