انگیزه‌‌ی شما از درس خوندن.

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع diakofeiz
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : خداییش تا حالا فک کردی واسه چی درس میخونی؟

من به شخصه واسه یاد گرفتن میخونم! :D

پاسخ : خداییش تا حالا فک کردی واسه چی درس میخونی؟

خب شاید قبلا ها واینده علاقه نداشتم ونداشته باشم
ولی در حال حاضر وقتی درس میخونم خصوصا درسایی که دوست دارم لذت می برم
خب با درس خوندن میتونه ادم شغل مناسب پیدا کنه البته از راه های دیگه هم میشه شغل پیدا کرد ولی درس خوندن معتبر تره
ولی خب درسایی هستند که به هیچ دردی نمیخورند وصرفا برای نمره گرفتن وکنکور هست :D

پاسخ : انگیزه‌‌ی شما از درس خوندن.

اقا علاقه

خب درس میخونم چون لذت میبرم از درس خوندن
چون برای ساختن آینده ام بهش نیاز دارم
چون یکی از اهدافم با درس خوندن به دست میاد

مجبوریم!:))
وقتیو که میشه خیلی بهتر گذروند باید صرف خوندن کتابای مزخرف درسی کرد>:P

الان درس می خونم که برم دانشگاه خوب تا بتونم رشته مورد علاقم رو بخونم. اون موقع هم درس خواهم خواند چون بهش علاقه دارم.

نه... ولی خوب مجبورم. نه پدرومادر پولدار دارم نه شغل خانوادگی. تا حالا هم کار بازاری نکردم و تجربه ندارم. کار یدی هم نمیتونم انجام بدم... پس تنها راه میمونه درس خوندن. :|
پ.ن. رشته ای که دوس دارم و توش استعداد دارم هم پول توش نیست و بدون پول نمیشه زندگی کرد. پس :((

فرار از این خراب شده!!(البته امیدوارم کسی از قدیمیا نیاد بگه: ریلی؟؟تو مگه درس هم میخونی؟؟:دی)

خب . بچه بودم و فرستادنم مدرسه . اونا دلیل نیاوردن ، منم بچه بودم و دلیل نپرسیدم .
رسیدیم راهنمایی گفتیم : خب واقعا چرا ؟ اینجا کجاست ؟ قراره به چی تبدیل بشیم اینجا ؟ هدف از اینجا بودنمون چیه ؟
فهمیدم دلیلی ندارم . ولی بازم درس میخوندم . چون نه شهامتش رو داشتم و نه توانایش رو که درس خوندن رو کنار بگذارم .ولی داشتم دنبال دلیل می گشتم آخه ادامه دادن بدون دلیل برای آدم ها سخته .
یه دلیل های خوبی هم پیدا کردم در این گذر زمان ... .الان ریاضی و فیزیک رو دوست دارم و میدونم چرا دوستشون دارم .

هر چند هیچ وقت دلیلی برای بعضی از این درسای احمقانه پیدا نکردم جز جبر سیستم آموزشی .

هی ... .

دلیلم آرزوست...

بالایی + پول :|

اره خیلی فکر کردم اخرشم ب این نتیجه میرسم اگه نخونم بدبخت میشم پس باید بخونم...

در طول دوران مدرسه فقط برا این که پاس بشم:D

علت دانشگاه رفتنمم هنوز مشخص نیس:D

درس میخونیم تا خرس اجتماع نشیم و مفید باشیم =| و اینکه بتونیم آینده بهتری برا خودمون رقم بزنیم

یک راه برای رسیدن به اهداف قشنگم درس خوندن هستش..که البته لذت میبرم ازش..

کِیف میده.
+درس نخوندن دقیقا چه ربطی به زالو شدن و خرس شدن داره؟ هر کی میخواد درس میخونه هر کی هم نمیخواد نمیخونه. بی نهایت راه برای رسیدن به اهداف وجود داره. ایضا برای زندگی کردن. چرا فکر میکنی هر چی به جز درس بیخوده؟

Back
بالا