در جمله ی مطهری زن شکارچی روح بود و مرد شکارچی جسم!!!همینکه دید شما فقط بعد جنسی رو در نظر میگیره کافیه که نشون داده بشه... چقدر دسته پایین میگیرید. نیازها رو.
ببینید، نیاز شامل همون محبت و ... که شما گفتی میشه
شامل تربیت فرزندان شخص میشه.
شامل همیاری و همکاری برای حل مشکلات میشه و غیره
شما بیشتر داری نگرش منفی رو به کار میبندی
خواهشا در مورد شهید مطهری اظهار فضل نکنید ... خیــــــــــــــلی مونده تا برسید به ایشون.
خیلی :)
این در مورد همه ما صادقه نه فقط شخص شما.
جمله ایشون خیلی از نظر معنی و مفهوم عمیقه و مونده تا کمیش رو حتی درک کنید...پس انقد راحت نگید که ایشون دارن اشتباه میکنن.
اینم فیلم سخنرانیمرتضی مطهری در مورد نمادهای باستانی ایران (نوروز و چهارشنبه سوری)اینگونه گفتهاست:
بخدا ننگ این مردم است که روز سیزده و این ایام را بعنوان جشن سیزده بدر بیرون میرن. ننگ باشه بر اینها که بعنوان پرورش افکار اینها را به مردم نمیگویند و شما احمقها هم این حرکات را هر سال انجام میدهید بلکه آنها شما بدبختهای احمق را تمجید میکنند تشویق میکنند اینها از اسلام نیست اینها ضد اسلام است... نیاکان ما در گذشته جشن میکردن؛ پس ما هم باید چنین کنیم چهار شنبه آخر سال میشود؛ بسیاری از خانوادهها که باید بگویم خانواده احمقها آتش روشن میکنند و هیزمی روشن میکنند و آدمهای سر و مر و گنده با آن هیکلهای نمیدانم چنین و چنین از روی آتش میپرن کهای آتش زردی من از تو سرخی تو از من این چقدر حماقت است خب چرا چنین میکنید میگویند پدران ما چنین میکردند ما نیز چنین میکنیم اگر پدران شما چنین میکردند و شما میبینید که آن کار احمقانهاست و دلیل خریت پدران شما است رویش را بپوشید چرا این سند حماقت را سال به سال تجدید میکنید؛ این یک سند حماقت است که شما هی میکوشید که این سند حماقت را زنده نگهدارید و بگویید ماییم که چنین پدران خری داشتهایم... پس شما باید بگویید که الحمدالله در روز نحس قرار نگرفتهایم؛ اتفاقا باید بدانیم که الان تمام روزهای ما نحس هست روز اول فروردینماه هم نحس است بین روز اول و دوم و سوم و چهارم فروردین؛ دوازدهم و سیزدهم فروردین هم نحس است ما از این نحس باید خارج بشیم چه باید بکنیم؟؛ بریم بیرون سبزهها را گره بزنیم از نحسی خارج میشیم؟ با سمنو پختن از نحسی خارج میشیم؟ با پهن کردن سفره هفت سین از نحسی خارج میشیم؟ بیچاره بد بخت چرا خانهات را ول میکنی میری بیرون؛ از این کارهای زشت بیا بیرون از این عادت زشت بیرون بیا؛ از این حرکات زشت خودت خارج شو تا از نحوسات بیای بیرون از این حرکات زشت و کثیف و پلید که به آن گرفتار هستی خارج شو تا از نحوست بیای بیرون سیزده چه گناهی دارد؟ از سمنو چه کاری ساختهاست؟ از سبزه و هفت سین چه کاری ساختهاست؟
این همه دادگاه و ... تو اکثرشون زن ها درخواست برای دارن نه مردها.
اول اوضاع جامعه رو ببینید و بعد انقد قطعی بگید که حرفم دلیل نداره و از روی بی خردیه خانم با خرد :)
البته دوسته عزيزم در نظر داشته باش كه فعلا پسرا ابروهاشون نازكتر از دخترا و موهاشونم هزار حالت بيشتر از دخترا دارهبه نقل از FORNAX :ببخشید خانوما
اگه شما میخواید بیاید خواستگاری پس لطف کنید قبلش کار هم داشته باشید که بابامون مخالف نباشه و ما رو بعد از زندگی به نون شبمون محتاج کنید، ما جهاز براتون میاریم، شما برای ما خونه بگیرید، ما هم شما که از سرکار میاید بهتون محبت میکنیم ، خونه داری براتون میکنیم ، فقط همین اول بگم که من مهریم سکه به اندازه سال تولد میلادیم هستا!!!.
بعلهه ، خداوکیلی آدم میخواد سرشو بکوبه به دیوارا!!!
من به شخصه از رسانه ملی تشکر میکنم در راستای اشاعه فرهنگی
حالا جدا از شوخی اینکه از زمان های گذشته مرسوم بوده که دختر خواستگاری نمیرفته دلیلش این بوده که دختر بخاطر حیا یی که داشته به خودش اجازه نمیداده که از پسری خواستگاری کنه(اینکه ممکنه الان این حیا یه خورده....بعله)
دلیل دیگه اش این بوده که دخترا ها چون ذاتا محبتشون بیشتر از پسراست (از این جهت که با عرعر خر و دم گربه و پارس سگ و ... احساساتی میشن!!!) نمیتونن درست در مقابل پسر تصمیم بگیرند و با چشم باز انتخاب کنن از این جهت هست که خانواده ها مخالف با خواستگاری دخترا از پسرا هستند.
حالا اینکه الان چقدر تغییر کرده با خودتون ولی نکته اینجاست که ذات هرکسی نمیتونه تغییر کنه
به نقل از Hydrus :دخترا برن خواستگاری؟!!!
اینجوری نیس که دختر باید بشینه او خونه تا یکی از اون خوشش بیاد... چون با تو خونه نشستن که کسی نمیبینشون که بخواد خوشش بیاد
حالا جدا از این بحثا... به نظر من دو طرف یه مدت با هم آشنا میشن، تصمیم میگیرن با هم ازدواج کنن
به نقل از Hydrus :بقیه جاها رو نمی دونم، ولی تو ایران این مساله هیچ وقت قابل قبول نبوده و نخواهد بود
و واقعا هم غیر منطقه این کار به نظرم
خوب اینکه نمیشه نشدم نشدبه نقل از shooooooooooooooo<3 :به نظرم زیاد خب نیس ولی از نظرم هر موقع عاشق شدی یا از کسی خوشت اومد دلیلی نداره به اون پسره نگی و تو خودت نگه داری و بعدا افسوس بخوره بریز بیرون بگو بهش
من از خوشم میاد باهام دوست شو یا با هام ازدواج کن به این راحتی
موضوع اینه حداقل یه حرکتی زدی نشدم نشد تقصیر تو نبود خودش بی لیا قت بود