دخترا برن خواستگاری

موافقید دخترا برن خواستگاری؟

• رای‌دهندگان
    483

Radikal

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
94
مدال المپیاد
داغ دیده ام بعله!
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
سیاستگذاری علم و فناوری
اینستاگرام
پاسخ : دخترا برن خواستگاری :D

به نقل از Hydrus :
ببینید، همه جای دنیا، نه تنها ایران، این رسمه که پسر از دختر خواستگاری کنه... این هم برای اون دو نفر یه چیز عجیب نیست... به هر حال اونا میدونن که از رابطشون چی میخوان
باز هم میگم بسته به شرایط داره...شاید در یک شرایطی بیان این مساله از طرف دختر بد نباشه... ولی اغلب تصویر جالبی نداره، حتی برای اون پسری که داره بهش پیشنهاد ازدواج میده...

جدا از همه ی این بحثا، شما خودتون حاضرید از یک پسر خواستگاری کنید؟ من که بعید میدونم

اولین پست ص 3 - پاسخ 24

ببینید دوستان این ک دختر پیشنهاد ازدواچ بده یا پسر

فقط و فقط جزو اداب و رسوم هست!!

خیلی چیزا که برای ما دور از ذهن و بعید و مسخره هست ، برای خیلی ها عکسش دور از ذهن و بعید میاد!!

مثلا توی یک قسمت از هند و بخشی از تبت چند همسری برای زن هست و مراسمی ب اسم خواستگاری از طرف دختر مطرح میشه و نه پسر!!

توی خیلی از کشور ها هم اوصولا چیزی ب اسم خواستگاری رسمی وجود نداره!!!

و خواستگاری ب صورت شخصی هست و از طرف هر دو طرف میتونه ابراز بشه!!

اون ها دخترانشون ۴ تا گوش و ۶تا چشم ندارن

اگه واقعا از لحاظ روحی این کار برای یک دختر مشکل ایجاد میکرد نباید اونها این رو جزو رسومشون داشته باشن و براشون عادی باشه :)

کلا جنسیت مهم نیست این چیزا فقط رسومه که شاید بتونه دردسرساز باشه!

Analia

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد/تهران
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

به نقل از مازیمون :
من نمی دونم شما به چند صد تا کشور دنیا سفر کردید مگه ؟

اصلن اینطوری نیست.

دختره میاد و میگه من از شما خوشم اومده فکر نکنم بد باشه با هم چند باری بیرون بریم و بعد وقت و مکانشو میگه.

خوب بدیهتن پسره یا قبول می کنه یا نه.

اتفاقی که می افته اینه که پسره میره بیرون یا پسره مجرده و خب با دختره بیشتر صحبت می کنه که بشناستش یا مثلن نیست و خوب به دختره میگه.

و اتفاقه بدی هم نمی افته.

من ایرانیم و دارم درباره شرایط حاکم بر ایران صحبت میکنم

به من چه که تو سایر کشور ها چه کار میکنند

maziar

مازیمون
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران، استانبول، کوالالامپور، اُسلو!
دانشگاه
Universitetet i Oslo
رشته دانشگاه
ریاضی، CS، نانو الکترونیک

ببینید، همه جای دنیا، نه تنها ایران، این رسمه که پسر از دختر خواستگاری کنه... این هم برای اون دو نفر یه چیز عجیب نیست... به هر حال اونا میدونن که از رابطشون چی میخوان
باز هم میگم بسته به شرایط داره...شاید در یک شرایطی بیان این مساله از طرف دختر بد نباشه... ولی اغلب تصویر جالبی نداره، حتی برای اون پسری که داره بهش پیشنهاد ازدواج میده...

قبول دارید که این حرفو مادر بزرگ خدا بیامرزه من نزده ؟

اینم که روح پدر بزرگم در جوابش نگفته؟ :

من ایرانیم و دارم درباره شرایط حاکم بر ایران صحبت میکنم

به من چه که تو سایر کشور ها چه کار میکنند

Analia

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد/تهران
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

به نقل از مازیمون :
قبول دارید که این حرفو مادر بزرگ خدا بیامرزه من نزده ؟

اینم که روح پدر بزرگم در جوابش نگفته؟ :
من گفتم که این چیزی که میگید همه جا بر این رسمه؛ همه جا عرف بر خواستگاری پسر از دختره
اصلا من اون حرفی که شما در مورد خواستگاری دختر از پسر زدید رو قبول ندارم...عرف هیچ جامعه ای اینطور نیست
ولی به هر حال این یک حقیقته که کسانی که تو ایران زندگی میکنند باید خودشونو با عرف همونجا تطبیق بدن نه مثلا انگلیس، هر چند اونجا هم عرف همینه به نظر من
این دو تا حرف من هیچ ربطی به هم ندارن و همینطور تناقضی هم تو حرف های من نیست

واقعا براتون متاسفم که چنین ادبیات زشت و توهین آمیزی دارید...منم میتونم توهین و تمسخر کنم ولی این ارزش نیست..

Analia

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد/تهران
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

به نقل از Radical :
اولین پست ص 3 - پاسخ 24

ببینید دوستان این ک دختر پیشنهاد ازدواچ بده یا پسر

فقط و فقط جزو اداب و رسوم هست!!

خیلی چیزا که برای ما دور از ذهن و بعید و مسخره هست ، برای خیلی ها عکسش دور از ذهن و بعید میاد!!

مثلا توی یک قسمت از هند و بخشی از تبت چند همسری برای زن هست و مراسمی ب اسم خواستگاری از طرف دختر مطرح میشه و نه پسر!!

توی خیلی از کشور ها هم اوصولا چیزی ب اسم خواستگاری رسمی وجود نداره!!!

و خواستگاری ب صورت شخصی هست و از طرف هر دو طرف میتونه ابراز بشه!!

اون ها دخترانشون ۴ تا گوش و ۶تا چشم ندارن

اگه واقعا از لحاظ روحی این کار برای یک دختر مشکل ایجاد میکرد نباید اونها این رو جزو رسومشون داشته باشن و براشون عادی باشه :)

کلا جنسیت مهم نیست این چیزا فقط رسومه که شاید بتونه دردسرساز باشه!
اصلا شما حرف هاتون تناقض داره...
میگید آداب و رسوم مشکل و دردسر سازه، باز میگید که اگر خواستگاری دختر از پسر دردسرساز بود که بعضی ها اونو جزو آداب رسوم نمیکردن؟؟؟

خب اینکه دلیل نمیشه، شاید یک قبیله ای هم پیدا بشه رسومشون این باشه که دخترا رو زنده به گور کنن، حالا پس چون اینا چنین کاری میکنن یعنی خوبه؟؟

در جای جای دنیا کارای احمقانه زیاد انجام میشه...این که نمیشه دلیل

maziar

مازیمون
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
دانشگاه
Universitetet i Oslo
رشته دانشگاه

خب اینکه دلیل نمیشه، شاید یک قبیله ای هم پیدا بشه رسومشون این باشه که دخترا رو زنده به گور کنن، حالا پس چون اینا چنین کاری میکنن یعنی خوبه؟؟

ولی به هر حال این یک حقیقته که کسانی که تو ایران زندگی میکنند باید خودشونو با عرف همونجا تطبیق بدن نه مثلا انگلیس، هر چند اونجا هم عرف همینه به نظر من

من تو دهکده ای زندگی می کنم که عرفه دختر رو زنده به گور کنن

من تو انگلیس زندگی نمی کنم تو دهکدمم پس باید با عرفه دهکدم جلو برم

بومممم : دخترایه دهکدمون تموم شد ما هم منقرض شدیم!

اصلا من اون حرفی که شما در مورد خواستگاری دختر از پسر زدید رو قبول ندارم...عرف هیچ جامعه ای اینطور نیست

من حرف از خواستگاری نزدم. ببینید به اون اشنایی می گن. من به یه نفر می گم به شما علاقه دارم و مایلم چند وقت رو با شما بگذرونم تا بیشتر اشنا شیم.

این خواستگاری نیست ابراز علاقس. و بر عکس اون چیزی که شما فکر می کنید تقریبن تو اکثر جاها کاملن عادی هست و پذیرفته شده.

واقعا براتون متاسفم که چنین ادبیات زشت و توهین آمیزی دارید...منم میتونم توهین و تمسخر کنم ولی این ارزش نیست..

من از ادبیات زشتی تو هیچ کدوم از پست هام استفاده نکردم دو دفعه عذر خواهی کردم سره کاری که نکردم. ادبیات بدی استفاده کردم می تونید به مدیر انجمن بگید تا پست هامو ویرایش کنه یا تو خصوصی بهم بگید.

بحث سره ادبیات بحث کردن نیست سره موضوعیه که شما دارید ازش طفره میرید.

Analia

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد/تهران
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

به نقل از مازیمون :
من تو دهکده ای زندگی می کنم که عرفه دختر رو زنده به گور کنن

من تو انگلیس زندگی نمی کنم تو دهکدمم پس باید با عرفه دهکدم جلو برم

بومممم : دخترایه دهکدمون تموم شد ما هم منقرض شدیم!

من حرف از خواستگاری نزدم. ببینید به اون اشنایی می گن. من به یه نفر می گم به شما علاقه دارم و مایلم چند وقت رو با شما بگذرونم تا بیشتر اشنا شیم.

این خواستگاری نیست ابراز علاقس. و بر عکس اون چیزی که شما فکر می کنید تقریبن تو اکثر جاها کاملن عادی هست و پذیرفته شده.

من از ادبیات زشتی تو هیچ کدوم از پست هام استفاده نکردم دو دفعه عذر خواهی کردم سره کاری که نکردم. ادبیات بدی استفاده کردم می تونید به مدیر انجمن بگید تا پست هامو ویرایش کنه یا تو خصوصی بهم بگید.

بحث سره ادبیات بحث کردن نیست سره موضوعیه که شما دارید ازش طفره میرید.
یعنی انقدر که شما در مغلطه و سفسطه مهارت دارید، جومونگ تو تیراندازی نداشت :))

اینجا کسی کسی رو زنده به گور نکرده و این عرف خواستگاری پسر از دختر نسل بشر رو منقرض نکرده
حتی تو شرایط اجتماعی که ما داریم به مراتب بیشتر به نفع هست. .. پس دلیلی برای عوض شدنش نیست

عجب گیری کردیما. .توهین که میشنویم هیچ...بدهکار هم شدیم!!! :|

Radikal

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
94
مدال المپیاد
داغ دیده ام بعله!
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
سیاستگذاری علم و فناوری
اینستاگرام

اصلا شما حرف هاتون تناقض داره...
میگید آداب و رسوم مشکل و دردسر سازه، باز میگید که اگر خواستگاری دختر از پسر دردسرساز بود که بعضی ها اونو جزو آداب رسوم نمیکردن؟؟؟

در جای جای دنیا کارای احمقانه زیاد انجام میشه...این که نمیشه دلیل

من گفتم در جاهای مختلف به سبک های مختلفی صورت میگیره در حالی که چیزی نیست که به کسی آسیب برسونه و به طور کلی مهم نیست کدوم از طرفین خواستگاری رو انجام بده! :)

اگر یک دختر به یک پسر که دوستش داره ابراز احساسات کنه احمقانس؟

جداً یعنی شما ابراز احساسات رو احمقانه میدونید؟

زنده به گور کردن احمقانس چون شما حق زندگی یک انسان رو میگیرید و از دیدگاه فلسفه دارید کار غیر اخلاقی انجام میدید

و این کار اگر حتی شایع بشه ، شانس بقا رو از شما میگیره و بعد از مدتی نسل منقرض میشه کتاب The Selfish Gene از ریچارد داوکینز راجع به ژن خودخواه خیلی قشنگ توضیح داده ، یعنی یک موجود دوست داره خودش از همه شانس بقای بیشتری داشته باشه حتی انسان! و نمیاد کاری کنه خودشو منقرض کنه!

و اگر فکر میکنید قبایلی وجود داشتند که زنده به گور میکردن میتونید برید بیشتر تحقیق کنید راجع بهش! :)

Radikal

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
94
مدال المپیاد
داغ دیده ام بعله!
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
سیاستگذاری علم و فناوری
اینستاگرام

اینجا کسی کسی رو زنده به گور نکرده و این عرف خواستگاری پسر از دختر نسل بشر رو منقرض نکرده
حتی تو شرایط اجتماعی که ما داریم به مراتب بیشتر به نفع هست. .. پس دلیلی برای عوض شدنش نیست

بله درسته ، نسل منقرض نشده ، اصلاً حتماً باید یک پیامدی داشته باشه که ما بخوایم چیزی عوض بشه؟

همین که یک دختر ممکنه به فردی که دوستش داره نرسه و تا آخر عمر حسرت بخوره و شاید با کسی که علاقه چندانی بهش نداره زندگی کنه یک مجازات باشه که محیط به فرد تحمیل میکنه :)

این مجازات شاید کشنده نباشه ، اما فلج کننده هست! :)

یک فرد به این دلیل که عرف! کارش رو قبول نداشته باید از احساسش صرف نظر کنه و با کسی باشه که عرف! تاییدش میکنه؟؟؟؟ نه جدی؟

عرف واقعاً چی کار داره میکنه این وسط؟

یک سری قواعد تاریخ مصرف گذشته که باید از بیخ و بن تجدید نظر بشن به نظرم! :)

razie95

کاربر فوق‌فعال

به نظر من خیلی شهامت میخواد که دختر بره جلو و پیشنهادبده،اونم پیشنهاد ازدواج
شخصا خیلی دلم میخواد این شهامت رو داشته باشم و جدا بشم از عرف و فرهنگ جامعه،حالا صحیح یا غلط،به هر حال خودم راهمو و تک تک اعمالمو انتخاب کنم نه جامعه بارم انتخاب کنه روش زندگیمو
اما روز به روز با بزرگتر شدنم این شهامت کمتر میشه،چون بیشتر سرکوب میشه از طرف همین جامعه!

Analia

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد/تهران
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

به نقل از Radical :
بله درسته ، نسل منقرض نشده ، اصلاً حتماً باید یک پیامدی داشته باشه که ما بخوایم چیزی عوض بشه؟

همین که یک دختر ممکنه به فردی که دوستش داره نرسه و تا آخر عمر حسرت بخوره و شاید با کسی که علاقه چندانی بهش نداره زندگی کنه یک مجازات باشه که محیط به فرد تحمیل میکنه :)

این مجازات شاید کشنده نباشه ، اما فلج کننده هست! :)

یک فرد به این دلیل که عرف! کارش رو قبول نداشته باید از احساسش صرف نظر کنه و با کسی باشه که عرف! تاییدش میکنه؟؟؟؟ نه جدی؟

عرف واقعاً چی کار داره میکنه این وسط؟

یک سری قواعد تاریخ مصرف گذشته که باید از بیخ و بن تجدید نظر بشن به نظرم! :)
ای خدا... کسی نگفت که دختر اصلا ابراز علاقه نکنه...به هر حال با توجه به رفتار دختر، پسر حس دختر رو نسبت به خودش میفهمه و اگه اون هم قصدشو داشته باشه قطعا به دختر پیشنهاد ازدواج میده
آخه چه مشکلی تو این هست؟
شما اصن فقط میخواید مخالفت کنید..

razie95

کاربر فوق‌فعال

به نقل از Hydrus :
ای خدا... کسی نگفت که دختر اصلا ابراز علاقه نکنه...به هر حال با توجه به رفتار دختر، پسر حس دختر رو نسبت به خودش میفهمه و اگه اون هم قصدشو داشته باشه قطعا به دختر پیشنهاد ازدواج میده
آخه چه مشکلی تو این هست؟

همون طور کردن خودمون :D

maziar

مازیمون
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
دانشگاه
Universitetet i Oslo
رشته دانشگاه

به نقل از Hydrus :
آخه چه مشکلی تو این هست؟

من فکر کنم مشکله من با شما سره کلمه ابراز علاقه باشه!!!

ابراز علاقه به این معنی نیست که مثلن من یکی رو دوست دارم مثلن باهاش هر روز سلام کنم و اون بفهمه دوسش دارم!

- سلام نکنم بی ادبم این نشون علاقه نیست

حالو احوالش رو بپرسم

- اگه نپرسم بی شعورم!!!

چشم بهش باشه!

- ادم بهتره چشش به اینو اون زیاد نباشه کلن!

دقیقن اون دختره یا حتا پسره اصلن فرقی نمی کنه اگه به یه نفر علاقه داشته باشن و اعلام نکنن طرف از اسمون که متوجه علاقشون نمیشه!

و این کاملن عادی و پذیرفته شده هست که یه نفر کسی که دوست داره رو به قدم زدن و حرف زدن دعوت کنه و این جدا از جنسیت هست

نگید این کار تو ایران پذیرفته نشده، من از طفولیت که از ایران خارج نشدم الان به زور ۵ ساله قبلش تمام وقتمو تو تهران زندگی کردم و خیلی زیاد هم وقتمو با مردم گذروندم!

و خب دوستام هم تو دانشگاه تهران درس می خونن و این رفتار خیلی خارج از عرف هم نیست!

Radikal

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
94
مدال المپیاد
داغ دیده ام بعله!
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
سیاستگذاری علم و فناوری
اینستاگرام

به رومینا :

من ممکنه با فرد ایکس خیلی صمیمی باشم اما واقعا بهش علاقه ی خاصی نداشته باشم و اون هم همینطور.

دلیل نداره من با هر کس خاص یا صمیمی برخورد کردم حتما دوستش داشته باشم و بخوام باهاش ازدواج کنم

فکر کنم همین دید هاتون هست که جامعه رو به این جا کشونده که یک دختر به پسر سلام میکنه پسره فکرش منحرف میشه که چرا سلام کرد؟ :‏|‏

نه خیر عزیزم ، این که بگیم دختر باید غیر مستقیم ابراز احساسات کنه هیچ منطقی من پشتش نمیبینم!

شما اگه دلیل منطقی داربد بگید!اگر خیر که هیچ..

من با هر چیزی که به نظرم منطقی نباشه مخالفت میکنم و کلا ساز مخالفم

مشکلی فکر نکنم داشته باشه

داره از نظرتون؟

Analia

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد/تهران
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

به نقل از مازیمون :
من فکر کنم مشکله من با شما سره کلمه ابراز علاقه باشه!!!

ابراز علاقه به این معنی نیست که مثلن من یکی رو دوست دارم مثلن باهاش هر روز سلام کنم و اون بفهمه دوسش دارم!

- سلام نکنم بی ادبم این نشون علاقه نیست

حالو احوالش رو بپرسم

- اگه نپرسم بی شعورم!!!

چشم بهش باشه!

- ادم بهتره چشش به اینو اون زیاد نباشه کلن!

دقیقن اون دختره یا حتا پسره اصلن فرقی نمی کنه اگه به یه نفر علاقه داشته باشن و اعلام نکنن طرف از اسمون که متوجه علاقشون نمیشه!

و این کاملن عادی و پذیرفته شده هست که یه نفر کسی که دوست داره رو به قدم زدن و حرف زدن دعوت کنه و این جدا از جنسیت هست

نگید این کار تو ایران پذیرفته نشده، من از طفولیت که از ایران خارج نشدم الان به زور ۵ ساله قبلش تمام وقتمو تو تهران زندگی کردم و خیلی زیاد هم وقتمو با مردم گذروندم!

و خب دوستام هم تو دانشگاه تهران درس می خونن و این رفتار خیلی خارج از عرف هم نیست!

من نگفتم ابراز علاقه کردن مثل سلام کردن و احوال پرسیه. ..من میگم این که یه دختر مستقیماً بره به یکی بگه من دوست دارم خودشو کوچیک کرده..مطمئنا همون پسره هم همین فکر رو راجع بهش میکنه و اگه پسره هم همین حسو داشته باشه خودش مستقیم یا غیر مستقیم به دختره میگه...

به نظر من اگه یه دختر چنین کاری بکنه بیشخصیتیه. ..خیلی از کسایی که الان میگن که نه این طور نیست و این حرفا. ..اگه واقعا تو این موقعیت قرار بگیرن همین حرفو راجع به دختره میزنن..

به هر حال من نظرمو گفتم ...یک جوری به آدم حمله میشه اینجا انگار دادگاه تفتیش عقایده

Analia

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد/تهران
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

به نقل از Radical :
به رومینا :

من ممکنه با فرد ایکس خیلی صمیمی باشم اما واقعا بهش علاقه ی خاصی نداشته باشم و اون هم همینطور.

دلیل نداره من با هر کس خاص یا صمیمی برخورد کردم حتما دوستش داشته باشم و بخوام باهاش ازدواج کنم

فکر کنم همین دید هاتون هست که جامعه رو به این جا کشونده که یک دختر به پسر سلام میکنه پسره فکرش منحرف میشه که چرا سلام کرد؟ :‏|‏

نه خیر عزیزم ، این که بگیم دختر باید غیر مستقیم ابراز احساسات کنه هیچ منطقی من پشتش نمیبینم!

شما اگه دلیل منطقی داربد بگید!اگر خیر که هیچ..

من با هر چیزی که به نظرم منطقی نباشه مخالفت میکنم و کلا ساز مخالفم

مشکلی فکر نکنم داشته باشه

داره از نظرتون؟
1.شما مختارید هر کار دوست دارید بکنید..این چیزایی که گفتید به من هیچ ربطی نداره...من دارم کلی بحث میکنم و نظرمو میگم.
2.شما میتونید یک چیزی رو منطقی ببینید یا نبینید. ..این فرقی در اصل موضوع ایجاد نمیکنه...منطق فقط یکیه...10 تا که منطق نداریم...فک کنم منطق یعنی هر چی شما باهاش موافق باشید، نه؟
3.کاش قبل از ساز مخالف زدن یه کم هم فکر کنید و ببینید چیزی که اسمشو گذاشتید منطق واقعاً منطقیه. ..

maziar

مازیمون
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
دانشگاه
Universitetet i Oslo
رشته دانشگاه

به نقل از Hydrus :
من نگفتم ابراز علاقه کردن مثل سلام کردن و احوال پرسیه. ..من میگم این که یه دختر مستقیماً بره به یکی بگه من دوست دارم خودشو کوچیک کرده..مطمئنا همون پسره هم همین فکر رو راجع بهش میکنه و اگه پسره هم همین حسو داشته باشه خودش مستقیم یا غیر مستقیم به دختره میگه...

به نظر من اگه یه دختر چنین کاری بکنه بیشخصیتیه. ..خیلی از کسایی که الان میگن که نه این طور نیست و این حرفا. ..اگه واقعا تو این موقعیت قرار بگیرن همین حرفو راجع به دختره میزنن..

به هر حال من نظرمو گفتم ...یک جوری به آدم حمله میشه اینجا انگار دادگاه تفتیش عقایده

مشکل همینجاست شما فکر می کنید دختری که ابراز علاقه کنه و به پسره مورد علاقش بگه دوسش داره خودشو کوچیک کرده!

همین در مقابل پسرا هم میشه گذاشت یعنی اگه پسری به دختری بگه بهش علاقه داره خودشو کوچیک کرده ؟

اگه اینطوری که شما میگید دنیا پیش می رفت که هیچ کس به هیچ کسی دیگه نباید ابراز علاقه می کرد از ترس کوچیک شدن.

جواب نه شنیدن بعد از ابراز علاقه یه پدیده طبیعیه و همه می شنون و اتفاق بدی هم نمی افته. کسی هم کوچیک نمیشه. اتفاقن معمولن وقتی کسی از کسی جواب نه میشنوه باهم بیشتر دوست میشن و این به نظرم خیلی خوبه.

دختری که ابراز علاقه نکنه شخصیت مستقلی نداره و فکر نکنم کسی از همچین دختری خوشش بیاد. هر چند این امره خوش اومدن یا نیومدن کاملن نسبی هست.

به نقل از Hydrus :
1.شما مختارید هر کار دوست دارید بکنید..این چیزایی که گفتید به من هیچ ربطی نداره...من دارم کلی بحث میکنم و نظرمو میگم.
2.شما میتونید یک چیزی رو منطقی ببینید یا نبینید. ..این فرقی در اصل موضوع ایجاد نمیکنه...منطق فقط یکیه...10 تا که منطق نداریم...فک کنم منطق یعنی هر چی شما باهاش موافق باشید، نه؟
3.کاش قبل از ساز مخالف زدن یه کم هم فکر کنید و ببینید چیزی که اسمشو گذاشتید منطق واقعاً منطقیه. ..

خب چند نکته خوب از حرفتون در اومد.

منطق یدونه نیست!

روش های مختلفی برای رسیدن به یک جواب منطقی برای حل یک مساله وجود داره.

و میشه از چند راه منطقی به چند جواب منطقی مختلف رسید.

مثلن میشه دوره شهر خندق کند. میشه رویه دیوار قلعه تیر انداز گذاشت. میشه دروازه قلعه رو قوی تر ساخت میبینید که برای حل یک مساله می تونه تمام این جواب ها منطقی باشه.

ولی جواب شما از یک فرض درست شروع نشد و هیچ سیر فکری منطقی ای رو طی نکرد تا به جواب منطقی ای که خودتون توقع دارید برسه.

بر اساس تجربه شخصی خودتون هم نبوده پس ملاک تجربی هم نداره.

خوشحال میشم بدونم جواب منطقی شما بر کدوم پایه ی فکری استواره.

Analia

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد/تهران
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

به نقل از مازیمون :
مشکل همینجاست شما فکر می کنید دختری که ابراز علاقه کنه و به پسره مورد علاقش بگه دوسش داره خودشو کوچیک کرده!

همین در مقابل پسرا هم میشه گذاشت یعنی اگه پسری به دختری بگه بهش علاقه داره خودشو کوچیک کرده ؟

اگه اینطوری که شما میگید دنیا پیش می رفت که هیچ کس به هیچ کسی دیگه نباید ابراز علاقه می کرد از ترس کوچیک شدن.

جواب نه شنیدن بعد از ابراز علاقه یه پدیده طبیعیه و همه می شنون و اتفاق بدی هم نمی افته. کسی هم کوچیک نمیشه. اتفاقن معمولن وقتی کسی از کسی جواب نه میشنوه باهم بیشتر دوست میشن و این به نظرم خیلی خوبه.

دختری که ابراز علاقه نکنه شخصیت مستقلی نداره و فکر نکنم کسی از همچین دختری خوشش بیاد. هر چند این امره خوش اومدن یا نیومدن کاملن نسبی هست.

خب چند نکته خوب از حرفتون در اومد.

منطق یدونه نیست!

روش های مختلفی برای رسیدن به یک جواب منطقی برای حل یک مساله وجود داره.

و میشه از چند راه منطقی به چند جواب منطقی مختلف رسید.

مثلن میشه دوره شهر خندق کند. میشه رویه دیوار قلعه تیر انداز گذاشت. میشه دروازه قلعه رو قوی تر ساخت میبینید که برای حل یک مساله می تونه تمام این جواب ها منطقی باشه.

ولی جواب شما از یک فرض درست شروع نشد و هیچ سیر فکری منطقی ای رو طی نکرد تا به جواب منطقی ای که خودتون توقع دارید برسه.

بر اساس تجربه شخصی خودتون هم نبوده پس ملاک تجربی هم نداره.

خوشحال میشم بدونم جواب منطقی شما بر کدوم پایه ی فکری استواره.
نه پسر اگه ابراز علاقه کنه و نه بشنوه هم کوچیک میشه تا حدودی ولی به مراتب کمتر از دختر
این نظر منه، شما قبول ندارید به خودتون مربوطه

maziar

مازیمون
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
دانشگاه
Universitetet i Oslo
رشته دانشگاه

به نقل از Hydrus :
نه پسر اگه ابراز علاقه کنه و نه بشنوه هم کوچیک میشه تا حدودی ولی به مراتب کمتر از دختر
این نظر منه، شما قبول ندارید به خودتون مربوطه

این میزان رو کی تعیین می کنه ؟ و بر چه اساسی شما در بارش نظر میدید ؟ پسرید و نه شنیدید ؟ یا دخترید و نه شنیدید ؟ اصلن ابراز علاقه کردید که نه بشنوید یا بهتون ابراز علاقه شده و نه گفتید ؟

یا جایه اون فردید ؟

یا صرفن از اطرافیانتون شنیدید؟ نظرتون پایش رویه چیه ؟ ( رویه تجربه شخصی میدونم که نیست! )

Analia

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد/تهران
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

به نقل از مازیمون :
این میزان رو کی تعیین می کنه ؟ و بر چه اساسی شما در بارش نظر میدید ؟ پسرید و نه شنیدید ؟ یا دخترید و نه شنیدید ؟ اصلن ابراز علاقه کردید که نه بشنوید یا بهتون ابراز علاقه شده و نه گفتید ؟

یا جایه اون فردید ؟

یا صرفن از اطرافیانتون شنیدید؟ نظرتون پایش رویه چیه ؟ ( رویه تجربه شخصی میدونم که نیست! )
آدم هر چیزی رو نباید تجربه کنه که بفهمه درست وغلطش چیه!

بالا