• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

زن ناموس مرد نیست !

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Radikal
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : زن ناموس مرد نیست !

به نقل از razie95 :
ببخشید ها ،ولی بعضی ازین جبهه گیریای مسخرست که نشون میده شما ضعیف بودنتو پذیرفتی حالا میخوای شاخ کنی
دیدی یکی روحیش سرکوب شده،بیخوری هارت و پورت میکنه؟
هر زنی باید حقوقشو بشناسه و ببینه به حقوقش تجاوز شده یا نه،بعد به دفاع از حقش داد و بیداد راه بندازه !
شما فکر کردی با احمق طرفی در قرن 21 یا دور و بریای خودت زیاد ازین ناموس کشیا و کتک کاری دارند که اینقدر بزرگ میبینیش؟
مگه تو جامعه چقدر ازینا هست؟
کدوم آدمایی که با این خشونت موافق باشه که چشاتو میبندی و دهنتو باز میکنی؟
شما که گوش نداری واسه شنیدن و فقط میخوای حرف بزنی ،چرا نظر میپرسی؟
به این نمیگین زور،میگن حقوق متقابل
مردی که دسته بزن داره و میزنه لت و پار میکنه سلامت روانی نداره
اما د ر مورد حکم خیانت که مرگ و سنگساره ،در مورد مرد و زن فرقی نمیکنه ،جفتشون حکمشون سنگساره
خانم ردیکال که داری اینقدر متعصابه از به اصطلاح حقوق زن دفاع میکنی،
به چیزی به اسم خانواده اعتقاد داری؟
به چیزی به اسم وفاداری چطور؟
و البته انسانیت؟
من سواد مذهبی ندارم که بخوام در مورد حکم اسلام نظر بدم،
تا جایی که میدونم حکم سنگسار هم برای زنه و هم برای مرد
و غیرت مرد و حسادت زن،هر دو ویژگی مثبت تلقی میشند
خوب خوب ! اروم اروم اروم تر یه مقدار نفس عمیق بکش دعوا ک نداریم اینجا صرفا بحثه!!
بحث خانواده رو اگه میگی یه بار دیگه هم گفتم پسر خانواده نمیخواد؟پسرحمایت نمیخواد ؟ این بحث حمایت خانواده اگر هست چرا تو قانون برا پسرا نی؟؟
ک نکنم حکم پسرا سنگسار باشه؟ :-؟ وقتی پسرا حق چند همسری دارن ... :/
یعنی شما واقعا ناحقی درمورد زنارو درجامعه نمیبینی؟ :O
+الان عقاید مذهبیمون رو مگه داریم بررسی میکنیم اگه از نظر مذهبی باشه من خودم شخصا ادم بی دینی نیستم نماز وروزه و... هم انجام میدم :-" ولی این منطقیه شما ک میگید همگی اسلام گفته خوب بابا یه دایل بیارید ک اسلام چراگفته؟
+اتفاقا منم میگم وقتی داریم تو قرن 21 زندگی میکنیم چرا تبعیض باید اینقد مشهود باشه :/ چرا بر اساس لیاقت نی مثلا شغلا؟؟؟؟

به نقل از razie95 :
ببخشید ها ،ولی بعضی ازین جبهه گیریای مسخرست که نشون میده شما ضعیف بودنتو پذیرفتی حالا میخوای شاخ کنی
دیدی یکی روحیش سرکوب شده،بیخوری هارت و پورت میکنه؟
هر زنی باید حقوقشو بشناسه و ببینه به حقوقش تجاوز شده یا نه،بعد به دفاع از حقش داد و بیداد راه بندازه !
شما فکر کردی با احمق طرفی در قرن 21 یا دور و بریای خودت زیاد ازین ناموس کشیا و کتک کاری دارند که اینقدر بزرگ میبینیش؟

دوست دارم افرادی که میان این جا این تیکه رو ببینن و خودشون قضاوت کنن!!! :)

چرا انقدر توهین میکنید؟ :)

خیر من در خانواده به هیچ عنوان نه این مسائل رو دیدم و نه هیچ وقت اجباری از طرف پدر یا مادر یا ... حس کردم

حتی الان که 18 سالمه دارم جدا از خانواده زندگی میکنم و این انتخاب خودم بود

پس این شمایید که دهنتون رو باز میکنید و الکی حرف میزنید

شما همیشه وقتی که بلد نیستید جواب منطقی بدید شروع به توهین میکنید یا این که فقط در این تاپیک این طور رفتار میکنید؟

خیانت هم منظورم صیغه هست! شما اگر ازدواج کنید شوهرتون بره 3 تا دختر رو صیغه کنه و هر روز با یکیشون بخوابه آیا ناراحت نمیشید ؟

آیا این رو خیانت نمیدونید؟

× اگر نمیدونید که هیچ ...

باید این رو هم دقت کنیم که وقتی در مورد تجاوز و جرم ها حرف می زنیم خود به خود داریم در مورد اقلیت جامعه حرف می زنیم نه اکثریت.

به علاوه که این ناموس بازی ها حتماً کشت و کشتار نیست!!! همین که شما حق انتخاب همسر یا خروج از کشور بدون اجازه پدر یا شوهر رو ندارید کافیه
!!!!
خانم ردیکال که داری اینقدر متعصابه از به اصطلاح حقوق زن دفاع میکنی،
به چیزی به اسم خانواده اعتقاد داری؟
به چیزی به اسم وفاداری چطور؟
و البته انسانیت؟

بله به همه این ها اعتقاد دارم ، اما به حقوق برابر قبل از همه ی این ها!!! :د

انسانیت چی میگه؟

میگه انسان ها برابرند! و باید حرمت و زندگی انسان ها تحت هر شرایطی حفظ بشه!

نه این که زن نتونه بدون اجازه همسر از خونه خارج بشه ، مرد میتونه بره هر چند تا زن که میخواد صیغه کنه و با همشون بخوابه بعد زن اگر همچین کاری کنه سنگسار بشه!!! :|

× خواهشاً دفعه ی بعد بدون توهین جواب بدید داریم بحث میکنیم فحش نمیدیم که هرکی بیشتر فحش بده پیروز بشه!!! والا :|

توهین؟
عزیزم سنسورای تشخیص توهینت خرابه ;D
من به کسی توهین نکرم،شما زیادی حساسی ;)
اگه بهت بگم صددر صد داری درست میگی خوشحال میشی؟
چرا بحثو میکشونی به صیغه؟
میدونی همه زنا روش حساسن
بحث ما از اول چی بود؟
تو گفتی باید فرهگ جامعه عوض بشه
بله؛هر فرهنگی نیاز به اصلاح داره
اما در مورد جکای رشتی صحبت کردی
داری به غیرت و انسانیت توهین میکنی و میگی بشر باید به این خیانت ها بی توجه باشه
هر شاخه ای ازین قضه جای کلی بحث دارم
با اینکه خاستاری مرد از زن اهانت به حقوق زنه موافقم
با اینکه اجازه زن که دست مرده اهانت به حقوق زنه هم موافقم
با اینم موفقم که مرد هم حق چند همسری رو نداره
اما خیانت و زیر پا گذاشتن تعهد ،اونم در مورد ازدواج و خانواده گناه بزرگیه که باید مجازات بزرگ داشته باشه و مجری این قانون مرد نیست
همسر هیچ حقی در مورداجرا نداره و این وظیفه قانونه(اینکه دیگه روشنه؟)

بای :-h

به نقل از razie95 :
داری به غیرت و انسانیت توهین میکنی و میگی بشر باید به این خیانت ها بی توجه باشه
مشکل اینجاست! شما غیرت و انسانیت رو در یک سطح و مقدس می‌دونی در حالی که اساس این تاپیک پرسیدن سوال راجع به چیستی و چرایی غیرت‌ه. و همین شما رو عصبانی می‌کنه. :‌)

با اینکه خاستاری مرد از زن اهانت به حقوق زنه موافقم
با اینکه اجازه زن که دست مرده اهانت به حقوق زنه هم موافقم
با اینم موفقم که مرد هم حق چند همسری رو نداره
اما خیانت و زیر پا گذاشتن تعهد ،اونم در مورد ازدواج و خانواده گناه بزرگیه که باید مجازات بزرگ داشته باشه و مجری این قانون مرد نیست
همسر هیچ حقی در مورداجرا نداره و این وظیفه قانونه(اینکه دیگه روشنه؟)

خوب من هم الان پست اول رو اصلاح کردم و چیزی گذاشتم که کمتر حساسیت روش باشه!!!

من دقیقاً بحثم اینه که داره به اسم ناموس و غیرت از زن سوء استفاده میشه

این حس میشه در جامعه کاملا! :)

شما غیرت و انسانیت رو در یک سطح و مقدس می‌دونی در حالی که اساس این تاپیک پرسیدن سوال راجع به چیستی و چرایی غیرت‌ه. و همین شما رو عصبانی می‌کنه. :‌)

خیلی خوب بود موافقم!!! :)

ترجیح میدم بیشتر این مساله رو توضیح بدم!!!

وقتی که به فعالان حقوق زن یک نگاه اجمالی بکنیم میفهمیم که اغلب یا وکیل هستند یا خبرنگار!!

و کمتر پیش میاد یک دکتر ، مهندس یا یک ورزشکار فعال حقوق بشر و حقوق زنان بشه!!! (البته اشتباه نشه گفتم کمتر پیش میاد)

دلیلشم اینه که ما انسان ها حتماً باید ببینیم که یک زن با 20 ضربه چاقو کشته میشه تا مثلاً قتل ناموسی رو درک کنیم

چون تقریبا اتفاقایی که برای انسان های دیگه میوفته و درد و رنج های بقیه برای ما بی اهمیت تلقی میشه ، خصوصاً اگر این اتفاق برای اقلیت باشه و نه اکثریت

مثلاً افراد توی ایران به حجاب اجباری و روابط دختر و پسر خیلی بیشتر اهمیت میدن تا قتل ناموسی!
(میتونید یک نگاه به تعداد تاپیک هایی که راجع به این موضوعات هست بکنید)

چرا ؟ چون بیشتر باهاش برخورد دارن!!! پس درکش میکنن! اما مثلاً بحث ناموس و قتل ناموسی رو مسخره میکنن چرا؟ چون کمتر میبیننش!

با وجود این که حجاب اجباری تا حالا کسی رو نکشته اما ناموس و غیرت تا به حال موجب قتل و یا محدودیت زن ها و دختر های زیادی شده!

یک جمله ی خیلی خیلی قشنگی خوندم به این مضمون :

در عصر نمایش، وجدان انسان‌ها فقط تحت تأثیر تصویر واکنش نشان خواهند داد

بله این مسائل انقدر باید همه گیر و زیاد بشه تا ما عکس العمل نشون بدیم!!!

الان افراد کمی قربانی میشن! حتماً باید در حدی باشه که همه ببینیم تا به فکر اصلاح باشیم

درست مثل قضیه ی اعتیاد که تا یک سالی ایران اعلام کرد معتاد نداره و از یک سالی به بعد دو برابر میانگین جهانی معتاد داشت! :|

:)

این که یک مساله کمتر اتفاق بیافته دلیل اینه که باید بهش بی توجهی کرد؟؟ :|

اگه یکی از عزیزای خودت بود هم این حرفو میزدی؟؟

واقعا برای خودمون متاسفم

غیرت:دلواپسی از دست دادن[۱][۲] یعنی افکار منفی، احساس ناامنی و اضطراب به خاطر پیش‌بینی از دست دادن چیزی با ارزش که خصوصاً در ارتباطات انسانی اتفاق می‌افتد. این حالت معمولاً با احساساتی چون خشم، ناتوانی، بی‌پناهی و تنفر همراه می‌شود.

از نظر معنایی، دلواپسی از دست دادن (به انگلیسی: Jealousy) و حسادت و رشک (به انگلیسی: envy) با هم کاملاً متفاوت‌اند

این یعنی غیرت که در همه فرهنگ ها وجود داره ،چیزی در همه فرهنگ ها وجود داره که یک ویژگی انسانی باشه ،نه یه قضیه خودساخته و ویژگی های انسانی غیر قابل انکارند و میتونید بگید که منفی هستند؟
یک بچه وقتی به دنیا میاد نمونه یک انسان کامله ،تمم صفت های انسانی مثبت توش هست،(میتونید از بعد روانشناسی تحقیق کنید)،از 5ماهگی این ترس از دست دادن در کودک بوجود میاد
پس غیرت یک ویژگی مثبت
اما وقتی جهالت باهاش قاطی بشه میشه منفی
جهل هر چیزی رو منفی میکنه،مثل یک قطره سم میمونه توی شیر و عسل هم که بریزی مسموم میشه
این از موضوع اول

وقتی از فرهنگ جامعه حرف میزنی،یعنی داری در مورد یه اخلاق عام و همه گیر صحبت میکنی
اینکه این چیزا وجود داره و نباد وجود داشته باشه یه مسالست
اینکه این فرهنگ جامعست ،یه چیز دیگست
همین اعتیاد،یه مشکله،اما اگه من الان یه تاپیک بزنم که اعتیاد فرهنگ جامعت و باید حذف بشه،هرکسی به عنوان یه ایرانی بهش بر میخوره
مشکل اینجاست که توی خیلی از کشورا ،فکر میکنند مردم ایران واقعا همشون این مدلین
با یه خانم آمریمایی صحبت میکردم و اون تعجب میکرد ازینکه من میرم مدرسه و میخوام برم دانشگاه!
و چی باعث این تفکر شده بود؟کتابی که از یه نویسنده ایرانی خونده بود!
این درست نیست
ما عقب مونده و جاهل نیستیم
لطفا خودتون اینجوری نگید دیگه

ممنون که پست اصلی رو اصلاح کردی

به نقل از Hydrus :
اگه یکی از عزیزای خودت بود هم این حرفو میزدی؟؟

واقعا برای خودمون متاسفم
:>

دقیقا کدوم حرف؟

غیرت : حمیت ، مردانگی ، ناموس پرستی در لغت نامه دهخدا معنی کرده!

در ضمن همه ی لغت ها رو نمیشه معنای معادل براشون پیدا کرد که غیرت هم دقیقا" جزو همین واژه هاست ،برای مثال همین لغتی که شما معادل غیرت آوردید در زبان انگلیسی ، هم برای مرد و هم برای زن استفاده میشه :)
اگر شک دارید میتونید برید چک کنید

اما غیرت در فارسی حسی مردانه معنی میشه و معنای معادلی برای زن نداره!

یعنی حسادت که شما میگید یک حس بد و منفی هست و از لحاظ جنسیتی زیاد نمیشه غیرت و حسادت رو معادل هم دوسنت!!

!حالا راجع به این که میگید یک چیز همگانی هست و در همه جوامع هست و چون در همه ی جوامع وجود داره پس چیز خوبیه ..

اتفاقا اغلب چیزها مثلا سنگسار و برده داری و یا شکنجه و قطع عضو و اعدام هم چیزهای همگانی هستند و خود ساخته نیستند اما دلیلی بر درستی و صحتش نیست چه بسا این ها در جوامع غربی در قرون وسطی بسیار بیشتر بوده و دیرینه چند هزار ساله داره

اما الان منسوخ شده و دیگه انجام نمیشه که البته در کشور های جهان سوم به قوه خودش باقیه!!!

این از قسمت اول و حالا قسمت دوم حرفت :

بحث ناموس و غیرت خیلی بیشتر از قتل های ناموسی و خیانت هست

برای مثال محدودیت بانوان در انتخاب همسر ، خروج از خونه، خروج از کشور ، نداشتن حق قضاوت ، حجاب اجباری ، سهمیه های جنسیتی، نداشتن حق طلاق و خیلی محدودیت های دیگه که شما واقعا بخواید بی طرف باشید قطعا" حس میکنید

برای مثال شکاف جنسیتی(یعنی تبعیض جنسیتی) در ایران به شدت شدید و جزو رده های آخر دنیا هست!

این رو من نمیگم سایت های معتبر اعلام کرده بودند (لینکش رو ص قبل گذاشتم میتونید بخونید)
این ها غیر قابل انکار هست!!!

Back
بالا