boodika
کاربر فوقحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- ناکجا
- سال فارغ التحصیلی
- 1398
جمله اول بحثون رو شما اول باید از خودتونم بپرسید....البته که توجیه نمیکنه... دومین که من نمیدونم چرا شما ملی گراها رو خون اشام میدونین و هی میخوان نشون بدین که شما دوست دار صلح و ازادی هستی و ملی گرا ها زامبین و مخالف ازادی و ....هستن کی گفته ملی گرایی با ازادی مغایرت داره؟ منظورتون از ازادی چیه واقعا؟فکر میکنین فقط عقاید شما طرف ازادی واستاده؟باش شما فقط ازادی خواه....بله در زمان ساسانیان حکومت های محلی وجود داشته ولی زیر مجموعه حکومت مرکزی بوده نه جدا از ایران وگرنه در جنگ قادسیه کادوسیان نمیرفتن برای ایران بجنگن.... بعدشم من یوگسلاوی رو با ایران الان مقایسه نکردم خودشو با گذشته ش مقایسه کردم جناب...هم چنین من نگفتم از اول پیدایش زمین یک کشور بودیم خب اول با قوم طایفه و ایل شروع میشه...بنده نگفتم مثال هاي نقض نيست
يك وقتي هم دادگاه تفتيش عقايد در اروپا برپا بود آيا وجود دادگاه هاي انقلابي ايران رو توجيه ميكنه؟
بقيه استلال هاتون هم:
بله بنده طرفدار حكومت جهاني (دهكده جهاني ربطي به اين نداره! و اصطلاحي براي وضعيت جهان در قرن ارتباطات هست و موضعي سياسي نيست) هستم و شما ملي گرا و از لحاظ آرماني همخواني نداريم ولي به عنوان يك ملي گرا شما به ازادي هم قائدتا نبايد اعتقاد داشته باشيد كه با عقايدي كه قبلا بيان كرديد در تناقض هست
نكته تاريخي: ايران در بيش از ٣ هزار سال گذشته صدها حكومت محلي داشته حتي در دوره ساسانيان دو تا حكومت داشتيم كه حكومت شمالي حتي توسط اعراب تصرف هم نميشه لذا اينكه از ابتداي پيدايش كره زمين همه ما يك كشور بوده ايم حرفي به غايت احمقانه است
نكته بحث: تو غربي هستي! تو دستپرورده شيطان بزرگي! تو ميخواي ايران را نابود كني! فقط لقب هستند و نتيجه ي بحثي مفيد نمي دهند.
يك نكته ديگه: اگر براي اون مثال هاتون منبع بياريد خوب ميشه....
كشورهاي تجزيه شده يوگوسلاوي تك تكشون وضع رفاهي بسياااار بهتري از ايران دارن دوست عزيز:
https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_GDP_(nominal)_per_capita
اين حجم از تعيين تكليف كردن براي مردم از لنين هم بر نميومد......
استدلال "چرا خيليم درست ميگم" استدلال معتبري نيست
اول: اثبات كنيد باعث تجزيه ميشه
دوم: اثبات كنيد تجزيه نتايج منفي به بار داره
نكته اخر: بحث ايدئولوژيك بحث مفيدي نيست اگر ميخواهيد بر اساس شواهد علمي و استدلال هايي بر پايه نفع و ضرر افراد حرف بزنيد ميتونيم بحث رو ادامه بديم ولي نميشه بر سر "من حق هستم و غير از من ظلمت" بحثي كنيم
نکته بحث: ملی گراها یه مشت ادم احمق و متوهم هستن که جلوی ازادی ادما رو گرفتن و خونشونو کردن تو شیشه و بدون منبع از خودشون حرف میپرونن!
من کی برای مردم تعیین تکلیف کردم؟ فقط از منافع کشورم دفاع کردم
منبع:euro news
آخرین ویرایش: