• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

زن ناموس مرد نیست !

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Radikal
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : زن ناموس مرد نیست !

به نقل از razie95 :
:>

دقیقا کدوم حرف؟

همین که گفتین عده ی کسانی که به خاطر ناموس و این ها کشته میشن کمه پس خیلی مهم نیس

به نقل از razie95 :
من سواد مذهبی ندارم که بخوام در مورد حکم اسلام نظر بدم،
تا جایی که میدونم حکم سنگسار هم برای زنه و هم برای مرد
خو پس خوبه که تحقیق کنید! نه؟!! :-?
اسلام در ظاهر میگه که حکم زنای محصنه برای هم مرد و هم زن سنگسار ه !
حالا ببینیم نو باطن چی میگه!

چرا مردان متأهل بدون اجازه همسر خود می توانند ازدواج موقت داشته باشند؟

غریزه جنسی یکی از نیرومندترین غرائز انسانی است که باید همچون دیگر غرایز طبیعی انسان به صورت صحیحی بدان پاسخ داده شود. زیرا غرایز طبیعی را نمی توان از بین برد. اگر هم بتوانیم آنها را سرکوب کنیم، چنین اقدامی عاقلانه نیست، بلکه مبارزه با قانون آفرینش است، بنابر این راه صحیح آن است که غرائز را از طریق معقولی اشباع کرد .

از طرف دیگر در بسیاری از محیط ها افرادی در سنین خاصی قادر به ازدواج دائم نیستند، یا افراد متأهل در مسافرت‏های طولانی و یا در مأموریت‏ها و یا به علل دیگری با مشکل عدم ارضای غریزه جنسی رو به رو می‏شوند. اسلام برای پاسخ گویی صحیح و حل مشکلاتی که از ناحیه عدم ارضای صحیح این غریزه ی طبیعی دامنگیر جامعه می شود، علاوه بر ازدواج دایم با یک زن، ازدواج مجدد دایم یا ازدواج موقت را در چارچوب مشخصی تجویز کرده است.

حال با توجه به این که؛ 1- ما به خدایی اعتقاد داریم که مهربان و دلسوز بندگانش است و هیچ قانونی را بی جهت وضع نمی کند و در یک کلام قوانین او بر اساس مصالح و مفاسد است، 2- از ناحیه ی منع ازدواج موقت و چند همسری، آسیب های جبران ناپذیری به جامعه و فرد وارد می آید، در اسلام که قوانینش الهی است، ازدواج موقت و چند همسری تجویز شده و این حق به مرد واگذار شده و مشروط به اجازه ی همسر اول نشده است که اگر این حق مشروط واگذار می شد با توجه به حساسیت زنان بر این موضوع و عواطف زنانگی، که غالبا با ازدواج مجدد شوهرانشان مخالفند، آن مصلحتی که در نظر خداوند متعال بود، حاصل نمی شد.

البته بعضی از فقها فرموده اند: اگر مرد مسلمان بخواهد با زنی از اهل کتاب ازدواج موقت انجام دهد، و همسر دائم مسلمان داشته باشد، اجازه آن زن مسلمان از شرایط این ازدواج است.

http://islamquest.net/fa/archive/question/fa807

یعنی جوابش منو کشته! :-"

حالا ببینیم آیا بر عکسشم صادق ه؟!

آيا در ازدواج موقت مي توان با زني كه شوهر دار است ازدواج كرد ؟ اگر بله در چه شرايطي و اگر نه به چه دليل؟

همه مراجع: خير، ازدواج با زن شوهر دار حرام است، خواه ازدواج دائم باشد يا موقت.(توضيح المسائل مراجع، م 2402 ؛ آيت الله نورى، توضيح المسائل، م 2398 و آيت الله وحيد، توضيح المسائل، م 2464 و دفتر: آيت الله خامنه‏اى.) دلیل این ممنوعیت این است که تماس‌های‌ جنسی‌ حرام‌،(رابطه جنسی بازن شوهردار) باعث‌ می‌شود که‌ در خانواده‌ و اجتماع‌ فساد ایجاد شود و در نتیجه‌ بی‌ نظمی‌ و بی‌انضباطی‌ به‌ وجود آید. از بین‌ رفتن‌نسبت‌ها، تربیت‌ نشدن‌ اطفال‌، ارث‌ نبردن‌ فرزندان‌؛ مشخص‌ نبودن‌ پدرواقعی‌ فرزندان‌ و... از عوارض‌ دیگر این‌ عمل‌ حرام‌ است‌. به‌ همین‌ دلیل‌اسلام‌ به‌ وضع‌ روحی‌ زنان‌ و مردان‌، اهمیت‌ تام‌ داده‌ و برای‌ بهبود وضع‌ فرزندو پایداری‌ نسل‌ سالم‌، تمام‌ جهات‌ اخلاقی‌ را مورد توجه‌ قرار داده‌ است‌.
http://porseman.org/q/show.aspx?id=97781

حالا با این تفاسیر آیا به نظر شما امکان تعریف شدن چیزی به اسم خیانت برای مرد وجود داره؟ آیا حکم سنگسار می تونه اجرا بشه ؟! در حالی که فرد به راحتی می تونه با خوندن 2 خط عربی یه زن رو حتی برای 1 ساعت صیغه کنه و کارش هم کاملاَ حلال باشه!!

الان دقیقا خدا کجا ازدواج موقت رو جایز کرده؟؟؟ اصلن سنی ها قبول ندارن صیغه رو
خدای اونا که با خدای ما فرق نداره

ازدواج موقت هیچ فرقی با فساد و خیانت نداره به نظر من

کلا اگه بخواییم به جامعه نگاه کنیم ، می بینیم که هرچی باشه ، همیشه دخترا محدودن ! اونم چرا؟ به خاطر این که یه موقع تو دل آقایون آب تکون نخوره :|
اینم بدبختیه ما ! من برام جالبه که دین هم همه چیز رو واسه مردا توجیه کرده حتـّی !

ولی حالا اگه چیز مربوط به بحث بخوام بگم اینه که تعریف ناموس برای من این نیست که پدر، برادر یا همسر کسی اون آدم رو محدود کنه . من تعریفم اینه که وقتی میگی کسی ناموسته یعنی خیلی برات ارزش داره و دوست نداری ناراحت بشه ( حالا به هر دلیلی ) و ازش دفاع کنه در هر شرایطی . حالا این ارزش رو باید چطوری نشون بدی، این حرفه ! بعضیا که خیلی بی فرهنگن میان با زور گفتن و این چرت و پرتا شخص رو محدود میکنن که به نظرم این ارزش قائل شدن نیست ! ولی خب بعضیا هستن از هر لحاظ واسه شخص ارزش قائلن . مثلا به نظرمن اگه یه نفر کس دیگه ای رو ناموس خودش میدونه ، نباید بزاره کسی اون رو ناراحت کنه ، پس خودش هم نباید شخص رو آزار بده و ناراحت کنه !
و خب من به نظرم مرد هم میتونه ناموس زن باشه ، البته به شکل دیگری .
حالا درمورد کلمه ی غیرت : من باز تعریفم ازش یه چیز دیگس ، ولی خب الان چیزی که در جامعه می بینیم میشه مترادف حسادت تقریبا ( البته میگم تعریف من این نیست )
در ضمن در مورد چند همسری هم بگم که اگه واقعا یه نفر برای همسرش ارزش قائل باشه ، هیچ وقت این کار رو نمی کنه و در ضمن این کار بی انصافیه محضه ! ینی بازی کردن با احساسات یه آدم ، حالا بازم بدبختی اینه که آقایون باز هم مجازن ! ینی مجازن با احساسات یه زن که حیلی لطیفه بازی کنن و این یعنی بی انصافی !

من هر وقت از معلم دینیمون پرسیدم که منو توجیه کنه ، همش گفته اون زمان که جنگ بوده و زن ها می موندن و این حرفا به خاطر همین چند همسری مجاز بوده ! واقعا این قدر این توجیه قویه که منو شرمنده کرده :)) یکی نیست بهش بگه که بابا مگه همیشه جنگه ؟! ینی توجیهش... :)) حالا بازم اون زمان قبول ، ولی مگه این دین فقط واسه زمان جنگه ؟!
معلم تاریخ ما می گفت که حتی نفس هم باید بین 2 زن باید مساوی تقسیم شه ، به خاطر همین ، اگه یه شخص واقعا عقلشو بتونه بکار بندازه می بینه که نمی تونه :) پس باید بیخیالش بشه .

به نقل از Hydrus :
الان دقیقا خدا کجا ازدواج موقت رو جایز کرده؟؟؟ اصلن سنی ها قبول ندارن صیغه رو
خدای اونا که با خدای ما فرق نداره

ازدواج موقت هیچ فرقی با فساد و خیانت نداره به نظر من
واقعا من هنوز هم فرق صیغه و این فسادی که میگن هست رو نفهمیدم ! :| مثلا فرق صیغه ی 1 هفته ای ، با این که 2 نفر 1 هفته باهم دوست بشن تو چیه؟! ینی منو قانع کنه :|

ولی خب مگه صیغه تو دین مجاز نیست که میگی خدا جایز نکرده؟ :-?

من در مورد هر کدوم ازین مطالب نظر خاص خودمو دارم و هیچکدومش به هم مربوط نیست
1.اول در مورد غیرت ،اون معانی که از فرهنگ دهخدا آوردید هرکدومش نیاز به معنی داره
در زبان ما غیرت برای مرد و حسادت برای زن آورده شده،با هم یکسان نیستند و خیلی ها حسادت زن رو منفی میدونند ،اما در نهج البلاغه اومده که حسادت برای زن یک ویژگی مثبته
و من دارم در مورد ویژگی ها صحبت میکنم خانم ردیکال،نه در مورد قوانین و فرهنگ و هر چیز دیگه ای
ویژگی انسان یعنی عشق،عاطفه،خشم حتی و غیرت،حسادت و همین ترس از دست دادن
شما اگه میخوای هرچیزی رو ببری زیر سوال اول باید بشناسیش،اگه میخوای دین اسلام و قوانینش رو ببری زیر سوال اولین وظیفه کوچیکت اینه که بشناسیش
هر کدوم ازون مواردی که گفتی هم یک بحث جداست و نیاز به تحقیق و تفکر داره
چقدر خوبه که بحث قبلی رو تموم کنیم و بحثای جدید شروع کنیم

2همین که گفتین عده ی کسانی که به خاطر ناموس و این ها کشته میشن کمه پس خیلی مهم نیس:
میشه جمله خود منو کپی کنید،چون من اصلا یادم نمیاد همچین حرفی زده باشم!

3.خو پس خوبه که تحقیق کنید! نه؟!! :-?
من سعی کردم در مورد این قصیه حق چند همسری آقایون تحقیق کنم،اما به نتیجه نرسیدم
به هر حال یه زنم و هیچ دلیلی نمیتونه قانعم کنه!
تازه سرمون منت گذاشته بود که قبلش مردا بیشتر ازین دستشون باز بوده و اسلام دستشون بسته!!!!!!!!

4.خیلی جالب بود یه مطلبی رو یه جایی خوندم
نوشته بود ملت با هم دوستن،رابطه دارن و هیچ مرزی هم ندارن برای روابطشون
ولی اگه تو همین شرایط،این پسر به دوست دخترش بشه بیا صیغه کنیم دختر خیلی بهش بر میخوره!

5.در اسلام چند همسری شرط داره،و اون عدالته
شقایق حرف جالبی رو نقل کرد از دبیر تاریخش
روحش،عشقش
همه چیز رو
هر چند بعضی از مردا خیلی بی شعورن و دارن سواستفاده میکنند،اما ما نمیتونیم اسلام رو مقسر بدونیم!

۱_گفتم به اسلام اعتقادی ندارم ک بخوام بحث دینی کنم ، امام علی (ع) توی خطبه ی ۸۰ زنان رو ناقص العقل و ناقص الایمان میدونه توی اون حدیث مذکور شما هم که با افتخار میگید یادم میاد این مدلی بود : "ویژگی های منفی مرد برای زن ویژگی های مثبت هست مثل ترس ، حسادت و..." که من باهاش موافق نیستم و در اطرافم ندیدم کسی حسادت رو برای زن چیز پسندیده ای بدونه ،به علاوه ناموس پرستی و حمیت و مردانگی دقیقا" چیزهایی ـه که ما داریم راجع بش بحث میکنیم! که چرا باید همچین چیزایی باشه؟

۳_ ببینید ما وقتی توی گفت و شنود بحث میکنیم راجع به دین شما حرف نمیزنیم ، من راجع به عرب جاهلی تحقبق کردم چند همسری هم بین مرد و هم بین زن وجود داشته ، به علاوه من فکر نکنم اوضاع زن ها قبل اسلام خیلی بد بوده باشه ، مثلا خدیجه ، تاجر بزرگ قریش بوده و خودش به محمد ص پیشنهاد داده ،زنده به گورکردن دختر ها هم افسانه ای بیش نبوده اگر نیاز هست برای این مطلب به اندازه کافی سند و مدرک وجود داره که اثبات کنه حرفم روکلا من فکر کنم اوضاع زنان قبل اسلام اصلا هم بد نبوده :)

۴_ شاید دلیلش این باشه که صیغه هر کاری رو مجاز میکنه به علاوه مثل تن فروشی هست چون ۲ نفر با هم رابطه دارن به خاطر علاقه هست و هیچ نیازی نیست که پسر به دختر پول بده و اما در صیغه اگر مهریه نباشه مورد قبول شرع نیست

.۵_ قطعا مرد هایی ک در زمان پیامبر زندگی میکردند عادل مطلق نبودن اما هرگز به خاطر چند زنی مواخذه نشدن!!!و این خودش مهر تاییدی ه که از لحاظ شرعی به این قضیه میخوره

به نقل از Shaghayegh.Kh :
واقعا من هنوز هم فرق صیغه و این فسادی که میگن هست رو نفهمیدم ! :| مثلا فرق صیغه ی 1 هفته ای ، با این که 2 نفر 1 هفته باهم دوست بشن تو چیه؟! ینی منو قانع کنه :|

ولی خب مگه صیغه تو دین مجاز نیست که میگی خدا جایز نکرده؟ :-?
آخه فکر میکنم تو قرآن نیست صراحتا :-?

ولی خب شرعیه دیگه...

عجب
پس شما میگید که اسلام و قرآن بی اساسند و تاریخ معتبره؟
من که شخصا ذره ای به تاریخ اعتماد ندارم
هرچند که همین تاریخی که ازش حرف میزنید میگه نه تنها اعراب که ایرانی ها هم قبل از اسلام از زن به عنوان یه ابزار استفاده میکردند
توی تاریخ تناقض زیاده ،فقط به این بستگی داره که کی به چه هدفی نوشته باشدش

توی اسلام مواردی هم هست که قضیه به نفع زنه ،اما هیچ وقت مطرح نشده چون ما مدافع حقوق زنان در اسلام نداریم
مثلا حکم ارتداد برای مرد اعدام و برای زن حبس هستش
زن مالک تمام اموالشه اما مردحق نداره بدون اجازه زن و پرداخت حق و حقوقش اموالش رو ببخشه و حتی انفاق کنه
همچنین کم نبودند زنایی که توسط پیامبر و امام علی تحسین شدند ،خیلی ازین تحسین ها بخاطر شجاعت بوده و دلاوریشون
زن میتونه مدیر خانواده باشه و با روحیاتش بچه تربیت کنه،مردان و زنان بزرگ رو به جامعه تقدیم کنه و با قلبش عشق بورزه به خانوادش
اما هیچ محدودیتی هم برای حضورش در جامعه وجود نداره
فکر نمیکنم از میدون جنگ جایی مردونه تر هم باشه ، زن حتی اجازه حضور در میدان جنگ رو هم داشته
تجارت،علم،حضور در جامعه،همش نه تنها مجازه که حتی اسلام زن رو تشویق میکنه به اینها

در مورد تن فروشی هم ماشاالله کم پست و مطلب گذاشته نشده و نوشته نشده که چرا وقتی یک زن کلیشو میفروشه مورد تحسین همه واقع میشه ولی وقتی تن فروشی میکنه مورد لعن دیگران؟
مگه این تن همون تن نیست؟
البته حکم اسلام انفاق و کمک هست به نیازمند نه استفاده و سودجویی از فقر دیگران
به علاوه چرا همه چیو میندازید گردن اسلام؟مگه تن فروشی خاص مسلموناست آخه؟

با اینحال اصلا نمیخوام خودم رو مدافع اسلام معرفی کنم فکر میکنم همچین حقی هم ندارم
فقط نظر خودمو گفتم

خیلی دلم میخواد این بحث تموم بشه چون فکر میکنم در نهایت به هیچ نتیجه ای نمیرسه

عجب
پس شما میگید که اسلام و قرآن بی اساسند و تاریخ معتبره؟
من که شخصا ذره ای به تاریخ اعتماد ندارم
هرچند که همین تاریخی که ازش حرف میزنید میگه نه تنها اعراب که ایرانی ها هم قبل از اسلام از زن به عنوان یه ابزار استفاده میکردند
توی تاریخ تناقض زیاده ،فقط به این بستگی داره که کی به چه هدفی نوشته باشدش

من نمی گم که اسلام بدون سند و مدرکه. فقط بیا با خودت صادق باش.

زنان قبل از اسلام فرض کنیم جزو اموال به حساب می اومدن و حق مالکیت چیزی دیگه رو نداشتن! پس خدیجه چی رو دقیقن تجارت می کرده ؟ ثروتش ماله کسی دیگه بوده ؟

اون جامعه ی خیلی مرد سالار چطور با یه زن تجارت می کرده وقتی که تو ایرانه خودمون بازاری ها از خریدن از یه زن شرمشون میشده تا همین چند سال پیش ؟‌

قبل از اسلام اگه داشتن زن متعدد روا بوده داشتن چند شوهر هم مجاز بوده!
( من نمی گم چند همسری خوبه خیلی هم احمقانس به نظرم )

تو اسلام به زنان نصف مردان حق داده شده. هم حق رای هم حق ارث و دیه.
( باز این در حالیه که نمیشه پذیرفت که خدیجه از صفر شروع کرده. پس لابد پدره ثروتمندی داشته که این ارثیه رو بهش داده. و پدرش زنده به گورش البته نکرده!!! و پدرش بهش ارث داده.

به فرض هم در نظر بگیریم زنده به گور کردن معمول بوده. پس این همه زن از کجا اومدن که عرب ها نفری چند تا همسر داشتن ؟

فکر نمیکنم از میدون جنگ جایی مردونه تر هم باشه ، زن حتی اجازه حضور در میدان جنگ رو هم داشته
تجارت،علم،حضور در جامعه،همش نه تنها مجازه که حتی اسلام زن رو تشویق میکنه به اینها

متاسفانه خیلی پیشتر از ظهور اسلام تو خیلی از کشور ها زنان تو جنگ هم به شدت حضور داشتن. مثلن می تونید این کتاب رو هم بخونید :

The art of War
Sun Tzu نویسنده ‌:‌

در مورد تن فروشی هم ماشاالله کم پست و مطلب گذاشته نشده و نوشته نشده که چرا وقتی یک زن کلیشو میفروشه مورد تحسین همه واقع میشه ولی وقتی تن فروشی میکنه مورد لعن دیگران؟
مگه این تن همون تن نیست؟
البته حکم اسلام انفاق و کمک هست به نیازمند نه استفاده و سودجویی از فقر دیگران
به علاوه چرا همه چیو میندازید گردن اسلام؟مگه تن فروشی خاص مسلموناست آخه؟

فروش کلیه متاسفانه خیلی بد تره. و تنها کسایی این کارو می کنن که نیاز مادی خیلی زیادی دارن. دادن کلیه به طور خود خواسته و در واقع واگذار کردنش یه بحثه جداست.

یعنی اگه کسی کلیشو بفروشه کاره خیلی خجسته ای نکرده. اینکه کلیت رو به طور رایگان در اختیار کسی که بهش نیاز داره بذاری مورد پسنده.

البته این فقط مختص کلیه نیست.

خیلی دلم میخواد این بحث تموم بشه چون فکر میکنم در نهایت به هیچ نتیجه ای نمیرسه

بحث ها قرار نیست همه تموم شن. روند بحثه که مهمه و اینکه چطور ادامه پیدا کنه نه پایانش.

Back
بالا