Radikal
کاربر خاکانجمنخورده
پاسخ : دخترا برن خواستگاری
وجدانن این دلیله؟
خوب اگه مرد کلاً دست به زن داشته باشه ، زن باید طلاق بگیره!!!
یعنی چه مرد بره خواستگاری زن و چه برعکسش ! تفاوتی نداره ، اگه مرد همچین آدمی باشه طلاق بهترین کاره!!!
در ضمن تفاوت خواستگاری دختر از مرد اینه ک دختر اوصولاً شناخت داره قبلش و احتمال رخ دادن همچین اتفاقی کاهش پیدا میکنه!
+فردی که الکی کسی رو کتک میزنه ، دچار تعادل روحی نیست!!! و همین موجب میشه که زن حتی امنیت جانی نداشته باشه!!!
یک صحنه خیلی خاص رو توی ذهنتون ترسیم کردید بعد نتیجه هم میگیرید؟
این دلیلتون خیلی محکم بود اصلا!!!!!
بابا همه جذابیتش اینه که پسره عاشق دختره شه دختره ناز کنه پدرشو در بیاره یا حتی اگه اول دختره عاشق میشه ، پسره رو عاشق کنه بعدش براش ناز کنه پدرشو در بیاره
وجدانن این دلیله؟
به نقل از Believe :شما این صحنه تصور کن.البته این یه شرایطه خاصه ولی خب ممکنه واسه هر کسی خدایی نکرده پیش بیاد
زن:چرا دستتو رو من بلند میکنی؟مگه من چه گناهی کردم؟(فرض کنیم زن هیچ کار بدی نکرده و مرد کلا دست بزن داره!)
خوب اگه مرد کلاً دست به زن داشته باشه ، زن باید طلاق بگیره!!!
یعنی چه مرد بره خواستگاری زن و چه برعکسش ! تفاوتی نداره ، اگه مرد همچین آدمی باشه طلاق بهترین کاره!!!
در ضمن تفاوت خواستگاری دختر از مرد اینه ک دختر اوصولاً شناخت داره قبلش و احتمال رخ دادن همچین اتفاقی کاهش پیدا میکنه!
+فردی که الکی کسی رو کتک میزنه ، دچار تعادل روحی نیست!!! و همین موجب میشه که زن حتی امنیت جانی نداشته باشه!!!
کاملا مخالفم با خواستگاری دخترا!
یک صحنه خیلی خاص رو توی ذهنتون ترسیم کردید بعد نتیجه هم میگیرید؟
این دلیلتون خیلی محکم بود اصلا!!!!!