زن ناموس مرد نیست !

mobina7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بهشهر
دانشگاه
دانشگاه مازندران
رشته دانشگاه
حسابداری
پاسخ : زن ناموس مرد نیست !

به نقل از آرَش هاشمی :
نمیدونم چجوری بهتون بفهمونم سزاش از مرگ هم بدتره
بهتون گفتم احساسات و دل یه نفر از جونش مهمتره
اینو تا وقتی که بهتون خیانت نکنن دلتونو نشکونن نمیفهمید
فقط هم درمورد زن درست نیست
درمورد مرد هم باید همین باشه
حتی در مورد دوتا دوست
به نظر من شما دارین خیلی احساساتی برخورد میکنین ^-^
احساسات بخشی از وجود انسانِ نه همه چی وگرنه چرا عقل داریم همون احساسات کافی بود دیگه! :)
+ اگه اینجوری که شما میگین بشه وضع بدتر از الان میشه! :-"

Weeping Angel

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران

به نقل از آرَش هاشمی :
حتی در مورد دوتا دوست

آدم بعضاَ با نظرات جالبی برخورد می کنه!

شما راجع به احساسات می گید بهتر ه به این 2 تا مثال توجه کنید:

1. خانم X ، ده تا خاطرخواه داره. آخر سر این خانم با شماره 1 وارد رابطه میشه! قطعاَ اون 9 تای دیگه دوس داشتن جای اون نفر اول می بودن و قطعاَ کللی ناراحت می شن و احساساتشون جریه دار میشه! الان طبق حرف شما اون 9 تا حق دارن برن نفر 1 رو بکشن و این داستان این قدر ادامه پیدا می کنه تا یه نفر باقی بمونه.

اگه با این جور مثال های انتزاعی حال نمی کنید یه مثال واقعی براتون می زنم!

به نقل از آرَش هاشمی :
حتی در مورد دوتا دوست

2.یکی از صمیمی ترین دوست های من با من قطع رابطه کرد چون کسی که 2 سال ه عاشقشه شرط رابطه رو این گذاشته بود که دیگه با من ارتباظ نداشته باشه اون قبول کرده. مسلماَ من خیلی ناراحت شدم در این حد که هنوزم که هنوزه نمی تونم به این موضوع و اینکه چقدر احمقانس این قضیه فکر نکنم! و مسلماَ از اون پسر متنفرم. ولی خو کاری نمی تونم بکنم! از نظر شما فک می کنم من باید می رفتم جفتشون یا پسر رو می کشتم !!!؟؟

Analia

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد/تهران
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

به نقل از آرَش هاشمی :
حتی در مورد دوتا دوست

خب درسته، خیانت خیلی به احساسات آدم لطمه میزنه، شاید از مرگ هم بدتر باشه

ولی از این نمیشه نتیجه گرفت که کسی رو که خیانت کرده باید کشت... آدم که نباید هر چیزی به ذهنش میاد عملی کنه که

پس قانون و ... این جور چیزا برای چیه؟

MMAskary

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم

به نقل از Hydrus :
خب درسته، خیانت خیلی به احساسات آدم لطمه میزنه، شاید از مرگ هم بدتر باشه

ولی از این نمیشه نتیجه گرفت که کسی رو که خیانت کرده باید کشت... آدم که نباید هر چیزی به ذهنش میاد عملی کنه که

پس قانون و ... این جور چیزا برای چیه؟
قانون دقیقا همین رو می گه، وقتی یه زن یا مرد به همسرش خیانت کنه سخت ترین مجازات ممکن رو براش در نظر می گيرن یعنی سنگسار!
مشکل این جاست که یه عده مثل شما دارن سعی می کنند خیانت رو خیلی. خطای کوچک و ساده ای نشون بدن و توجیه کنند!
در حالی که خیانت هیچ جوری توجیه پذیر نیست و هر کسی وقتی قراری می ذاره، قولی می ده یا عهدی می بنده باید تحت هر موقعیتی. به شرایط پایبند باشه.

maziar

مازیمون
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران، استانبول، کوالالامپور، اُسلو!
دانشگاه
Universitetet i Oslo
رشته دانشگاه
ریاضی، CS، نانو الکترونیک

قانون دقیقا همین رو می گه، وقتی یه زن یا مرد به همسرش خیانت کنه سخت ترین مجازات ممکن رو براش در نظر می گيرن یعنی سنگسار!
مشکل این جاست که یه عده مثل شما دارن سعی می کنند خیانت رو خیلی. خطای کوچک و ساده ای نشون بدن و توجیه کنند!
در حالی که خیانت هیچ جوری توجیه پذیر نیست و هر کسی وقتی قراری می ذاره، قولی می ده یا عهدی می بنده باید تحت هر موقعیتی. به شرایط پایبند باشه.

ببین قوانین قوانینن و لزومن درست نیستن.

ببین بیا اینطوری فرض کنیم تا با یه ادمی ازدواج کردی و بعدش به اون ادم رابطه خاصی نداشته باشی کلن این ادمو یک ماه کامل ایگنور کنی! (:|

خوب من واقعن به طرف حق میدم با یه نفر دیگه رابطه احساسی برقرار کنه. خب حق داره واقعن.

و حکم اون زن سنگ ساره چون به تو خیانت کرده و اونقت حکم تو چیه ؟ بیا یه دو تا سنگ هم به طرف بزن.

میگن همیشه بچه از زمان تولد دزد و قاتل به دنیا نمیاد. ولی اگه خوب بزرگ نشه اگه مادر و پدر بچه رو با دود تریاک بزرگ کنن خوب خود به خود معتاد میشه. یه ادمم اگه بهش محل نداری و درست باهاش رفتار نکنی ازت زده میشه و دنبال یه ادم میگرده که احساساتی که تو براش نمی ذاری رو براش بذاره و باهاش رابطه بهتری داشته باشه.

من نمی گم خیانت اشتباه بزرگی نیست. چرا هست ولی نمیشه فقط کسی که خیانت کرده رو مقصر دونست. کسی هم که بهش خیانت شده به همون حد مقصره.عدالت یه چیزی صرف فقط اجراس قوانینه.

MMAskary

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم

به نقل از مازیمون :

ببین بیا اینطوری فرض کنیم تا با یه ادمی ازدواج کردی و بعدش به اون ادم رابطه خاصی نداشته باشی کلن این ادمو یک ماه کامل ایگنور کنی! (:|

خوب من واقعن به طرف حق میدم با یه نفر دیگه رابطه احساسی برقرار کنه. خب حق داره واقعن.

و حکم اون زن سنگ ساره چون به تو خیانت کرده و اونقت حکم تو چیه ؟ بیا یه دو تا سنگ هم به طرف بزن.

میگن همیشه بچه از زمان تولد دزد و قاتل به دنیا نمیاد. ولی اگه خوب بزرگ نشه اگه مادر و پدر بچه رو با دود تریاک بزرگ کنن خوب خود به خود معتاد میشه. یه ادمم اگه بهش محل نداری و درست باهاش رفتار نکنی ازت زده میشه و دنبال یه ادم میگرده که احساساتی که تو براش نمی ذاری رو براش بذاره و باهاش رابطه بهتری داشته باشه.

من نمی گم خیانت اشتباه بزرگی نیست. چرا هست ولی نمیشه فقط کسی که خیانت کرده رو مقصر دونست. کسی هم که بهش خیانت شده به همون حد مقصره.عدالت یه چیزی صرف فقط اجراس قوانینه.
دقیقا، پاش بیفته منم دو تا سنگ می زنم، چون ازدواج یه جور قول و قرار هست برای تمام عمر، حالا یه طرف ازدواج به هیچ بهونه ای حتی بی محلی و نادیده گرفته شدن توسط همسرش هم حق نداره خیانت کنه، اگر می خواد با کس دیگه ای.باشه باید این ازدواج و قول و قرار به صورت دو طرفه فسخ بشه، نه این که یکی از طرف خودش توی فکرش بدون هیچ حرفی همه چی رو زیر پا بذاره و هر غلطی خواست بکنه، وقتی جدا شدن و طلاق گرفتن همه چی تمومه و هر کدوم هر کاری خواستن بکنند.
ما توی ازدواج نداریم اگه یکی بی محلی کرد اون یکی هر کار خواست بکنه، پس خیانت تحت هر شرایطی مخالفِ قراری هست که گذاشتن و هیچ توجیهی قابل قبول نیست مگر این که طلاق بگیرن و همه چی بین اونا کنسل بشه.
حالا از این هم بگذریم که بیشتر خیانت ها ربطی به بی محلی طرف مقابل نداره و کسی که خیانت می کنه چه مرد و چه زن از همون اول که وارد زندگی شده هرزه و بی بند بار بوده اما همسرش چون علم غیب نداره نمی فهمه تا این که ذات واقعی خودش رو نشون می ده.

maziar

مازیمون
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران، استانبول، کوالالامپور، اُسلو!
دانشگاه
Universitetet i Oslo
رشته دانشگاه
ریاضی، CS، نانو الکترونیک

به نقل از S2MA :
دقیقا، پاش بیفته منم دو تا سنگ می زنم، چون ازدواج یه جور قول و قرار هست برای تمام عمر، حالا یه طرف ازدواج به هیچ بهونه ای حتی بی محلی و نادیده گرفته شدن توسط همسرش هم حق نداره خیانت کنه، اگر می خواد با کس دیگه ای.باشه باید این ازدواج و قول و قرار به صورت دو طرفه فسخ بشه، نه این که یکی از طرف خودش توی فکرش بدون هیچ حرفی همه چی رو زیر پا بذاره و هر غلطی خواست بکنه، وقتی جدا شدن و طلاق گرفتن همه چی تمومه و هر کدوم هر کاری خواستن بکنند.
ما توی ازدواج نداریم اگه یکی بی محلی کرد اون یکی هر کار خواست بکنه، پس خیانت تحت هر شرایطی مخالفِ قراری هست که گذاشتن و هیچ توجیهی قابل قبول نیست مگر این که طلاق بگیرن و همه چی بین اونا کنسل بشه.
حالا از این هم بگذریم که بیشتر خیانت ها ربطی به بی محلی طرف مقابل نداره و کسی که خیانت می کنه چه مرد و چه زن از همون اول که وارد زندگی شده هرزه و بی بند بار بوده اما همسرش چون علم غیب نداره نمی فهمه تا این که ذات واقعی خودش رو نشون می ده.

ببین اگه نگرانی از احساسات فرد داری پس چرا انقد قانونی برخورد می کنی ؟‌

ببین من طرز فکر تو رو قبول ندارم. دو ادم قانون نیستن. دو تا روبات نیستن که بر اساس قانون رفتار کنن. ادما خیلی بیشتر از قوانین اطرافشونن.

مثلن من دیرم میشه مجبورم با سرعت بیشتری رانندگی کنم. مخصوصن اگه بدونم خیابون خلوته. خب اره از سرعت مجاز بالا زدم ولی فعلن برام مهمه که به موقع برسم. اره این خلاف قوانینه و خب بعله من قانون شکنی کردم. ولی به نظر خودم کاره درستی بوده. من هستم که قانون میذارم. نه قانون من رو!!!

ببین من نمی گم بیاین همه قانون شکنی کنیم دارم میگم انسان خود به خود فرا تر از صرف قوانینیه که تو یه موافقت نامه به اسم ازدواج تعیین شده.

و خب این وظیفه ی تو هست که از اول طرفت رو درست بشناسی و اگه ازدواج کردی نباید بی محلی کنی. اگه بی محلی کنی من به طرف حق میدم بهت خیانت کنه. حتا اگه بر خلاف قوانین باشه بازم حق داره بهت خیانت کنه، چون به نظرم تو لیاقت این رو نداری که بهت وفا دار باشه. ( من منظورم شخص تو نیست. این تو یه ادمیه که بی محلی می کنه )

MMAskary

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم

به نقل از مازیمون :
ببین اگه نگرانی از احساسات فرد داری پس چرا انقد قانونی برخورد می کنی ؟‌

ببین من طرز فکر تو رو قبول ندارم. دو ادم قانون نیستن. دو تا روبات نیستن که بر اساس قانون رفتار کنن. ادما خیلی بیشتر از قوانین اطرافشونن.

مثلن من دیرم میشه مجبورم با سرعت بیشتری رانندگی کنم. مخصوصن اگه بدونم خیابون خلوته. خب اره از سرعت مجاز بالا زدم ولی فعلن برام مهمه که به موقع برسم. اره این خلاف قوانینه و خب بعله من قانون شکنی کردم. ولی به نظر خودم کاره درستی بوده. من هستم که قانون میذارم. نه قانون من رو!!!

ببین من نمی گم بیاین همه قانون شکنی کنیم دارم میگم انسان خود به خود فرا تر از صرف قوانینیه که تو یه موافقت نامه به اسم ازدواج تعیین شده.

و خب این وظیفه ی تو هست که از اول طرفت رو درست بشناسی و اگه ازدواج کردی نباید بی محلی کنی. اگه بی محلی کنی من به طرف حق میدم بهت خیانت کنه. حتا اگه بر خلاف قوانین باشه بازم حق داره بهت خیانت کنه، چون به نظرم تو لیاقت این رو نداری که بهت وفا دار باشه. ( من منظورم شخص تو نیست. این تو یه ادمیه که بی محلی می کنه )
اتفاقا من اعتقادی به هیچ قانونی ندارم و خودم رو کارگردان زندگی خودم می دونم، دوست ندارم هیچ قانونی جلوی پیشرفت منو بگیره و اگر بتونم قوانین دست و پا گیر رو می شکنم اما به یه چیز با تمام وجود اعتقاد دارم، اونم قول هایی هست که می دم، قرار هایی هست که با دیگران می ذارم، چون اونا دیگه یه قانون از پیش تعیین شده نیست، طبق نظر خودت و با نظر خودت قرار گذاشتی، قول دادی، به همین دلیل به خودم اجازه نمی دم به هیچ وجه زیر قول و قراری که خودم گذاشتم بزنم و به هیچ کس هم در مقابل همچین حقی رو نمی دم و حتی اگه مجازات کردنش خلاف قانون هم باشه تمام سعی خودم رو می کنم تا متناسب با اهمیت عهدی که شکسته خودم اون طرف رو تنبیه کنم، من به قوانین زیاد اعتقادی ندارم اما از خود آدما انتظار دارم حداقل به عهدی که خودشون بستن پایبند باشن و اگر هم نیستن تقاصش رو بدن.

AlirezaRajabi

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
ابهر
دانشگاه
تبریز

به نقل از آرَش هاشمی :
زن ناموسه مرده
اگرم دست از پا خطا کنه باید دستشو قطع کرد
جدا متاسف شدم ! سکوت کنم بهتره نه ؟ چون شمایی که این حرف رو زدی فک نکنم بخواهی واقعیت رو قبول بکنی :|

AlirezaRajabi

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
ابهر
دانشگاه
تبریز
پاسخ : زن ناموس مرد نیست ! (اره جون عمت!)

به شخصه اول میخواستم اینجا پست بدم،اما منصرف شدم،
اما حالا که حانیه(بالایی) پست داده من هم نظر خودمو میدم؛
خب تو اینجور تاپیکا من نگاه نمیکنم که کدوم پست رو کی ارسال کرده،پس اگه حرفی میزنم صرفا انتقاد به نظر شخصی اون فرده،نه خود فرد،

راستش فکر کنم بهش میگن"عقاید افراطی فمنیستی"
جمع کنین جولو پلاستونو باو،
بقول خودتون:" دختری که اجازه داره تحصیل کنه،شغل داشته باشه،شریک زندگیشو خودش انتخاب کنه،"این کجاش محدوده؟
اخه شومایی که میای و میگی که دختر به اجازه ی شوهرش یا حتی پدرش برای بیرون رفتن احتیاج نداره،
همین شما؛احساس امنیت نمیخوای؟
اینو اسمشو میزارین ازادی؟
شماها اصلن خجالت نمیکشین بحث خیانت رو میکشین وسط؟
دختر خیانت کرد که کرد،چون باید ازاد باشه پس نباید چیزی بهش گفت؟
مجازات قانونی و شرعیشو نمیدونم،به شخصه خودم همچین اتفاقی برام بیوفته،دیگه بهش اجازه ی نفس کشیدن هم نمیدم،
اخه اگه بابات محدودت نکنه،داداشت،حتی دوست پسرت،یه زمان به خودت میای میبینی جامعه که هیج،خودت هم خودتو تو اینه یه روسپی میبینی!
اسه میری اسه میای که گربه شاخت نزنه؟اخه عزیزِ من مگه اونی که میخواد تجاوز کنه اول میاد اجازه میگیره؟
درسته قوانین کامل نیستن،اما کامل تر از قوانین هم نداریم،اگه در این مورد قانون نظر نده،با چه منطقی میخواین با این جور مسائل روبرو بشین؟
میخوای بی بند و بار باشی،باش،اما تو خفا،من ایرانی ام،و فرهنگ و عرف و قانون مملکت من همچین چیزی رو قبول نمیکنه که با این مسائل ساده برخورد بشه،
اما برای جمع بندی هم که شده فقط یه مثال تاریخی براتون میزنم،
دیگه همتون "رجوی" رو میشناسین دیگه،"اشرف" رو نیز هم،دو برابر سن شما که به عقب برگردیم،اینا داشتن همین حرفا رو میزدن،زن باید ازاد باشه و اینا...عاقبتشونو من نمیگم،خودتون برید نگاه کنید

mobina7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بهشهر
دانشگاه
دانشگاه مازندران
رشته دانشگاه
حسابداری

به نقل از مازیمون :

باید بگم من تا الان با اکثر حرفاتون موافق بودم ولی الان که این حرفو میزنید نه :)
ادم ها قبل از ازدواجشون ازادن با هر کسی که دوست دارن رابطه برقرار کنن و این ربطی به کسی مخصوصا برادر نداره که بیاد بگه تو واسه چی با فلانی دوستی در صورتیکه خودش با 10نفر دوسته! :-"
ولی زمانی که دونفر با هم ازدواج میکنن یه قول و قرارایی بین خودشون دارن انطوری نیست که اگه یه هفته دعواشون شد یکی از اونا بره با یه فردی رابطه برقرار کنه اگه اینجوری باشه فکر کنم هیچ ازدواجی به یک ماه برسه! :-??
کسی مجبور به ازدواج نیست ولی وقتی ازدواج کرد نباید مثه گذشته هر جوری خواست عمل کنه چه دختر چه پسر :)

+ به بالایی هم:
از چی خجالت بکشیم از اینکه به عنوان یه فرد کامل بهمون نگاه نمیشه؟
به عنوان اینکه هیچ وقت نمیتونه خودش تصمیم بگیره؟
واقعا یه دختر یا زن چرا نمیتونه بدون اجازه ی پدر یا شوهرش از کشور خارج شه؟
چرا یه برادر میتونه بزنه تو دهن خواهرش برای اینکه با یه نفر دوسته ولی خودش با n نفر؟
به این نمیگن نگرانی بلکه یه دخالت کاملا بی مورد! :)
پسر خیانت کرد چی میذاری نفس بکشه؟ :-w

AlirezaRajabi

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
ابهر
دانشگاه
تبریز
پاسخ : زن ناموس مرد نیست !(اره جون عمت!)

به نقل از mobina7 :
+ به بالایی هم:
~از چی خجالت بکشیم از اینکه به عنوان یه فرد کامل بهمون نگاه نمیشه؟
~به عنوان اینکه هیچ وقت نمیتونه خودش تصمیم بگیره؟
~واقعا یه دختر یا زن چرا نمیتونه بدون اجازه ی پدر یا شوهرش از کشور خارج شه؟
~چرا یه برادر میتونه بزنه تو دهن خواهرش برای اینکه با یه نفر دوسته ولی خودش با n نفر؟
~به این نمیگن نگرانی بلکه یه دخالت کاملا بی مورد! :)
~پسر خیانت کرد چی میذاری نفس بکشه؟ :-w
×مغلطه (مقلطه؟) میکنی چرا؟ من خودم گفتم از چی باید خجالت کشد،اب گل الود و ماهی و اینا دیگه،نه؟
×هیچوقت نمیتونه خودش تصمیم بگیره؟تصمیمو خودش میگیره،فقط چون اکثر اوقات از روی احساس تصمیم میگره،باید روی تصمیمش نظارت باشه!
×خروج از کشور رو قبول دارم،این قسمتش دیگه تفریط ـه!
×چرا به کلیدی که همه قفلا رو باز میکنه میگن شاه کلید،اما به قفلی که با هر کلیدی باز شه میگن خراب؟دیدی؟منم میتونم سفسطه کنم،اما در حقیقت بیا درست به جامعه نگاه کنیم،همچین چیزی امکان نداره،اگه تو خانواده ای پسرِ خانواده با چند تا دختر بپره،حتما دخترشون هم با چند تا پسر میبره،اگه واسه شما پیش اومد،تو هم بزن تو دهنش!
×دخالت بی مورد؟تا حالا از خودت پرسیدی چرا یه زن نمیتونه قاضی بشه؟
×نوچ!

mobina7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بهشهر
دانشگاه
دانشگاه مازندران
رشته دانشگاه
حسابداری

به نقل از افلاطـون :
×مغلطه (مقلطه؟) میکنی چرا؟ من خودم گفتم از چی باید خجالت کشد،اب گل الود و ماهی و اینا دیگه،نه؟
×هیچوقت نمیتونه خودش تصمیم بگیره؟تصمیمو خودش میگیره،فقط چون اکثر اوقات از روی احساس تصمیم میگره،باید روی تصمیمش نظارت باشه!
×خروج از کشور رو قبول دارم،این قسمتش دیگه تفریط ـه!
×چرا به کلیدی که همه قفلا رو باز میکنه میگن شاه کلید،اما به قفلی که با هر کلیدی باز شه میگن خراب؟دیدی؟منم میتونم سفسطه کنم،اما در حقیقت بیا درست به جامعه نگاه کنیم،همچین چیزی امکان نداره،اگه تو خانواده ای پسرِ خانواده با چند تا دختر بپره،حتما دخترشون هم با چند تا پسر میبره،اگه واسه شما پیش اومد،تو هم بزن تو دهنش!
×دخالت بی مورد؟تا حالا از خودت پرسیدی چرا یه زن نمیتونه قاضی بشه؟
×نوچ!
شماگفتی خجالت نمیکشی منم گفتم از چی؟ :|
این اکثر اوقاتی که میگی بخوره تو سر بنده که هر چی میشه این جمله گفته میشه که اکثر دخترا احساساتین! ~X(
باید روی تصمیم بچه ها نظارت شه نه خانم ها! :)
خوبه این یه مورد قبول دارین! :-?
نزن این حرفو لطفا نزن با اعصای مردم بازی نکن! :|
اینم شد دلیل اقای شاه کلید؟ :-"
این امکان از کجا میاد از هر نظری نگاه کنین با هم برابرن مگه غیر از اینه تو اسلام کارشون گناهست یا تو ایران غیر اخلاقی؟ :)
پس چرا واسه شما امکان داره؟
به دلایل کاملا غیر منطقی! :|
چون اکثرشون احساساتی اند! :-&
تو کشور های مختلف اینهمه قاضی خانم داریم چی شد؟ :-w
ولی یه جوری گفتین انگار فقط واسه خانم ها خیانت تعریف شده است!
یه کلام ختم کلام: کار بد بدِ مرد و زن و دختر و پسر نداره! :)

• شروع کننده موضوع

Radikal

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
94
مدال المپیاد
داغ دیده ام بعله!
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
سیاستگذاری علم و فناوری
اینستاگرام

به قول یکی عقاید مثل مسواک هست ، و نباید عقایدمون رو تو حلق دیگران کنیم!!!

این که احساس شما و دین شما و...چی میگه کوچکترین ارزشی برای بحث نداره وقتی داریم بحث میکنیم حرف های منطقی رو میپذیریم
و باقی حرف ها رو میریزیم دور

×باور کنید با فرد خاصی نبودم خیلی کلی بود و به همه گفتم×

حالا جواب دوستان :

راستش فکر کنم بهش میگن"عقاید افراطی فمنیستی"
جمع کنین جولو پلاستونو باو،
ما یک چیزی داریم به اسم آداب بحث لطفاً رعایت بشه! :)

بقول خودتون:" دختری که اجازه داره تحصیل کنه،شغل داشته باشه،شریک زندگیشو خودش انتخاب کنه،"این کجاش محدوده؟

1- دختر نمیتونه شریک زندگیش رو خودش انتخاب کنه و حتماً نیاز به رضایت پدر و در صورت نبود پدر جد پدری باید اجازه بدن

2- خیلی از مشاغل برای دختر ها نیست و این از لحاظ قانون منع شده و همینطور شوهر هم میتونه فرد رو از ادامه ی شغلش منع کنه

اخه شومایی که میای و میگی که دختر به اجازه ی شوهرش یا حتی پدرش برای بیرون رفتن احتیاج نداره،
همین شما؛احساس امنیت نمیخوای؟
اینو اسمشو میزارین ازادی؟

یک سوال شما در چه کشور زندگی میکنید؟ آیا در کشور شما مرد ها مسئول برقراری امنیت جامعه هستند؟

اگر آره برای کشورتون متاسفم! :) چون چیزی که مسئول برقراری امنیت در جوامع نوین هست دستگاه قضاییه و نه مرد پدر برادر و ...

این که به اسم امنیت دیگرا رو محدود کنیم اسمش رو نمیذارن امنیت میذارن تجاوز به حقوق فردی! :)

"اون دوست پسر یا برادر یا پدر یا هرکی! ضد گلوگه نیست! ضد کبود شدن صورت و زیر چشم نیست! چاقو روش تاثیر داره و اسید می سوزنتش!

خوب پس اینجا وظیفه اون شخصیت با جنس مذکر نیست وظیفه قانونه
."(مازیار)

شماها اصلن خجالت نمیکشین بحث خیانت رو میکشین وسط؟
دختر خیانت کرد که کرد،چون باید ازاد باشه پس نباید چیزی بهش گفت؟
مجازات قانونی و شرعیشو نمیدونم،به شخصه خودم همچین اتفاقی برام بیوفته،دیگه بهش اجازه ی نفس کشیدن هم نمیدم،

کسی با احساسات شما قانون نمینویسه و باید دید تهش چه اتفاقی میوفته؟
فرض کن x و y با هم ازدواج میکنن x به y خیانت میکنه و با z دوست میشه :

y یک سری کار ها میتونه بکنه :

1-هم x و هم z رو بکشه یا هر مجازات شکنجه وار دیگه ای

2-x رو بکشه یا هر مجازات شکنجه وار دیگه ای

3-z رو بشه یا هر مجازات شکنجه وار دیگه ای

4-سعی کنه دلایل سردی x رو بفهمه و اون رو جبران کنه

5-از هم جدا بشن

اگر مورد 1 - 2 - 3 رو انجام بده یک انسان روانی بیش نیست انسانی که بسیار خودخواه هست و میگه یا اون انسانی که من دوست دارم برای من باشه و یا کلاً نباشه

شما و شریکتون به هزاران دلیل نسبت به هم سرد شدید با کشتن فرد دیگه ای نمیتونید احساس نداشته یکی رو باز گردونید و نه میتونید مثل قبل زندگی کنید ، یعنی شما اگر x رو بکشید خوب دیگه x رو ندارید فقط حق زندگی یک موجود زنده رو ازش گرفتید و با کشتن z هم احساس نداشته x به شما بر نمیگرده! و از دید جامعه و حتی خودتون دیگه انسان عادی نیستید یک قاتل محسوب میشید و انسان ها ازتون فاصله میگیرن

×حرف شما یعنی زندگی انسان های دیگه اگر خلاف میل من رفتار کنن کلاً قدّ نخود ارزش نداره !!!! من از همچین انسانی تا حد توان دوری میکنم

اگر مورد 4 و 5 که موارد منطقی تری هم هست میتونه راه حل باشه ، یا x با شما بر میگرده یا مثل مواررد 1 و 2 دیگه x وجود نداره

اخه اگه بابات محدودت نکنه،داداشت،حتی دوست پسرت،یه زمان به خودت میای میبینی جامعه که هیج،خودت هم خودتو تو اینه یه روسپی میبینی!

براتون متاسفم که انقدر دید پایینی دارید ، میگید اگر دختری محدود نشه حتماً روسپی میشه ؟

شما برای دختر مذکور شعور و اخلاق در نظر نگرفتید؟ براتون متاسفم!!!!!

اسه میری اسه میای که گربه شاخت نزنه؟اخه عزیزِ من مگه اونی که میخواد تجاوز کنه اول میاد اجازه میگیره؟
درسته قوانین کامل نیستن،اما کامل تر از قوانین هم نداریم،اگه در این مورد قانون نظر نده،با چه منطقی میخواین با این جور مسائل روبرو بشین؟
نمیدونم چه ربطی داره؟

کسی که میخواد به فرد دیگه ای تجاوز کنه میتونه در موقعیت هایی این کار رو انجام بده که پدر یا برادر یا هر پسر دیگه ای نباشند مگر این که مثل عربستان خروج دختران و زنان رو مشروط با بودن یک مرد دیگه کنیم که این احتمالاً راهکار پیشنهادی شماست

اما از نظر من سیستم قضایی مسئول امنیت در کشور هست و به قول مازیار پسر ها که ضد گلوله و ضد اسید و نسوزو ... نیستند که!!!! :D

کامل تر از قوانین نداریم؟ یعنی چی؟ قوانین هر کشوری مخصوص خودش هست و میشه راجع کار آمد یا نا کار آمد بودنشون نظر داد :)

میخوای بی بند و بار باشی،باش،اما تو خفا،من ایرانی ام،و فرهنگ و عرف و قانون مملکت من همچین چیزی رو قبول نمیکنه که با این مسائل ساده برخورد بشه،

فرهنگ و عرف رو مردم یک کشور میسازن و میتونه عوض بشه اگر فقط بر اساس تعصبات بی جا باشه :)

دیگه همتون "رجوی" رو میشناسین دیگه،"اشرف" رو نیز هم،دو برابر سن شما که به عقب برگردیم،اینا داشتن همین حرفا رو میزدن،زن باید ازاد باشه و اینا...عاقبتشونو من نمیگم،خودتون برید نگاه کنید

این یعنی چی؟

من نمیشناسم چون برام افراد مهم نیستن ! این که این ها چی شدند مهم نیست

مهم اینه که کشور هایی مثلاً دانمارک ، سوئد ، استرالیا ، نروژ و ... بدون هیچ تفاوتی بین مرد و زن داره در بهترین صورت و در بهترین شرایط زندگی و امنیت بالاو ... اداره میشه

نیاز به دلیل محکم تر دارید :)

MMAskary

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم

بعضیا خیلی حرف های جالبی در مورد خیانت می زنند و نظرات خنده داری دارن!
البته گفتم که همش برای توجیه خیانت و فرار از تقاص پس دادنش هست!
کسی هم که بی خیال خیانت بشه روشنفکر هست و انسانی بسیار منطقی و عاقل!

AlirezaRajabi

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
ابهر
دانشگاه
تبریز

اونوقت ینی شما با این مسئله که زن نباید دست از پا خطا کنه و اگرم بکنه باید دستش رو قطع کرد موافقید ؟؟

MMAskary

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم

به نقل از افلاطـون :
اونوقت ینی شما با این مسئله که زن نباید دست از پا خطا کنه و اگرم بکنه باید دستش رو قطع کرد موافقید ؟؟
الان از من سوال کردید؟!

AlirezaRajabi

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
ابهر
دانشگاه
تبریز

به نقل از S2MA :
الان از من سوال کردید؟!
نه نه سوالم کلی بود .
اگه قراره دخترا بشن ربات و هی حرف بشنون و عمل بکنن ! بشین پاشو برو نرو بمون نمون و ......... خب اونموقع واسه چی خلق شدن ؟ خدا ینی نمیتونست همه رو مذکر خلق بکنه ؟

• شروع کننده موضوع

Radikal

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
94
مدال المپیاد
داغ دیده ام بعله!
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
سیاستگذاری علم و فناوری
اینستاگرام

به نقل از S2MA :
بعضیا خیلی حرف های جالبی در مورد خیانت می زنند و نظرات خنده داری دارن!
البته گفتم که همش برای توجیه خیانت و فرار از تقاص پس دادنش هست!
کسی هم که بی خیال خیانت بشه روشنفکر هست و انسانی بسیار منطقی و عاقل!

آرتور شوپنهاور میگه :

هر حقيقت از سه مرحله مي گذرد:

اول مورد تمسخر قرار مي گيرد.

دوم به شدت با آن مخالفت مي شود

سوم به عنوان يك امر بديهي مورد پذيرش قرار مي گيرد.

شما هم دلیل دارید بگید تا توی این دسته بندی قرار نگیره :)

MMAskary

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم

به نقل از Raal :
آرتور شوپنهاور میگه :

هر حقيقت از سه مرحله مي گذرد:

اول مورد تمسخر قرار مي گيرد.

دوم به شدت با آن مخالفت مي شود

سوم به عنوان يك امر بديهي مورد پذيرش قرار مي گيرد.

شما هم دلیل دارید بگید تا توی این دسته بندی قرار نگیره :)
دلیل نمی خواد خانوم رادیکال، اوج انحطاط یه نفر یا جامعه اینه که براش خیانت بدیهی و حقیقت باشه، واقعا متاسفم که انقدر ساده به خیانت لبخند می زنی و از همچین عملی حمایت هم می کنید...
در ضمن من اصلا شخصیت شوپنهاور و عقایدش رو قبول ندارم که بخوام دلیل بیارم برای قرار نگرفتن توی این دسته بندی احمقانه!
به نقل از افلاطـون :
نه نه سوالم کلی بود .
اگه قراره دخترا بشن ربات و هی حرف بشنون و عمل بکنن ! بشین پاشو برو نرو بمون نمون و ......... خب اونموقع واسه چی خلق شدن ؟ خدا ینی نمیتونست همه رو مذکر خلق بکنه ؟
نه، به هیچ وجه من همچین نظری رو ندارم، دست از پا خطا نکردن واسه همه هست به نظر من، چه مرد و چه زن اگه اشتباهی کنند باید باهاش برخورد بشه، برخورد نکردن و نادیده گرفتن یا بیش از حد ساده گرفتن توی بعضی موارد و در برابر بعضی خطا ها مثل خیانت، و حتی گاهی اوقات دروغ گفتن باعث می شه بعد یه مدت برای یک عده خیلی عادی بشن و شاید باعث افتخار هم براشون باشه!
من در این زمینه به هیچ وجه مرد و زن رو متفاوت نمی دونم و اعتقادی هم به غلام حلقه به گوش بودن جنس مونث به هیچ وجه ندارم! مرد و زن یه سری تفاوت ها با هم دارن، اما هر دو جنس آدم هستن!

بالا