mobina7
کاربر حرفهای

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- بهشهر
- دانشگاه
- دانشگاه مازندران
- رشته دانشگاه
- حسابداری
پاسخ : زن ناموس مرد نیست !
ادم ها قبل از ازدواجشون ازادن با هر کسی که دوست دارن رابطه برقرار کنن و این ربطی به کسی مخصوصا برادر نداره که بیاد بگه تو واسه چی با فلانی دوستی در صورتیکه خودش با 10نفر دوسته!
ولی زمانی که دونفر با هم ازدواج میکنن یه قول و قرارایی بین خودشون دارن انطوری نیست که اگه یه هفته دعواشون شد یکی از اونا بره با یه فردی رابطه برقرار کنه اگه اینجوری باشه فکر کنم هیچ ازدواجی به یک ماه برسه!
کسی مجبور به ازدواج نیست ولی وقتی ازدواج کرد نباید مثه گذشته هر جوری خواست عمل کنه چه دختر چه پسر :)
+ به بالایی هم:
از چی خجالت بکشیم از اینکه به عنوان یه فرد کامل بهمون نگاه نمیشه؟
به عنوان اینکه هیچ وقت نمیتونه خودش تصمیم بگیره؟
واقعا یه دختر یا زن چرا نمیتونه بدون اجازه ی پدر یا شوهرش از کشور خارج شه؟
چرا یه برادر میتونه بزنه تو دهن خواهرش برای اینکه با یه نفر دوسته ولی خودش با n نفر؟
به این نمیگن نگرانی بلکه یه دخالت کاملا بی مورد! :)
پسر خیانت کرد چی میذاری نفس بکشه؟
باید بگم من تا الان با اکثر حرفاتون موافق بودم ولی الان که این حرفو میزنید نه :)به نقل از مازیمون :ببین قوانین قوانینن و لزومن درست نیستن.
ببین بیا اینطوری فرض کنیم تا با یه ادمی ازدواج کردی و بعدش به اون ادم رابطه خاصی نداشته باشی کلن این ادمو یک ماه کامل ایگنور کنی! (
خوب من واقعن به طرف حق میدم با یه نفر دیگه رابطه احساسی برقرار کنه. خب حق داره واقعن.
و حکم اون زن سنگ ساره چون به تو خیانت کرده و اونقت حکم تو چیه ؟ بیا یه دو تا سنگ هم به طرف بزن.
میگن همیشه بچه از زمان تولد دزد و قاتل به دنیا نمیاد. ولی اگه خوب بزرگ نشه اگه مادر و پدر بچه رو با دود تریاک بزرگ کنن خوب خود به خود معتاد میشه. یه ادمم اگه بهش محل نداری و درست باهاش رفتار نکنی ازت زده میشه و دنبال یه ادم میگرده که احساساتی که تو براش نمی ذاری رو براش بذاره و باهاش رابطه بهتری داشته باشه.
من نمی گم خیانت اشتباه بزرگی نیست. چرا هست ولی نمیشه فقط کسی که خیانت کرده رو مقصر دونست. کسی هم که بهش خیانت شده به همون حد مقصره.عدالت یه چیزی صرف فقط اجراس قوانینه.
ادم ها قبل از ازدواجشون ازادن با هر کسی که دوست دارن رابطه برقرار کنن و این ربطی به کسی مخصوصا برادر نداره که بیاد بگه تو واسه چی با فلانی دوستی در صورتیکه خودش با 10نفر دوسته!

ولی زمانی که دونفر با هم ازدواج میکنن یه قول و قرارایی بین خودشون دارن انطوری نیست که اگه یه هفته دعواشون شد یکی از اونا بره با یه فردی رابطه برقرار کنه اگه اینجوری باشه فکر کنم هیچ ازدواجی به یک ماه برسه!

کسی مجبور به ازدواج نیست ولی وقتی ازدواج کرد نباید مثه گذشته هر جوری خواست عمل کنه چه دختر چه پسر :)
+ به بالایی هم:
از چی خجالت بکشیم از اینکه به عنوان یه فرد کامل بهمون نگاه نمیشه؟
به عنوان اینکه هیچ وقت نمیتونه خودش تصمیم بگیره؟
واقعا یه دختر یا زن چرا نمیتونه بدون اجازه ی پدر یا شوهرش از کشور خارج شه؟
چرا یه برادر میتونه بزنه تو دهن خواهرش برای اینکه با یه نفر دوسته ولی خودش با n نفر؟
به این نمیگن نگرانی بلکه یه دخالت کاملا بی مورد! :)
پسر خیانت کرد چی میذاری نفس بکشه؟