fitmal
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- farzanegan 2
- شهر
- کرمان (1 ر) - تهران (بقیه)
- مدال المپیاد
- یه سری مرحله 1 :-" 1 مرحله 2 :-"
پاسخ : زن ناموس مرد نیست !
بحث خانواده رو اگه میگی یه بار دیگه هم گفتم پسر خانواده نمیخواد؟پسرحمایت نمیخواد ؟ این بحث حمایت خانواده اگر هست چرا تو قانون برا پسرا نی؟؟
ک نکنم حکم پسرا سنگسار باشه؟ وقتی پسرا حق چند همسری دارن ... :/
یعنی شما واقعا ناحقی درمورد زنارو درجامعه نمیبینی؟
+الان عقاید مذهبیمون رو مگه داریم بررسی میکنیم اگه از نظر مذهبی باشه من خودم شخصا ادم بی دینی نیستم نماز وروزه و... هم انجام میدم ولی این منطقیه شما ک میگید همگی اسلام گفته خوب بابا یه دایل بیارید ک اسلام چراگفته؟
+اتفاقا منم میگم وقتی داریم تو قرن 21 زندگی میکنیم چرا تبعیض باید اینقد مشهود باشه :/ چرا بر اساس لیاقت نی مثلا شغلا؟؟؟؟
خوب خوب ! اروم اروم اروم تر یه مقدار نفس عمیق بکش دعوا ک نداریم اینجا صرفا بحثه!!به نقل از razie95 :ببخشید ها ،ولی بعضی ازین جبهه گیریای مسخرست که نشون میده شما ضعیف بودنتو پذیرفتی حالا میخوای شاخ کنی
دیدی یکی روحیش سرکوب شده،بیخوری هارت و پورت میکنه؟
هر زنی باید حقوقشو بشناسه و ببینه به حقوقش تجاوز شده یا نه،بعد به دفاع از حقش داد و بیداد راه بندازه !
شما فکر کردی با احمق طرفی در قرن 21 یا دور و بریای خودت زیاد ازین ناموس کشیا و کتک کاری دارند که اینقدر بزرگ میبینیش؟
مگه تو جامعه چقدر ازینا هست؟
کدوم آدمایی که با این خشونت موافق باشه که چشاتو میبندی و دهنتو باز میکنی؟
شما که گوش نداری واسه شنیدن و فقط میخوای حرف بزنی ،چرا نظر میپرسی؟
به این نمیگین زور،میگن حقوق متقابل
مردی که دسته بزن داره و میزنه لت و پار میکنه سلامت روانی نداره
اما د ر مورد حکم خیانت که مرگ و سنگساره ،در مورد مرد و زن فرقی نمیکنه ،جفتشون حکمشون سنگساره
خانم ردیکال که داری اینقدر متعصابه از به اصطلاح حقوق زن دفاع میکنی،
به چیزی به اسم خانواده اعتقاد داری؟
به چیزی به اسم وفاداری چطور؟
و البته انسانیت؟
من سواد مذهبی ندارم که بخوام در مورد حکم اسلام نظر بدم،
تا جایی که میدونم حکم سنگسار هم برای زنه و هم برای مرد
و غیرت مرد و حسادت زن،هر دو ویژگی مثبت تلقی میشند
بحث خانواده رو اگه میگی یه بار دیگه هم گفتم پسر خانواده نمیخواد؟پسرحمایت نمیخواد ؟ این بحث حمایت خانواده اگر هست چرا تو قانون برا پسرا نی؟؟
ک نکنم حکم پسرا سنگسار باشه؟ وقتی پسرا حق چند همسری دارن ... :/
یعنی شما واقعا ناحقی درمورد زنارو درجامعه نمیبینی؟
+الان عقاید مذهبیمون رو مگه داریم بررسی میکنیم اگه از نظر مذهبی باشه من خودم شخصا ادم بی دینی نیستم نماز وروزه و... هم انجام میدم ولی این منطقیه شما ک میگید همگی اسلام گفته خوب بابا یه دایل بیارید ک اسلام چراگفته؟
+اتفاقا منم میگم وقتی داریم تو قرن 21 زندگی میکنیم چرا تبعیض باید اینقد مشهود باشه :/ چرا بر اساس لیاقت نی مثلا شغلا؟؟؟؟