• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

دخترا برن خواستگاری

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sana Golaby
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

موافقید دخترا برن خواستگاری؟

• رای‌دهندگان
    484
پاسخ : دخترا برن خواستگاری

به نقل از جوجه :
شما می تونی بشینی تا بیان خواستگاری تون :D
خیلی وقته منتظرم :دی

تو دانشکده ما یه استاد معروفی هست به اسم دکتر افروز ، روان شناسه
سال هاست دستش تو کار خیره . هر کی از کسی خوشش میاد می ره بهش می گه ، بعد اگه طرف دختر باشه ، استاد پسره رو احضار می کنه می گه چرا زن نمیگیری و ... بعد بهش اون خانم رو معرفی میکنه . (چون خیلی وقت ها خودش بدون این که کسی چیزی بگه از این ایده ها می زنه معلوم نمی شه الان این مورد رو دختره گفته یا از حرکات خود جوش استاده)

برای درس تنظیم خانواده ، ما کتاب "ازدواج و شکوه همسرداری " ایشون رو پاس کردیم توش توضیح داده بود صدها مورد ازدواج تو این سی سال تدارک دیدن :D

به نقل از میم ح میم دال :
دختر اگه یه لینک کوچیک بزنه پسر خودش بقیش رو میاد مگر اینکه پسره علاقه ای نداشته باشه.
مثلا چجوری ی لینک کوچیک بزنه؟ :-"

کاری نداره. بهش پیغام بده. سوال بپرسه. حرف بزنه. تو دانشگاه میگن جزوه بده :))
بعدش کم کم صمیمی تر بشه. پسره اگه علاقه داشته باشه خودش پیگیری میکنه. مشخص میشه.

به نقل از میم ح میم دال :
کاری نداره. بهش پیغام بده. سوال بپرسه. حرف بزنه. تو دانشگاه میگن جزوه بده :))
بعدش کم کم صمیمی تر بشه. پسره اگه علاقه داشته باشه خودش پیگیری میکنه. مشخص میشه.
محمد تو تجربه ای به جز دیدن فیلم ها داشتی ؟

به نقل از جوجه :
تو دانشکده ما یه استاد معروفی هست به اسم دکتر افروز ، روان شناسه
سال هاست دستش تو کار خیره . هر کی از کسی خوشش میاد می ره بهش می گه ، بعد اگه طرف دختر باشه ، استاد پسره رو احضار می کنه می گه چرا زن نمیگیری و ... بعد بهش اون خانم رو معرفی میکنه . (چون خیلی وقت ها خودش بدون این که کسی چیزی بگه از این ایده ها می زنه معلوم نمی شه الان این مورد رو دختره گفته یا از حرکات خود جوش استاده)

برای درس تنظیم خانواده ، ما کتاب "ازدواج و شکوه همسرداری " ایشون رو پاس کردیم توش توضیح داده بود صدها مورد ازدواج تو این سی سال تدارک دیدن :D

و این رو به عنوان یه اتفاق خوب میدونی و حالت بد نمیشه از بیانش ؟‌

یکی این کارو بکنه معنیش دقیقا اینه :
۱. من ادمیم که جریت حرف زدن با کسی که بهش علاقه دارمو ندارم.
۲. من قدرت اینکه طرفم رو قانع کنم ندارم
۳. من از نه شنیدن به قدری میترسم که حاضر نیستم خودم تلاش مستقیم بکنم
۴. من فرد قابل اعتمادی نیستم و همونجوری که الان حسمو به یه نفر گفتم بعدا هم ممکنه بگمم، پس بدون من قدرت حفظ راز هارو ندارم

و خب به نظر من همچین ادمی ارزش حرف زدن هم نداره، چه برسه برای اینکه بخوای مدت طولانی باهاش باشی.

والا بهش خجالتی بودن م میگن بعضا، ولی چه میدونم :/

به نقل از سمپادك :
والا بهش خجالتی بودن م میگن بعضا، ولی چه میدونم :/

به فردی که دوسش داره خجالت میکشه بگه ؟ ولی به یه استاد که معلوم نیست کیه خجالت نمیکشه ‌؟‌
این که خیلی توهین امیزه.

به نقل از مازیمون :
به فردی که دوسش داره خجالت میکشه بگه ؟ ولی به یه استاد که معلوم نیست کیه خجالت نمیکشه ‌؟‌
این که خیلی توهین امیزه.
ببينين حرف شما درسته اما (معمولا) در جامعه ايراني ما رسمه كه خونواده ها همديگرو به هم معرفي ميكنن خونواده ها كه اوكي دادن بعد حالا اون دختر تصميمشو ميگيره و در جامعه كنوني ما اينكه يك پسر استاد يا هركس ديگه اي رو واسطه قرار بده به نظر من يه احترام خاصي هم به اون دختر محسوب ميشه و باز هم(معمولا) در جامعه ما اينكه يك دختر اصطلاحا دنبال همسري باشه چيز مرسومي نيست و ميگن كه زشته و اين حرفا كه خوب اون استاد در اين شرايط ميتونه خيلي هم خوبه!
ولي خوب يك پسر يا (دختر) همين كه به خونواده يا كسي بگه شهامتشو داشته ! و خوب اينا يه آداب و رسوم هست كه اصلا ربطي به دين هم نداره ! و حتي خونواده هايي هستن كه اگه پسري يا (دختري) خيلي مستقيم بياد بگه اصلا از اين كار خوششون نمي ياد و اينو پر رويي تلقي ميكنن! نظرات و اعتقادات و فرهنگ ها با هم فرق داره نميشه اينارو ايراد گرفت!

به نظرم بعدا تو زندگیشون مشکل پیش میاد و هر چی بشه پسره میگه ای کاش بت نه میگفتم ! :D

Back
بالا