AlirezaRajabi
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- ابهر
- دانشگاه
- تبریز
پاسخ : زن ناموس مرد نیست !(اره جون عمت!)
چون پشت این اکانت دو نفر هستن با عقاید متفاوت،من بالای پست های خودم مینویسم:
×علیرضا
اولن که اداب بحثتون مبارک باشه!
و اما قبل از جواب دادان به حرفایی که زده شد،بیاین ببینیم واقعا داریم دنبال چی میگردیم،دنبال پیروزی تو بحث؟یا اشکار کردن حقیقت؟
خب به شخصه خودم میگم که هدف من اولی نیست(شما رو نمیدونم) و نمیخوایم یه سری عقیده و شاید عقده های خودمو به دیگران تحمیل کنم!
"دین" و گفته هاش،ارزش دارن،چون تا جایی که خودم از خودم خبر دارم به من یکی که تحمیل نشدن،پس منطقشو قبول کردم که دارم دم از منطقش میزنم!×باور کنید منم برای شخص خاصی اینارو نمینویسم!!!×
تو مدرسه هامون جدا از شیمی و فیزیک و اینا یه کتاب دیگه هم هست که بهمون یاد میدن،اسمش چی بود؟دین و زندگی؟معارف؟بینش اسلامی؟(بحثو اوردم اینور چون نمیخوام فکر کنید که دارم عقاید خودمو به خوردتون میدم) تو این کتاب وقتی میاد که ضرورت وجود نظم و ناظم رو تو جهان افرینش نشون بده،بر میگرده میگه که خب جهان منظم رو بیخیال،بیاین یه جهان نامنظم رو در نظر بگیریم،و خودتون هم میدونید که استدلالش چیه و چجوری اثباتش میکنه،تو ریاضیات بهش میگیم برهان خلف!
حالا شما بیا و همین کار رو بکن،چیز هایی رو که حق زن میدونی رو تو همین دنیای خیالی بهش بده،نتیجه رو به من بگو،
البته بازم میای و میگی که فلان جوامع مساوات برقراره و خوش و خرم دارن کنار هم زندگی میکنن!
در مورد این بحث معیار هات چیه؟(این قسمتو فلا ادامه نمیدم تا ببینم دقیقا داریم سر چی بحث میکنیم)
اما بحث شوهر:من خودم از کسایی بودم و کم و بیش هستم که میگم اجازه ی پدر نباید لازم باشه،البته شما خودت میدونی چه تو قانون و چه تو شرع اونقدری تبصره هست که بهت قدرت اختیار بده،اگه پدرت بدون دلیل منطقی راضی نمیشه،دیگه اجازش لازم نیس،خب تا همین جاش فک کنم این موضوع حل شد،اما حالا اصلن فلسفه ی همچین چیزی چیه،ببین قبول داری که بابات میتونه طرف رو بهتر بشناسه و اگه شیشه خورده داشته باشه طرف،این باباته که زود تر از همه میتونه تشخیص بده؟خب اگه قبول داری که مشکل حله!
این که شغلی برای خانوما منع شده باشه رو مثال بزن،شاید تونستیم در ایم مورد هم به نتیجه ای برسیم،
اما این که شوهر بتونه منع کنه رو من خودم قبول ندارم!ینی اگه قرار باشه قانون بازنویسی بشه به تغییرش رای میدم!
×وظیفه ی ارگان های حکومتی مثل نیرو انتظامی و گشت ارشاد و اینا هست،اما امنیتی که من ازش حرف میزنم این نیست،شما دوست داری پشتت به بابات گرم باشه یا به نیرو انتظامی؟
× ایکس به وای خیانت میکنه و بسته به نوعِ خیانت مجازاتشو میبینه(گزینه ی 6) ، وظیفشه همواره گزینه ی 4 رو انجام بده،اما نه بعد از خیانت،قبلش! بعد از خیانت میشه گزینه6
×من گفتم روسپی میشه؟جمله رو بخون،حس روسپی بودن،نه روسپی شدن!اینجوری بگم بهتره:حس بی بندو باری(تو اینه یه بی بند و بار میبینه) +مسواک عقیدتون حلقم رو جر داد!!!
×منم نگفتم نقصی نداره،قانون همواره میتونسته تغییر کنه و درش شکی نیست! فقط گفتم در حالِ حاضر ملاک قوی تری نسبت به قانون نداریم!
×قبول دارم!
×قرار نیست که همه،همه رو بشناسن،اینا سر کرده ی منافقین تو دوران جنگ و انقلاب و تا الان هستن! یه سرچِ کوچولوئه،درد هم نداره،نمیدونم چرا قبل از ارسال این کار رو نمیکنید!
و اما:
نه،احساسات به اون معنی نه،شما فکر کن ایا یه قاضی زن میتونه به همون درستی در مورد حکم اعدام قضاوت کنه که یه مرد میتونه؟
خب همین دیگه،بقیه ی موردا هم به همین دو خط حل میشن!
چون پشت این اکانت دو نفر هستن با عقاید متفاوت،من بالای پست های خودم مینویسم:
×علیرضا
نه خب،خوشم اومد!به نقل از Radical :به قول یکی عقاید مثل مسواک هست ، و نباید عقایدمون رو تو حلق دیگران کنیم!!!
این که احساس شما و دین شما و...چی میگه کوچکترین ارزشی برای بحث نداره وقتی داریم بحث میکنیم حرف های منطقی رو میپذیریم
و باقی حرف ها رو میریزیم دور
×باور کنید با فرد خاصی نبودم خیلی کلی بود و به همه گفتم×
حالا جواب دوستان :
ما یک چیزی داریم به اسم آداب بحث لطفاً رعایت بشه! :)
1- دختر نمیتونه شریک زندگیش رو خودش انتخاب کنه و حتماً نیاز به رضایت پدر و در صورت نبود پدر جد پدری باید اجازه بدن
2- خیلی از مشاغل برای دختر ها نیست و این از لحاظ قانون منع شده و همینطور شوهر هم میتونه فرد رو از ادامه ی شغلش منع کنه
یک سوال شما در چه کشور زندگی میکنید؟ آیا در کشور شما مرد ها مسئول برقراری امنیت جامعه هستند؟
اگر آره برای کشورتون متاسفم! :) چون چیزی که مسئول برقراری امنیت در جوامع نوین هست دستگاه قضاییه و نه مرد پدر برادر و ...
این که به اسم امنیت دیگرا رو محدود کنیم اسمش رو نمیذارن امنیت میذارن تجاوز به حقوق فردی! :)
"اون دوست پسر یا برادر یا پدر یا هرکی! ضد گلوگه نیست! ضد کبود شدن صورت و زیر چشم نیست! چاقو روش تاثیر داره و اسید می سوزنتش!
خوب پس اینجا وظیفه اون شخصیت با جنس مذکر نیست وظیفه قانونه."(مازیار)
کسی با احساسات شما قانون نمینویسه و باید دید تهش چه اتفاقی میوفته؟
فرض کن x و y با هم ازدواج میکنن x به y خیانت میکنه و با z دوست میشه :
y یک سری کار ها میتونه بکنه :
1-هم x و هم z رو بکشه یا هر مجازات شکنجه وار دیگه ای
2-x رو بکشه یا هر مجازات شکنجه وار دیگه ای
3-z رو بشه یا هر مجازات شکنجه وار دیگه ای
4-سعی کنه دلایل سردی x رو بفهمه و اون رو جبران کنه
5-از هم جدا بشن
اگر مورد 1 - 2 - 3 رو انجام بده یک انسان روانی بیش نیست انسانی که بسیار خودخواه هست و میگه یا اون انسانی که من دوست دارم برای من باشه و یا کلاً نباشه
شما و شریکتون به هزاران دلیل نسبت به هم سرد شدید با کشتن فرد دیگه ای نمیتونید احساس نداشته یکی رو باز گردونید و نه میتونید مثل قبل زندگی کنید ، یعنی شما اگر x رو بکشید خوب دیگه x رو ندارید فقط حق زندگی یک موجود زنده رو ازش گرفتید و با کشتن z هم احساس نداشته x به شما بر نمیگرده! و از دید جامعه و حتی خودتون دیگه انسان عادی نیستید یک قاتل محسوب میشید و انسان ها ازتون فاصله میگیرن
×حرف شما یعنی زندگی انسان های دیگه اگر خلاف میل من رفتار کنن کلاً قدّ نخود ارزش نداره !!!! من از همچین انسانی تا حد توان دوری میکنم
اگر مورد 4 و 5 که موارد منطقی تری هم هست میتونه راه حل باشه ، یا x با شما بر میگرده یا مثل مواررد 1 و 2 دیگه x وجود نداره
براتون متاسفم که انقدر دید پایینی دارید ، میگید اگر دختری محدود نشه حتماً روسپی میشه ؟
شما برای دختر مذکور شعور و اخلاق در نظر نگرفتید؟ براتون متاسفم!!!!!
نمیدونم چه ربطی داره؟
کسی که میخواد به فرد دیگه ای تجاوز کنه میتونه در موقعیت هایی این کار رو انجام بده که پدر یا برادر یا هر پسر دیگه ای نباشند مگر این که مثل عربستان خروج دختران و زنان رو مشروط با بودن یک مرد دیگه کنیم که این احتمالاً راهکار پیشنهادی شماست
اما از نظر من سیستم قضایی مسئول امنیت در کشور هست و به قول مازیار پسر ها که ضد گلوله و ضد اسید و نسوزو ... نیستند که!!!!
کامل تر از قوانین نداریم؟ یعنی چی؟ قوانین هر کشوری مخصوص خودش هست و میشه راجع کار آمد یا نا کار آمد بودنشون نظر داد :)
فرهنگ و عرف رو مردم یک کشور میسازن و میتونه عوض بشه اگر فقط بر اساس تعصبات بی جا باشه :)
این یعنی چی؟
من نمیشناسم چون برام افراد مهم نیستن ! این که این ها چی شدند مهم نیست
مهم اینه که کشور هایی مثلاً دانمارک ، سوئد ، استرالیا ، نروژ و ... بدون هیچ تفاوتی بین مرد و زن داره در بهترین صورت و در بهترین شرایط زندگی و امنیت بالاو ... اداره میشه
نیاز به دلیل محکم تر دارید :)
اولن که اداب بحثتون مبارک باشه!
و اما قبل از جواب دادان به حرفایی که زده شد،بیاین ببینیم واقعا داریم دنبال چی میگردیم،دنبال پیروزی تو بحث؟یا اشکار کردن حقیقت؟
خب به شخصه خودم میگم که هدف من اولی نیست(شما رو نمیدونم) و نمیخوایم یه سری عقیده و شاید عقده های خودمو به دیگران تحمیل کنم!
"دین" و گفته هاش،ارزش دارن،چون تا جایی که خودم از خودم خبر دارم به من یکی که تحمیل نشدن،پس منطقشو قبول کردم که دارم دم از منطقش میزنم!×باور کنید منم برای شخص خاصی اینارو نمینویسم!!!×
تو مدرسه هامون جدا از شیمی و فیزیک و اینا یه کتاب دیگه هم هست که بهمون یاد میدن،اسمش چی بود؟دین و زندگی؟معارف؟بینش اسلامی؟(بحثو اوردم اینور چون نمیخوام فکر کنید که دارم عقاید خودمو به خوردتون میدم) تو این کتاب وقتی میاد که ضرورت وجود نظم و ناظم رو تو جهان افرینش نشون بده،بر میگرده میگه که خب جهان منظم رو بیخیال،بیاین یه جهان نامنظم رو در نظر بگیریم،و خودتون هم میدونید که استدلالش چیه و چجوری اثباتش میکنه،تو ریاضیات بهش میگیم برهان خلف!
حالا شما بیا و همین کار رو بکن،چیز هایی رو که حق زن میدونی رو تو همین دنیای خیالی بهش بده،نتیجه رو به من بگو،
البته بازم میای و میگی که فلان جوامع مساوات برقراره و خوش و خرم دارن کنار هم زندگی میکنن!
در مورد این بحث معیار هات چیه؟(این قسمتو فلا ادامه نمیدم تا ببینم دقیقا داریم سر چی بحث میکنیم)
اما بحث شوهر:من خودم از کسایی بودم و کم و بیش هستم که میگم اجازه ی پدر نباید لازم باشه،البته شما خودت میدونی چه تو قانون و چه تو شرع اونقدری تبصره هست که بهت قدرت اختیار بده،اگه پدرت بدون دلیل منطقی راضی نمیشه،دیگه اجازش لازم نیس،خب تا همین جاش فک کنم این موضوع حل شد،اما حالا اصلن فلسفه ی همچین چیزی چیه،ببین قبول داری که بابات میتونه طرف رو بهتر بشناسه و اگه شیشه خورده داشته باشه طرف،این باباته که زود تر از همه میتونه تشخیص بده؟خب اگه قبول داری که مشکل حله!
این که شغلی برای خانوما منع شده باشه رو مثال بزن،شاید تونستیم در ایم مورد هم به نتیجه ای برسیم،
اما این که شوهر بتونه منع کنه رو من خودم قبول ندارم!ینی اگه قرار باشه قانون بازنویسی بشه به تغییرش رای میدم!
×وظیفه ی ارگان های حکومتی مثل نیرو انتظامی و گشت ارشاد و اینا هست،اما امنیتی که من ازش حرف میزنم این نیست،شما دوست داری پشتت به بابات گرم باشه یا به نیرو انتظامی؟
× ایکس به وای خیانت میکنه و بسته به نوعِ خیانت مجازاتشو میبینه(گزینه ی 6) ، وظیفشه همواره گزینه ی 4 رو انجام بده،اما نه بعد از خیانت،قبلش! بعد از خیانت میشه گزینه6
×من گفتم روسپی میشه؟جمله رو بخون،حس روسپی بودن،نه روسپی شدن!اینجوری بگم بهتره:حس بی بندو باری(تو اینه یه بی بند و بار میبینه) +مسواک عقیدتون حلقم رو جر داد!!!
×منم نگفتم نقصی نداره،قانون همواره میتونسته تغییر کنه و درش شکی نیست! فقط گفتم در حالِ حاضر ملاک قوی تری نسبت به قانون نداریم!
×قبول دارم!
×قرار نیست که همه،همه رو بشناسن،اینا سر کرده ی منافقین تو دوران جنگ و انقلاب و تا الان هستن! یه سرچِ کوچولوئه،درد هم نداره،نمیدونم چرا قبل از ارسال این کار رو نمیکنید!
و اما:
×تو متن اشاره کردم که از چی!به نقل از mobina7 :شماگفتی خجالت نمیکشی منم گفتم از چی؟
این اکثر اوقاتی که میگی بخوره تو سر بنده که هر چی میشه این جمله گفته میشه که اکثر دخترا احساساتین!
باید روی تصمیم بچه ها نظارت شه نه خانم ها! :)
خوبه این یه مورد قبول دارین!
نزن این حرفو لطفا نزن با اعصای مردم بازی نکن!
اینم شد دلیل اقای شاه کلید؟
این امکان از کجا میاد از هر نظری نگاه کنین با هم برابرن مگه غیر از اینه تو اسلام کارشون گناهست یا تو ایران غیر اخلاقی؟ :)
پس چرا واسه شما امکان داره؟
به دلایل کاملا غیر منطقی!
چون اکثرشون احساساتی اند! :-&
تو کشور های مختلف اینهمه قاضی خانم داریم چی شد؟
ولی یه جوری گفتین انگار فقط واسه خانم ها خیانت تعریف شده است!
یه کلام ختم کلام: کار بد بدِ مرد و زن و دختر و پسر نداره! :)
نه،احساسات به اون معنی نه،شما فکر کن ایا یه قاضی زن میتونه به همون درستی در مورد حکم اعدام قضاوت کنه که یه مرد میتونه؟
خب همین دیگه،بقیه ی موردا هم به همین دو خط حل میشن!