• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

زن ناموس مرد نیست !

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Radikal
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : زن ناموس مرد نیست !

!درسته که هر آدمی عقل و شعور داره.ولی من تعجب میکنم از دخترایی که میگن نباید کلمه ی ناموس باشه و یا پسرایی ک میگن.شما خودتون و طبیعتتون رو نمیشناسین واقعن؟شاید من به عنوان جنس مونث فطرتم فرق میکنه با خانوم رادیکال ک ایشونم مونث هستن به هر حال :-؟

بدترین نوع بحث اینه که یک صفت و ویژگی رو که میخوایم بررسی کنیم فطری بدونیم !!! :|

مثلاً یکی از سخنرانی های آبراهام لیکلون بود اگه اشتباه نکنم بعد میخواست برده داری رو لغو کنه که آخرش برگشت گفت مگه میشه ما سفید پوست ، سرخ پوست ، زرد پوست و سیاه پوست رو یکی بدونیم؟ مشخصه که سفید ها چیزی بیشتر از بقیه دارن!!! این یک امر واضح و فطریه!!! و لینکون به صرف قدرت برده ، برده داری رو لغو کرد نه به این دلیل که اونها هم انسانند!!! ^-^

بعد الان شما دیگه این حرف رو نمیزنید که فلانی از فلانی به خاطر رنگ پوستش برتره و شاید خیلی احمقانه بدونید این حرف رو !!! اما در اون زمان نوابغی مثل آبراهام لینکلن میان ادعا میکنن که یک امر ذاتی و فطری هست!!!

احتمالاً اگر از کودکی بهتون میگفتن شما رنگ برتر دنیا هستید و سیاه و زرد و سرخ از درجه پایین تری از انسانیت قرار دارند الان برتری رنگ رو ذاتی و فطری میدونستید!!! ;D

اصولا زن موجود آسیب پذیری هست و خداوند مرد رو در کنارش قرار میده برای کاهش این زیان ها.منظورم از آسیب پذیری ضعیف بودن نیست به هیچ وجه.همه میدونیم که زن به مراتب عواطف بیشتری نسبت به مرد داره که اگه نداشت مادری معنا پیدا نمیکرد!
به اون حمایت خاص مرد از زن هست که میگیم ناموس.البته فقط برای بستگان نیست.فرض کنید یه دختر داره از یک خیابون نسبتا خلوت پیاده عبور میکنه و یک مرد! مزاحمش میشه.خب اگه کسی به کمک این دختر نیاد احتمالا اون دختر بالاجبار اون آزار رو تحمل میکنه-منظورم آزار شدید هم نیست حتی.فرض کنید کل خیابون اون آدم دنبالتون باشه فقط! -این موضوع رو هم که در مورد کودک آزاری گفتین توی همین دسته قرار میگیره.اصولا نقش مرد توی جامعه حفاظته.حالا اگه یه عده ای هستن که چشمشون هزار نفرو میپاد که نمیشه گفت پس استفاده از لفظ ناموس اشتباست.و البته اون مردهایی که هرزه اند خودشون خیلی بیشتر مواظب زنشون و ناموسشونن و تبدیل به تعصب میشه چون خودشون میدونن که چیکار کردن و میکنن!
از طرفی مرد نیاز داره که حس کنه همسرش مطعلق به اونه.چیزیه که در فطرتشه.نه اینکه بدونه اجازه ی اون آب نخوره ولی وقتی چیزیه که در فطرت مرده تا یه حدی زن باید جوابگوی این نیاز مرد باشه!
خلاصه که توی این تاپیک من هرچی خوندم گفته بودید: ناموس= تعصب شدید مرد بر روی زن.کهه واقعا این طور نیست ولی انکار نمیکنم مردهایی هستن که اینجورین.که قطعا یه مشکلی در اون مردها وجود داره.یه اختلال که باید درمان بشه و یه عقده که شاید از بچگی مونده و یا تربیت اشتباه خانواده.

دقت کن دوست عزیز!!!

بالاتر متنی آوردم که جواب این قسمت هست!!!

اگر کسی در زندگی زناشویی بعد ازدواج با خواست خودش با فرد دیگه ای رابطه داشته باشه بهش میگن "خیانت" که برای زن و مرد فرقی نداره
و اگه منظور از غیرت و ناموس بحث حمایت هست که باز هم حمایت زن و مرد نمیشناسه هر فردی ( زن یا مرد ) میتونه از هر فرد دیگه ای (زن یا مرد) حمایت کنه
حالا واژه ی ناموس یعنی چی؟
اگر واژه ی ناموس در کاربرد خیانت و حمایت هست پس دیگه دلیلی نداره فقط اختصاصی متعلق به مرد باشه و اگر خیر پس معنی حقیقی ش چیه؟
زن یک انسان هست که عقل شعور و اختیار داره دلیلی نداره که داداش یک دختر مثلا ازش بپرسه داری با کی حرف میزنی؟ چرا تا این موقع بیرون بودی و...؟
اگر بحث کنترله ک در این صورت نباید برای دختر و پسر تفاوتی قائل بشن!!
چه بسا بهتره پسر بیشتر کنترل بشه چون در همه ی جوامع مرد ها بیشتر به سمت کارهای خلاف سوق میگیرن ، میتونید آمار زندانی های زن و مرد رو بررسی کنید.

به نقل از Radical :
بدترین نوع بحث اینه که یک صفت و ویژگی رو که میخوایم بررسی کنیم فطری بدونیم !!! :|

مثلاً یکی از سخنرانی های آبراهام لینکلون بود اگه اشتباه نکنم بعد میخواست برده داری رو لغو کنه که آخرش برگشت گفت مگه میشه ما سفید پوست ، سرخ پوست ، زرد پوست و سیاه پوست رو یکی بدونیم؟ مشخصه که سفید ها چیزی بیشتر از بقیه دارن!!! این یک امر واضح و فطریه!!! و لینکلون به صرف قدرت برده ، برده داری رو لغو کرد نه به این دلیل که اونها هم انسانند!!! ^-^

بعد الان شما دیگه این حرف رو نمیزنید که فلانی از فلانی به خاطر رنگ پوستش برتره و شاید خیلی احمقانه بدونید این حرف رو !!! اما در اون زمان نوابغی مثل آبراهام لینکلن میان ادعا میکنن که یک امر ذاتی و فطری هست!!!

احتمالاً اگر از کودکی بهتون میگفتن شما رنگ برتر دنیا هستید و سیاه و زرد و سرخ از درجه پایین تری از انسانیت قرار دارند الان برتری رنگ رو ذاتی و فطری میدونستید!!! ;D

دقت کن دوست عزیز!!!

بالاتر متنی آوردم که جواب این قسمت هست!!!

موافقم

در واقع چیزی که ما میگم فطری، همون فرهنگمونه، یعنی اگه فرهنگ فرق کنه، اون هم فرق میکنه، پس فطری نیس

@رادیکال
اونجایی که شما نقل قول کردی....
به هر دلیلی (...) "نمیدونم" شدش "میدونم".اولش گفتم شاید من اشتباه تایپ کرده باشم. اما دیدم نه...
به خاطر همین پست قبلیمو ویرایش نکردم
خواهشا هنگام نقل قول کامل نقل قول کنید
این‌طوری شاید یه سو تفاهم پیش بیاد و ... کلا خوب نیستش

این‌که این حرفارو می‌زنم به این دلیله که قبلا تو کلی تاپیک بحث به اینجا رسید که باید فرهنگ سازی بشه و من حس انزجار بهم دست میده و
بچه ها بیاین دست به دست هم بدیم این فرهنگ غلط رو ریشه کن کنیم و و و
آخرش هم بعضیا میان یه نظری میدن و بحث تاپیک به انحراف کشیده می‌شه و مدیر انجمن تاپیک رو قفل می‌کنه.

امیدوارم به یه جای قابل قبول برسید :]

شعار
شعار
شعار. دی

بعدا نوشت ;
نخواستم دوباره پست بذارم،همینجا تموم می‌کنم حرف هام رو.

چند خط بالاتر نوشتم شعار منظورم از این حرف حرفهایی هست که بعضیا میزنن(و من بالا به اونا اشاره کردم و به اونا گفتم حرف های شعاری هستن)

در مورد این‌که شما میگید ما خودمون باید بسازیم و ... خب، با حرف نمیشه با فرهنگ شد.
همه اونقدر به بلوغ فکری و اجتماعی رسیدن که بتونن برای خودشون تجزیه تحلیل کنن و نتیجه درست بگیرن.
اینکه در جامعه چنین انحراف فکری وجود داره بیانگر این هستش که باید این طرز فکر اشتباه رو نابود کرد و دید درستی در این باره داشت.
خب.. دوستان سمپادی ای که من می‌شناسم به این حد رسیدن که بدونن این رویه برای مقابله با این قضیه اشتباه هستش و دیگه جای بحثی نمی مونه.

در ضمن این صحبت هایی که شد فقط به خاطر این هست که الکی درگیر بحث های تکراری نشید.
این‌که شما دیدتون در این بحث ها عوض شد خیلی خوبه و باید از بابت مفید بودن بحث ها خوشحال بود اما دال بر این نیست که همش درباره هر موضوعی بحث کرد و نظر داد. نه این‌که اطلاعات ناقص هست و ... و کار بدیه
به این دلیل که فقط وقتتون تلف می‌شه.
البته بازم خودتون مختارید.

امیدوارم سو برداشت نشه از این حرف ها :)

خب در این مساله که این رفتارهای وحشیانه کاملا مذموم و ناپسنده ، بحثی هس؟؟

من همچنان منتظرم

به نقل از mehrdad.parsaii :
@رادیکال
اونجایی که شم نقل قول کردی....
به هر دلیلی (...) "نمیدونم" شدش "میدونم".اولش گفتم شاید من اشتباه تایپ کرده باشم. اما دیدم نه...
به خاطر همین پست قبلیمو ویرایش نکردم
خواهشا هنگام نقل قول کامل نقل قول کنید
این‌طوری شاید یه سو تفاهم پیش بیاد و ... کلا خوب نیستش

این‌که این حرفارو می‌زنم به این دلیله که قبلا تو کلی تاپیک بحث به اینجا رسید که باید فرهنگ سازی بشه و من حس انزجار بهم دست میده و
بچه ها بیاین دست به دست هم بدیم این فرهنگ غلط رو ریشه کن کنیم و و و
آخرش هم بعضیا میان یه نظری میدن و بحث تاپیک به انحراف کشیده می‌شه و مدیر انجمن تاپیک رو قفل می‌کنه.

امیدوارم به یه جای قابل قبول برسید :]

شعار
شعار
شعار. دی

جامعه کیست؟ من ، تو ، خانواده و دوستانمان! :)

وقتی که این جا بحث میکنیم داریم فرهنگ سازی میکنیم!!!

افراد زیادی بودند که باهاشون بحث کردم و واقعاً روی من تاثیر گذاشتن و دیدم رو باز کردن

و یا روشون تاثیر گذاشتم و شاید دیدشون رو باز کردم

و یک نکته ای هست :

اگر هیچ تغییری در واقعیت نمی تونه اعتقادت رو تغییر بده !

در این صورت اعـتـقـادت بر اسـاس هیـچ واقعیتـی نـیـسـت !

و این واقعاً درسته اگر کسی تغییر نکنه خوب دلیلش اینه که اعتقاداتش درست نیست

به هر حال این که شما به دیگران تهمت میزنید که شعار میدن ، خیلی کار غلطیه ...

و یک توهین هست به نوبه ی خودش :)

هر کدومتون دارین با ی ِ تعریف خاص از غیرت؛صحبت میکنید.
غیرت انسانی: نفس انسانی به سبب امیال و خود خواهی ها، تلاش می کند از اموری دفاع کند و آنها را از گزند دیگران و گاه رقیبانش حفظ نماید؛ این حفظ و دفاع، معنای غیرت است. این غیرت به حسب نوع تربیت، آموزش، سلیقه، محیط و ... در انسان ها متفاوت است، گاه به صورت مثبت و گاه به صورت منفی بروز پیدا می کند. از مصادیق بارز این غیرت، غیرت ملی و غیرت نژادی است.
ــــــــــــــــــــــ
پژوهشگران دانشگاه گنت واقع در بلژيك به اين نتيجه رسيده اند:فراد متعصب كساني هستند كه از ابهام و نامعلومي تنفر دارند از اين رو مايلند كه سريع قضاوت كنند و تصميم بگيرند. بر اين اساس، افراد متعصب بر اساس اولين اطلاعاتي كه دريافت مي كنند ذهنيتشان را شكل مي دهند و به آن ذهنيت مي چسبند. و اگر پس از آن اطلاعاتي در مخالفت با اطلاعات اوليه بدهيد، آن را نمي پذيرند.
بنا به عقيده اين پژوهشگران، تقريباً محال است كه بتوان روش اصلي تفكر افراد متعصب را تغيير داد اما مي توان از تعصب آنها كاست.ايد در مورد افراد متعصب و اينكه چرا متعصب شده اند، به گونه ديگري بيانديشيم. براي كاهش تعصب در ابتدا بايد بپذيريم كه افراد متعصب تنها از طريق قضاوت سريع مي توانند با جهان ارتباط برقرار كنند و دنيا برايشان معني دار مي شود.
منبع:ساينس ديلي +
ــــــــــــــــ
غیرت و ناموس پرستی نیاز به آموزش صحیح دارد. اکثر خانواده ها به دلیل جنبه های مثبت این پدیده سعی می کنند فرزندان خود را با غیرت بار بیاورند در حالی که جنبه های منفی این پدیده نیز ناخودآگاه منتقل می شود.

اگه منظور از غیرت این باشه که طرف دوس نداشته باشه همسرش یا... رو با کس دیگه ای ببینه که کاملا طبیعیه و اگه نباشه مشکل هس به نظرم

ولی خب حتی اگه خیانتی هم صورت بگیره، قطعا قساوت و خون و خون ریزی راه حل مساله نیست

به نقل از Radical :

مثلاً یکی از سخنرانی های آبراهام لیکلون بود اگه اشتباه نکنم بعد میخواست برده داری رو لغو کنه که آخرش برگشت گفت مگه میشه ما سفید پوست ، سرخ پوست ، زرد پوست و سیاه پوست رو یکی بدونیم؟ مشخصه که سفید ها چیزی بیشتر از بقیه دارن!!! این یک امر واضح و فطریه!!! و لینکون به صرف قدرت برده ، برده داری رو لغو کرد نه به این دلیل که اونها هم انسانند!!! ^-^

دقت کن دوست عزیز!!!

بالاتر متنی آوردم که جواب این قسم
هست!!!

من اون متن شمارو خوندم و خب جواب در مقابل حرفم ندیدم که دوباره مطرحش کردم .
من گفتم بنا بر ویژگی های جنس مونث نیاز به یک حمایت بیشتری ازش هست.ولی خب تو کلا میگی نیست.
درضمن شاید شما از بچگی خیلی دراین موارد باهاتون حرف زدن.ولی من خودم به شخصه به هرفایی که زدم رسیدم نه اینکه تکرار مدام بقیه افراد باشه و مثلا در من نهادینه بشه.
برای اون بحث فطری هم .مثالت جالب نبود.چون اگر از زرد پوست یا سیاه پوست بپرسی ک سفید برتر هست یا نه میگه نیست.و حتی اگه از خیلی سفید ها بپرسی-در گذشته حتی - ولی این چیزی که من گفتم فقط در مورد مردم کشور خودم نگفتم تاکید کردم که جنس مونث.و اصولا اگه این تفاوت های جنسیتی و تفاوت در نیاز ها وجود نداشت مرد نیازی به زن نداش و زن نیازی به مرد.

البته میدونم خیلی توجیه نشدی ولی متاسفانه نمیدونم چطوری باید چیزی رو که تو فکرمه بیان کنم.

البته بحثی هم ندارم در این مورد دیگه :دی

اصلن من نمی دونم سر چی دارین بحث می کنین الان!!!!

خیانت، چه از طرف زن و چه از طرف مرد یه امر ناپسنده، حالا شما بیا بگو که زن فطرتا عفیفه و ... این حرفا که نشد توجیه کارهای بد طرف مقابل یا اینکه بخوای زن ها رو محکوم کنی و مرد ها رو تبرئه کنی

Back
بالا