Radikal
کاربر خاکانجمنخورده

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 94
- مدال المپیاد
- داغ دیده ام بعله!
- دانشگاه
- صنعتی شریف
- رشته دانشگاه
- سیاستگذاری علم و فناوری
پاسخ : زن ناموس مرد نیست !
دوست عزیز!!! :د
غیرت ملی هیتلر موجب شد 6 میلیون نفر بمیرن
غیرت نژادی هم موجب شد سیاه پوست ها تا سال های سال برده باشن
غیرت جنسی هم موجب محدودیت دختر ها و زن ها شد
کلاً غیرت تا حالا کار مفیدی برای بشر انجام نداده
میدونی کلاً غیرت یک فرآیند زیستی بوده برای این که شانس بقای یک گروه رو بیشتر کنه!
مثلاً اگر نژاد X نژاد Y رو از بین ببره شانس بیشتر و امکانات بیشتری برای حیات خودش باقی می مونه :)
یا تحصیلات زن به تعداد فرزنداش نسبت عکس داره طبق آمار های گرفته شده حالا اگر میگن نباید وارد جامعه بشه و درس نخونه دلیلش اینه که شانس بقای یک گروه خاص رو بیشتر میکنه!!!
شاید شما بیاید بگید آدمایی که متعصبند اصلاً این چیز ها رو نمیدونن!!! اما به قول داوکینز همه ی این ها تقصیر ژن خودخواهه!!
کلاً اگر منظور از غیرت انسان دوستی باشه در این حالت جنسیت ، رنگ ، نژاد ، دین و ... نمیشناسه!!!
شما اگر ببینید فرد A توسط فرد B آزار داده میشه اگر انسان باشی و در توانت باشه که دفاع کنی حتماً این کار رو میکنی
برای شما مهم نیست که یک دختر داره یک پسر رو اذیت میکنه یک سفید پوست داره یک سیاه پوست رو اذیت میکنه یا یک ایرانی داره افغانی رو اذیت میکنه و...
بعداً نوشت :
بله آسیب پذیری یک قشری از جامعه بیشتره!!!
اما ما سیستم قضایی و امنیتی داریم و...
پس دیگه جنسیت مطرح نیست
به نقل از ناهیـــــــد :هر کدومتون دارین با ی ِ تعریف خاص از غیرت؛صحبت میکنید.
غیرت انسانی: نفس انسانی به سبب امیال و خود خواهی ها، تلاش می کند از اموری دفاع کند و آنها را از گزند دیگران و گاه رقیبانش حفظ نماید؛ این حفظ و دفاع، معنای غیرت است. این غیرت به حسب نوع تربیت، آموزش، سلیقه، محیط و ... در انسان ها متفاوت است، گاه به صورت مثبت و گاه به صورت منفی بروز پیدا می کند. از مصادیق بارز این غیرت، غیرت ملی و غیرت نژادی است.
ــــــــــــــــــــــ
پژوهشگران دانشگاه گنت واقع در بلژيك به اين نتيجه رسيده اند:فراد متعصب كساني هستند كه از ابهام و نامعلومي تنفر دارند از اين رو مايلند كه سريع قضاوت كنند و تصميم بگيرند. بر اين اساس، افراد متعصب بر اساس اولين اطلاعاتي كه دريافت مي كنند ذهنيتشان را شكل مي دهند و به آن ذهنيت مي چسبند. و اگر پس از آن اطلاعاتي در مخالفت با اطلاعات اوليه بدهيد، آن را نمي پذيرند.
بنا به عقيده اين پژوهشگران، تقريباً محال است كه بتوان روش اصلي تفكر افراد متعصب را تغيير داد اما مي توان از تعصب آنها كاست.ايد در مورد افراد متعصب و اينكه چرا متعصب شده اند، به گونه ديگري بيانديشيم. براي كاهش تعصب در ابتدا بايد بپذيريم كه افراد متعصب تنها از طريق قضاوت سريع مي توانند با جهان ارتباط برقرار كنند و دنيا برايشان معني دار مي شود.
منبع:ساينس ديلي +
ــــــــــــــــ
غیرت و ناموس پرستی نیاز به آموزش صحیح دارد. اکثر خانواده ها به دلیل جنبه های مثبت این پدیده سعی می کنند فرزندان خود را با غیرت بار بیاورند در حالی که جنبه های منفی این پدیده نیز ناخودآگاه منتقل می شود.
دوست عزیز!!! :د
غیرت ملی هیتلر موجب شد 6 میلیون نفر بمیرن

غیرت نژادی هم موجب شد سیاه پوست ها تا سال های سال برده باشن
غیرت جنسی هم موجب محدودیت دختر ها و زن ها شد
کلاً غیرت تا حالا کار مفیدی برای بشر انجام نداده
میدونی کلاً غیرت یک فرآیند زیستی بوده برای این که شانس بقای یک گروه رو بیشتر کنه!
مثلاً اگر نژاد X نژاد Y رو از بین ببره شانس بیشتر و امکانات بیشتری برای حیات خودش باقی می مونه :)
یا تحصیلات زن به تعداد فرزنداش نسبت عکس داره طبق آمار های گرفته شده حالا اگر میگن نباید وارد جامعه بشه و درس نخونه دلیلش اینه که شانس بقای یک گروه خاص رو بیشتر میکنه!!!
شاید شما بیاید بگید آدمایی که متعصبند اصلاً این چیز ها رو نمیدونن!!! اما به قول داوکینز همه ی این ها تقصیر ژن خودخواهه!!
کلاً اگر منظور از غیرت انسان دوستی باشه در این حالت جنسیت ، رنگ ، نژاد ، دین و ... نمیشناسه!!!
شما اگر ببینید فرد A توسط فرد B آزار داده میشه اگر انسان باشی و در توانت باشه که دفاع کنی حتماً این کار رو میکنی
برای شما مهم نیست که یک دختر داره یک پسر رو اذیت میکنه یک سفید پوست داره یک سیاه پوست رو اذیت میکنه یا یک ایرانی داره افغانی رو اذیت میکنه و...
بعداً نوشت :
به نقل از sahere :من اون متن شمارو خوندم و خب جواب در مقابل حرفم ندیدم که دوباره مطرحش کردم .
من گفتم بنا بر ویژگی های جنس مونث نیاز به یک حمایت بیشتری ازش هست.ولی خب تو کلا میگی نیست.
درضمن شاید شما از بچگی خیلی دراین موارد باهاتون حرف زدن.ولی من خودم به شخصه به هرفایی که زدم رسیدم نه اینکه تکرار مدام بقیه افراد باشه و مثلا در من نهادینه بشه.
برای اون بحث فطری هم .مثالت جالب نبود.چون اگر از زرد پوست یا سیاه پوست بپرسی ک سفید برتر هست یا نه میگه نیست.و حتی اگه از خیلی سفید ها بپرسی-در گذشته حتی - ولی این چیزی که من گفتم فقط در مورد مردم کشور خودم نگفتم تاکید کردم که جنس مونث.و اصولا اگه این تفاوت های جنسیتی و تفاوت در نیاز ها وجود نداشت مرد نیازی به زن نداش و زن نیازی به مرد.
بله آسیب پذیری یک قشری از جامعه بیشتره!!!
اما ما سیستم قضایی و امنیتی داریم و...
پس دیگه جنسیت مطرح نیست