- شروع کننده موضوع
Roomina.z
کاربر فعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 1 شیراز
- شهر
- شیراز
واقعا چرا؟کسی هست که موافق با این حکم ها باشه؟؟؟
به نقل از Roxan :نه
از نظر من حتي اكرقتل هم كرده باشه نبايد حتي دستشو قطع كنن
چه برسه به اعدام
ديگه عهد قجر نيست كه
شايد فكر كنيد دارم اغراق ميكنمبه نقل از میعاد :حتی اگه پدرت مقتول باشه؟با مادرت حتی!
تجاوز از جمله جرم هاییه که در مواردی حکمش اعدامه.در مثال مناقشه نیست.اگه خواهرت بهش تجاوز بشه هم همین نظرو داری؟اعدام نکنن؟
گیریم یکی بر اثر خوردن بیش از حد مشروب مست شده بود و شب تو خیابون به پدرت حمله کنه و با چاقو به قتل برسونش.بازم میگی اعدامش نکنن که عهد قجر نیس؟
وقتی یکی یه کار وحشتناکی میکنه فقط تقصیر خودش نیست.تقصیر جامعه ای که توش بزرگ شده هم هست.شاید اگه همین قاتل توی یه شرایط بهتری بزرگ شده بود هیچ وقت همچین کاری نمیکرد!حالا اگه ما این رو هم قبول نداشته باشیم و بگیم خب خیلی های دیگه هم دقیقا تو همون شرایط بزرگ شده بودن ولی کسی رو نکشتن،و بیایم و قاتل رو اعدام کنیم،خب ما هم دقیقا همون کار وحشتناک رو تکرار کردیم!حالا به هر اسمی که باشه اعدام هم کشتن یه انسانه و مرگ اون خیلی انسان های بی گناه دیگه هم ضربه میخورن.شاید اون قاتل بچه ای داشته باشه.شاید خانواده ای داشته باشه که براشون عزیز باشه و تازه درسته که اگه قاتل یکی از عزیزان ما رو کشته باشه و ما با اعدام اون دلمون برا یه مدتی خنک شه ولی بعد از یه مدتی عذاب وجدان میگیریم.به نقل از میعاد :حتی اگه پدرت مقتول باشه؟با مادرت حتی!
تجاوز از جمله جرم هاییه که در مواردی حکمش اعدامه.در مثال مناقشه نیست.اگه خواهرت بهش تجاوز بشه هم همین نظرو داری؟اعدام نکنن؟
گیریم یکی بر اثر خوردن بیش از حد مشروب مست شده بود و شب تو خیابون به پدرت حمله کنه و با چاقو به قتل برسونش.بازم میگی اعدامش نکنن که عهد قجر نیس؟
به نقل از Roxan :شايد فكر كنيد دارم اغراق ميكنم
اما باز هم نظرم اعدام نيست
نميگم دوست ندارم اعدامش كنن
نه اتفاقا شديدا دلم ميخواد اعدامش كنن و دلم خنك شه
اما اين وحشيانس و مال دوران جاهليت
دنيا عوض شده
آدما هم عوض شدن
ولي قانونها همون قانوناي قديميه و اينه كه مارو جهان سوم نگه داشته و اينهمه مشكل توي جامعه به وجود آورده
راستي
فكر كنم شما خيلي جامعه ي امروز و قوانينش رو ميپسندين و دوست دارين،چون خيلي ازشون دفاع ميكنيد
درست ميگم؟
به نقل از Roomina.z :وقتی یکی یه کار وحشتناکی میکنه فقط تقصیر خودش نیست.تقصیر جامعه ای که توش بزرگ شده هم هست.شاید اگه همین قاتل توی یه شرایط بهتری بزرگ شده بود هیچ وقت همچین کاری نمیکرد!حالا اگه ما این رو هم قبول نداشته باشیم و بگیم خب خیلی های دیگه هم دقیقا تو همون شرایط بزرگ شده بودن ولی کسی رو نکشتن،و بیایم و قاتل رو اعدام کنیم،خب ما هم دقیقا همون کار وحشتناک رو تکرار کردیم!حالا به هر اسمی که باشه اعدام هم کشتن یه انسانه و مرگ اون خیلی انسان های بی گناه دیگه هم ضربه میخورن.شاید اون قاتل بچه ای داشته باشه.شاید خانواده ای داشته باشه که براشون عزیز باشه و تازه درسته که اگه قاتل یکی از عزیزان ما رو کشته باشه و ما با اعدام اون دلمون برا یه مدتی خنک شه ولی بعد از یه مدتی عذاب وجدان میگیریم.
اول اينكه من اگر ميتونستم يك جايگزين مناسب بيدا كنم الان يك سياست مدار يا يك قانونگذار بودمبه نقل از میعاد :شما میتونی یه جایگزین پیشنهاد کنی؟ضمن این که اعدام تو خیلی از کشورای پیشرفته هم هس.منتها خیلی مواقع صداش در نمیاد.آمریکا هم اعدام داره.پس ربطی به جهان سومی موندن ما نداره این قضیه.(ضمنن اون راه جیگزینی که پیشنهاد میکنی طوری باشه که تعادل رو برقرار کنه)
دوم ااینکه هیچ وقت نمیتونی خودت رو تو جایگاه کسی بذاری که از این شکل ادما ضربه دیده چون عواقبی پشت سرش هس که نمیشه جبرانشون کرد،اینجا یه سایت دانش اموزیه و خیلی ممحدودیت ها داره وگرنه یه نفر رو که تجاوز رو تجربه کرده میاوردم اونوقت ببینم حرف از جهان سومی بودن میزنی بازم!
قانون ها قانون های قدیمیه؟بر چه اساس داری اینو میگی؟هر کشوری که مجلس داره در طول هر دوره از مجلس قوانین اضافه و کم میشن و دست خوش تغییر و تحول قرار میگیرن پس این هم که قوانین قدیمیه صرفن یه نظر شخصیه!
خیلی از قوانین هم یه ملاک ثابت دارن و نیازی نیس تغییری درشون داده بشه!
در مورد سوالی که پرسیدی!شما از کجا به این نتیجه رسیدی که من جهان امروز رو میپسندم و قوانینش رو قبول داارم ؟
چون از یه جز حمایت میکنم دلیل بر اینه که به کُل اعتقاد دارم؟
تقصیر جامعه هم هس اما راه حل چیه؟جامعه چیه؟جامعه منو شماییم!خیلی سختش نکنید.
مثلن!اگه کسی به دختری تجاوز کرد و دلیلش ر ازش پرسیدن و اون جواب داد پوشش تحریک کننده باعث از خود بیخود شدنش شده انتظار چیه؟که تمام کسایی رو که با این شکل پوشش موجب تحریک اون فرد شدن گناه کار بدونیم؟
هیچ جای دنیا جامعه رو مجازات نمیکنن!نمیشه که بکنن!این حرفا که جامعه هم مقصر است و ... اینا به درد کتابای اجتماعی میخوره نه واقعیت!
اول اينكه من اگر ميتونستم يك جايگزين مناسب بيدا كنم الان يك سياست مدار يا يك قانونگذار بودم
نه دانش آموز رشته ي رياضي فيزيك!
حق گرفتن زن دوم
حق ازدواج با فرزندخونده
معذرت ميخوام فكرش همش تو شلوارش نباشه،وضعيت جامعه اينجوري نميشه
اين قوانيني كه از نظر شما آپديت و كاملن جامعه رو كنترل ميكنن كه جامعه اينطوري شده
اين نظر شخصيه توئه و به خودت ربط دارهربطی نداشت.کسی که یه قانونی تو ذهنش برام منفی جلوه میکنه باید یه راه جایگزین بتونه براش پیدا کنه که حداقل بتونه خودش رو راضی نگه داره!
ضمن اینکه قانون گذارها و سیاست مدار ها هم از نطفه سیاست مدار و قانون گذار نبودن!خیلیاشون همون دانش اموزای ریاضی فیزیک بودن،شمام قرار نیس قانون وضع کنی قراره راه پیشنهاد بدی اینم ربطی بهبه دانش اموز بودنت نداره
حق گرفتن زن دوم با اجازه و رضایت همسر اوله !مشکلی داره؟
ازدواج با فرزند خونده قانون مناسبی نیس اما اولش چی بوده؟همون قوانین قدیمی که خودت داری میگی بوده با شرایط خیلی ساده تر که الان یه سری محدودیت ها داره!از قبل بهتر شده به هر حال
ینی چی؟منظورت چیه دقیقن؟
رك ميگم آقاچطوری شده؟
جامعه تنها مشكلش اينه؟؟ميدوني اولويت يعني چي؟؟تا زماني كه اين كشور راه پيشرفت رو حجاب ميدونه،وضع همينه
يا حودت رو زدي به نديدن و نفهميدن،يا واقعا نميبيني و نميفهمي يا اينكه اينقدر تو سرت خوندن كه همه چي آروم و عاليه كه باورت شده
چون شما اصلا قبل از حرف زدن فكر نميكنيد و به عبارتي فكرتون بستست
باشه،اگر اينطوري دلتون راضيه،پس فكر كنيد هميشه حق با شماست و اصلا نيايد توي اين تاپيكا بحث كنيد
چون من تا حالا از شما پستي نديدم كه توش بحث كرده باشيد،فقط دفاع ميكنيد از عقايد خودتون،حالا به هر قيمتي
اين بحث رو ادامه نميدم،حداقل با شما
چون از همين الان ميدونم به نتيجه اي نميرسيم
اميدوارم ناراحت نشده باشيد،يه انتقاد بود،هر چند كمي شديد
به نقل از matin320 :دوستان تاپیک رو اعتقادی کردید...
بحث اعتقادی یه سری تفاوت هایی با بحث های اجتماعی داره.
دلیل اجرای این حکم که مشخصه.چون دین رسمی کشور اسلام شیعه مذهبه و قوانین هم بر اساس همین دین تبیین شده.(حالا درست و غلطش بمونه)
یکی میاد داداش شما رو عامدانه میکشه...
شما چی کارش میکنید؟
مسلما بی تفاوت از کنارش نمیگذرید. ناسلامتی برادرتون رو اون هم به عمد کشته.
ازش پول میگیرید و آزادش میکنید یا می کشیدش؟
خیلی دوس دارم این رو از زبون مخالف های اعدام بشنوم...
جواب این سوال من رو بدید....
خواهش میکنم جواب بدید
با اعدام اونطرف هرگز برادر نداشته ی من! زنده نمیشه, توی حکومت ما بر اساس دین اسلام قصاص مطرحه و اگه کسی کسیو بکشه باید متقابلا کشته بشه ، ( ما به عنوان یک مسلمون یعنی تسلیم شده مجبوریم قوانین خدا رو رعایت کنیم ولی هنوز علت خیلی چیزا برامون مبهمه)همه اونایی هم که دست به چنین کارایی میزنن میدونن که اگه دستشون رو بشه قطعا میمیرن پس کسی بی دلیل کاری نمیکنه اگرم مثلا مست کرده باشه مطمءنا بعد از کاری که کرده پشیمون میشه با مدتی زندان رفتن اگرم دوباره اینکارو کرد قطعا مجازاتش مرگه.به نقل از matin320 :یکی میاد داداش شما رو عامدانه میکشه...
شما چی کارش میکنید؟
مسلما بی تفاوت از کنارش نمیگذرید. ناسلامتی برادرتون رو اون هم به عمد کشته.
ازش پول میگیرید و آزادش میکنید یا می کشیدش؟
خیلی دوس دارم این رو از زبون مخالف های اعدام بشنوم...
جواب این سوال من رو بدید....