پاسخ : زن ناموس مرد نیست !
این پست رو تا آخر بخونید! حدس میزنم طولانی بشه! :)
زن ها از خیلی از حقوق اولیه خودشون به این دلیل که دارای
احساس بیشتری هستند محروم میشن!
مثلاً یک زن نمیتونه قاضی بشه ،
یک زن نمیتونه طلاق بگیره
یک زن نمیتونه با اجازه ی خودش از کشور و شهر و حتی خونه خارج بشه
چون زن موجودی احساساتی خونده میشه که در انتخاب های خودش به جای منطق از احساس استفاده میکنه!!!
حالا چیزی که برام جالبه اینه که از طرفی زن موجودی احساساتی ـه و خیلی از حقوق رو به خاطر احساساتی بودن نداره
پس اگر یک زن احساساتی ضربه روحی بخوره ، مجازاتش باید به مراتب از وقتی که زن به مرد ضربه روحی میزنه بیشتر باشه؟درسته؟
حالا بحث پیش میاد چرا یک مرد میتونه بعد ازدواج زن صیغه کنه و با افراد متعددی رابطه داشته باشه و یک زن خیر؟
اگر یک مرد یک زن رو کنترل کنه و زن مطیع باشه زن خوبی هست و مرد غیرتی و ناموس پرست که این ها ویژگی های مثبت هست!
و اگر یک زن یک مرد رو کنترل کنه و مرد مطیع زن باشه مرد زن ذلیل هست و زن حسود خونده میشه ؟ که این ویژگی ها ویژگی های منفی افراد خونده میشه!
وقتی یک متن میذارم که میگه "مرد ناموس زن نیست"
اغلب مرد ها حقوق خودشون رو در خطر میبینن حقوقی که قبلاً داشتند و حس میکنن داره به خطر میوفته! (به واژه ی اغلب دقت کنید)
خوب میان جبهه گیری میکنن! این امر بدیهیه دلیلش هم واضحه! :)
و مثلاً میان میگن :
دختر خیانت کرد که کرد،چون باید ازاد باشه پس نباید چیزی بهش گفت؟
مجازات قانونی و شرعیشو نمیدونم،به شخصه خودم همچین اتفاقی برام بیوفته،دیگه بهش اجازه ی نفس کشیدن هم نمیدم،
بعضیا خیلی حرف های جالبی در مورد خیانت می زنند و نظرات خنده داری دارن!
البته گفتم که همش برای توجیه خیانت و فرار از تقاص پس دادنش هست!
زن ناموسه مرده
اگرم دست از پا خطا کنه باید دستشو قطع کرد
پسر هایی که این طور جبهه میگیرن در برابر خیانت و غیرت و ناموس!
هیچ وقت نمیان به مثلاً صیغه اعتراضی کنن!!! و این رو از حقوق مسلم خودشون میدونن!!!
چه بسا اگر بخوای زیر سوال ببری دشمن خدا و پیغمبر هم خونده میشی که حالا بیا و درستش کن!
اما چیزی که برام جالب ناک هست برخورد دختر ها با قضیه ـس !!!!
که این رو امری بدیهی میدونن چون این طور براشون جا انداختن!!!
فردی که تمام عمرش با این باور بزرگ شده که زن احساساتیه ، زن به مرد نیاز داره ، زن باید اعتراض نکنه و ...!!!
خوب یک جایی از زندگیش هست که میپذیره که دنیا باید این طور باشه! و اگر کسی اعتراضی کنه کوته فکر و روشن فکر نما هست
چرا؟ چون باید این طور باشه!!! :)
من نمیگم همه ی مرد ها باید مثل مرد رشتی باشند!!! میگم نباید انتظار داشت قتل های ناموسی در کشور رخ بده
یک مرد و یک زن وقتی میفهمن بهشون خیانت شده اول باید تلاش کنن رابطشون رو به فرد نزدیک کنن و ببینن اون مرد یا زن چه چیز داشتن که فرد نداشته و سعی کنن جبرانش کنن و با هم زندگی کنن و اگر نشد از هم جدا بشن!!!
نه این که بیان بزنن هم دیگرو بکشن! یا شکنجه کنن!!!
دلیلم هم برای حرفم اینه :
فرض کن x و y با هم ازدواج میکنن x به y خیانت میکنه و با z دوست میشه :
y یک سری کار ها میتونه بکنه :
1-هم x و هم z رو بکشه یا هر مجازات شکنجه وار دیگه ای
2-x رو بکشه یا هر مجازات شکنجه وار دیگه ای
3-z رو بشه یا هر مجازات شکنجه وار دیگه ای
4-سعی کنه دلایل سردی x رو بفهمه و اون رو جبران کنه
5-از هم جدا بشن
اگر مورد 1 - 2 - 3 رو انجام بده یک انسان روانی بیش نیست انسانی که بسیار خودخواه هست و میگه یا اون انسانی که من دوست دارم برای من باشه و یا کلاً نباشه
شما و شریکتون به هزاران دلیل نسبت به هم سرد شدید با کشتن فرد دیگه ای نمیتونید احساس نداشته یکی رو باز گردونید و نه میتونید مثل قبل زندگی کنید ، یعنی شما اگر x رو بکشید خوب دیگه x رو ندارید فقط حق زندگی یک موجود زنده رو ازش گرفتید و با کشتن z هم احساس نداشته x به شما بر نمیگرده! و از دید جامعه و حتی خودتون دیگه انسان عادی نیستید یک قاتل محسوب میشید و انسان ها ازتون فاصله میگیرن
×حرف شما یعنی زندگی انسان های دیگه اگر خلاف میل من رفتار کنن کلاً قدّ نخود ارزش نداره !!!! من از همچین انسانی تا حد توان دوری میکنم
اگر مورد 4 و 5 که موارد منطقی تری هم هست میتونه راه حل باشه ، یا x با شما بر میگرده یا مثل مواررد 1 و 2 دیگه x وجود نداره
من نمیگم خیانت خوبه خیر خیانت خیلی کار منفور و زشتی هست!!!! اما آیا واقعاً سنگسار و قتل مجازات مناسبی هست؟
خصوصاً که یک مرد خیلی راحت میتونه با هر تعداد زن که میخواد رابطه داشته باشه ، اگر فکر میکنید که مرد های زن دار صیغه نمیکنند میتونید به دفاتر ازدواج برید ازشون سوال کنید که چند مرد زن دار میان صیغه میکنن و میخوان که ثبت رسمی نشه؟
این خیانت نیست؟ افرادی که میان میگن خیانت مجازات مرگ داره بیان بگن چرا این کار خیانت محسوب نمیشه؟
و جالبترین قسمت قضیه این جاست که زن حق طلاق هم نداره ، یعنی اگر به یک زن خیانت بشه و مثلاً مرد بره زن صیغه کنه زن علاوه بر این که نمیتونه بره مرد رو بکشه یا سنگسار کنه یا ...
حتی نمیتونه ازش جدا شه!
و این قوانین واقعاً برای من غیر قابل هضمن