• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

زن ناموس مرد نیست !

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Radikal
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
بنظرت چرا مرده به خودش اجازه تیکه انداختن میده؟
ذاتا مرد تمایل به ارتباط با جنس مخالف داره و این کاریه که جامعه یا اطرافیان یا دوستاش بهت یاد دادن اینطوری بهش تیکه بندازی خوشش میاد(اموزش اجتماعی اشتباه)
چون خودشیفتگی و حماقتش در حدیه که فکر میکنه دختره که بیرون اومده برای توجه اون خوشگل کرده
این حماقت یا خودشیفتگی نیست، خواه ناخواه مرد جذب میشه دیگه

آخرین ویرایش:
آخه داری چرت و پرت میگی :‌))))
یعنی چی ممکنه درست تصمیم بگیره پس بذار اون تصمیم بگیره؟ خب منم ممکنه درست تصمیم بگیرم! ولی ترجیح میدم اگه هم اشتباهی می‌کنم با تصمیم خودم اشتباه کرده باشم نه اینکه با طناب پوسیده یه نفر دیگه رفته باشم تو چاه!
کی گفته اشتباه من خطرش از اشتباه فرد دیگه بیشتره؟ مسئولیت زندگی من با منه، خودم براش تصمیم میگیرم خودم هم پای عواقبش وایمیسم.
دیگران صرفا می‌تونن مشورت بدن یا نظرشونو بهم بگن، تصمیم گیرنده نهایی منم. همونطور که شما برای زندگی خودت، خودت تصمیم می‌گیری. اگه هم نمی‌گیری ایراد از توئه، قرار نیست بقیه هم اختیار و کنترل زندگیشونو بدن دست دیگران((:
میتونی هرچقدر میخوای تعصبی باشی رو عقایدت
درضمن چرت و پرت هم لفظ مناسبی نبود ولی اوکی
امیدوارم کسیو پیدا کنین که بتونه هرچقدر میخواید ازاد قرارتون بده

اگر اون دونفر وابستگی و علاقه ای بینشون ایجاد شده باشه و دونفر رابطه رو بخوان
دختر هم مجبور میشه بمونه و به سازش برسه
اگرم نرسیدن خو هیچی جدایی
ببین وقتی تو از ساعت اول بگی من این خط قرمز هامه
تحفه ای و عددی نیستی که طرف بخاطر تو نوعی بیاد ازادی هاشو بذاره پشت در بیاد باتو
میگه خوش اومدی هری خونه بابام راحت ترم

هرچیزی که زمینه این رو ایجاد کنه که مرد نسبت به زن حس مالکیت یک طرفه بگیره برای من مقبول نیست.
بله من هم دوست دارم پارتنرم من رو حمایت کنه یا نسبت به رفتاری که با من میشه حساس باشه. اما سه مورد وجود داره: اول اینکه همزمان که این رو در پارتنر مذکر میخوام اگر حتی پارتنر مونثی داشته باشم باز هم این رو ازش میخوام. دو اینکه من هم به همین اندازه در قبال پارتنرم حساسیت این طوری به خرج میدم. و نهایتا اینکه من خود قانون نیستم پس نمیتونم بگذارم خودم یا دیگری در قبال دیگری قانون گذاری کنه یا قانونی رو شخصا اجرا کنه.
نکته بعد اینه که دلیل نگرانی و وسواس من واقعا چیه؟ اینه که به حریم پارتنرم تجاوز بشه یا اینکه قدرت سلطه یا حفاظت من زیر سوال بره؟ اگر اولی باشه که خب، همونطور که پارتنرم مراقب خودشه من هم مراقبشم بدون اینکه محدودش کنم، اما اگر دومی باشه، توی خیابون هم که شده دعوای ناموس راه میندازمو شخصا اون حریم و ارتباط رو از بین میبرم.

ذاتا مرد تمایل به ارتباط با جنس مخالف داره و این کاریه که جامعه یا اطرافیان یا دوستاش بهت یاد دادن اینطوری بهش تیکه بندازی خوشش میاد

این حماقت یا خودشیفتگی نیست، خواه ناخواه مرد جذب میشه دیگه
واقعا وا. خواه ناخواه مرد جذب میشه پس تیکه بندازه؟ اصلا واقعا فقط وا.

میتونی هرچقدر میخوای تعصبی باشی رو عقایدت
درضمن چرت و پرت هم لفظ مناسبی نبود ولی اوکی
امیدوارم کسیو پیدا کنین که بتونه هرچقدر میخواید ازاد قرارتون بده
قرار نیست دنبال کسی باشن، تنهایی!

به کجای طرف علاقه مند شده؟ به این جمله " اجازم دست اقاییمه مثلا؟"
مشتی
تو یکیو بر فرض تودانشگاهت میبینی
درون و سیرتش رو که نمیبینی
میری باهاش تو رابطه و اشنا میشی باهاش
عشق عجوله دلش میخواد طرف هرطور باشه رابطه رو با طرف تجربه کنه(میتونی عاقل باشی و اول اشنا شی درست)
خوشت اومد بمون
نیومد نمون
خیلی معادله پیچیده ای نیست

• دیسلایک
امتیازات: Thea
مشتی
تو یکیو بر فرض تودانشگاهت میبینی
درون و سیرتش رو که نمیبینی
میری باهاش تو رابطه و اشنا میشی باهاش
عشق عجوله دلش میخواد طرف هرطور باشه رابطه رو با طرف تجربه کنه(میتونی عاقل باشی و اول اشنا شی درست)
خوشت اومد بمون
نیومد نمون
خیلی معادله پیچیده ای نیست
عشق نه
هوس

بنظرت چرا مرده به خودش اجازه تیکه انداختن میده؟ چون خودشیفتگی و حماقتش در حدیه که فکر میکنه دختره که بیرون اومده برای توجه اون خوشگل کرده، یا اگه دختر "خوب" ی بود فلان جا نمیرفت. بازم از افکار پوسیده خودشون میاد، متوجه ای که؟ دوگانگی؟ جنسیت زدگی؟ چرا اونوقت؟! احساس نیاز متداوم اگه نباشه باعث میشه مرده احساس ناکافی بودن کنه؟!
ببخشید ولی اونی که اینکارو کرد مریضی بیش نیست

• دیسلایک
واقعا وا. خواه ناخواه مرد جذب میشه پس تیکه بندازه؟ اصلا واقعا فقط وا.
نه دیگه تیکه انداختن نگفتم کار درستیه، اونقدر محدودیت بوده در دوران زندگی یا نحوه تربیت فرد که تیکه انداختن اولین قدم ارتباط میدونه.

• دیسلایک
معذرت می‌خوام. استدلالت ضعیف بود 🙏

نه حالا عهد دقیانوس هم نیست که همه بخوان همو کنترل کنن.
در کل
اصلا انگار تنهایی بده، مرض که نداره ادم دردسر روانی برا خودش درست کنه

امیدوارم تو تموم این دسته بندی پرندگانت هیچ جایی برای اونی که دخترش رو واسه دوست پسر داشتن میکشه نذاشته باشی، چون دیگه اون فقط جاش تو قفسه. مرز بندی تا حدی که امنیت جانی و روانی طرف حفظ شه (حالا اینکه چطور مثلا خانومی با ذهنیت خیلیی سنتی که این رو حق مرد میدونه که شدیدا برای یه بیرون رفتن عصبانی بشه قانع کنیم لازم نیست اینطوری زندگی کنه و آیا لازمه اصلا اینکارو کنیم یه داستان)معنی میده بنظرم.
اون مرد نیست
نره

نه دیگه تیکه انداختن نگفتم کار درستیه، اونقدر محدودیت بوده در دوران زندگی یا نحوه تربیت فرد که تیکه انداختن اولین قدم ارتباط میدونه.
اینجا دیگه مسئله آموزش دادن به خود مطرح میشه که واسه نسل ما از نسل های قبل حتی بولدتره، به طور رسمی هر کی آستین بالا نزنه برای ادجوکیتش و در حد همون تیکه بمونه "عقب مونده" محسوب میشه، یعنی دیگه تعریفی جز عقب مونده نداره (بدون اون بار معنایی پشتش که برای معلولیت ذهنی تلقی میشه)

الان دیگه اون بحث «مرد چون از زن قوی‌تره پس فلان» خیلی مثل گذشته معنی نداره. قدیم بیشتر کارها فیزیکی بود؛ کشاورزی، جنگ، کارگری سنگین و... طبیعتا قدرت بدنی نقش بزرگی داشت. ولی الان بیشتر شغل‌ها ذهنی و تخصصی شدن. حتی اگه دقت کنید بدن خیلی از مردهای امروزی هم نسبت به نسل‌های قبل ظریف‌تر شده. کافیه دست‌های پدربزرگ‌هامون رو با مردی که الان پشت‌میزنشینه مقایسه کنیم.

از طرفی توی دنیای امروز اصل قضیه اینه که آدم‌ها بتونن بدون وابسته بودن به زور فیزیکی زندگی امنی داشته باشن. یعنی قانون، فرهنگ و ساختار اجتماعی باید جوری باشه که حتی آدم ضعیف‌تر هم بتونه با آرامش زندگی کنه؛ فرقی هم نداره زن باشه یا مرد. وگرنه اگر قرار بود فقط زور تعیین‌کننده باشه، همیشه یکی قوی‌تر پیدا می‌شه که بقیه رو حذف کنه.

بحث محافظت هم بعضی وقت‌ها تبدیل می‌شه به محدود کردن. اینکه مدام به زن گفته بشه «تو لطیفی، آسیب می‌بینی، نمی‌تونی» آخرش ممکنه آدم وابسته و ترسویی بسازه که هیچ‌وقت یاد نگرفته خودش از پس زندگی بربیاد. شبیه پدر و مادری که بچه رو بیش از حد لوس و وابسته بار میارن. در حالی که زن هم مثل هر انسان دیگه‌ای باید فرصت اینو داشته باشه که مستقل بشه، تجربه کنه، اشتباه کنه و یاد بگیره گلیم خودش رو از آب بکشه بیرون.

در مورد فمینیسم هم به نظرم خیلی وقت‌ها بد فهمیده می‌شه. حداقل بخش منطقی و سالمش اتفاقا به نفع کل جامعه بوده؛ زن تحصیل‌کرده و مستقل فقط به خودش کمک نمی‌کنه، به اقتصاد خانواده و کشور هم کمک می‌کنه، فشار مالی کامل رو از دوش مرد برمی‌داره، توی تربیت بچه آگاه‌تر عمل می‌کنه و رابطه‌ی سالم‌تری هم شکل می‌گیره وقتی دو طرف هر دو رشد کرده و مستقل باشن.

آخرش هم قضیه این نیست که زن و مرد دقیقا یکی‌ان یا هیچ تفاوتی ندارن؛ بحث اینه که تفاوت نباید بهانه‌ای برای محدود کردن حق انتخاب و فرصت زندگی آدم‌ها بشه.

برام واضح نیست
توضیح میخوام
اونقد فرق داره که نمیدونم از کجا شروع کنم
حکومت مستبد عده‌ای اندک در مقابل تعداد زیادی جمعیتن این یک
هدف حکومت ساکت نگه داشتن و فشار گذاشتن رو توده هاست تا دردسرساز نشن حالا هر حکومتی باشه ولی ازدواج نمیتونه با حرف و ادعا جلو بره، باید یک نفر در عمل برتر باشه این دو
زنها حاضر نیستن با مرد پایینتر از خودشون ازدواج کنن و مرد بالاتر هم حاضر نیست اعمال قدرت نکنه این سه
حکومت کارگزار مردمه ولی مرد سرپرست یک خانواده هست، پس نقششونم فرق داره این چهار
ابعاد خانواده قابل مقایسه با ابعاد جوامع نیست پس:
جدا شدن و طلاق راه حل دم دستیه ولی تغییر حکومت سخته
افراد یکبار زندگی میکنن ولی برای حکومتها نسلهای مردم و حاکمان تعیین کننده هست پس ازدواج و خانواده پر ریسک تره
و چیزای دیگه که اگر اومد توذهنم میگم

پسره میتونه تا حدی که تحمل میکنه و راحته عقاید و رفتارشو اصلاح کنه
وگرنه سر دوسه ماه وقتی که ذوق اولیه ش از بین رفت میزنه زیر همه چی و خود واقعیشو نشون میده
مشکل من با همین تحمله ، چرا باید تحمل کنه؟ از چی می‌ترسه ؟ مگه نباید تو رابطه دو نفر به هم اعتماد کنن؟ غیرت همینه نگرانی بیمارگونه و غیر طبیعی ، زن نیاز به هیچ مردی برای محافظت از خودش نداره

• لایک
اینجا دیگه مسئله آموزش دادن به خود مطرح میشه که واسه نسل ما از نسل های قبل حتی بولدتره، به طور رسمی هر کی آستین بالا نزنه برای ادجوکیتش و در حد همون تیکه بمونه "عقب مونده" محسوب میشه، یعنی دیگه تعریفی جز عقب مونده نداره (بدون اون بار معنایی پشتش که برای معلولیت ذهنی تلقی میشه)
جالبیش میدونی چیه؟ اکثرا میبینی اونایی که تو رابطه ان اهل همین تیکه انداختن و چرب زبونن به نوعی، همین شخص الگویی میشه برای رفقای سینگلش.😂

• دیسلایک
Back
بالا