پاسخ : زن ناموس مرد نیست !
اولا ؛ این مدل بحث روا نـبود ؛ که از کل پستِ به اون بلندبالایی که در رد همین آمار دادنهاتون بود ؛ صرفا به غربی بودن یا نبودن کلمبیا کلید کنین و باقی حرفارو به راحتی نادیده گرفته، بحثای کلیِ که در صفحات پیشین بوده رو دوباره صرفا تکرار کنید!
به نقل از Radical :
ببینید من عکس چند کشور اول در دنیا رو دادم نمیخواید رد کنید ک مثلا کلمبیا پیرو ارزش های غرب نیست ....
حرف من کاملا روشنه و امیدوارم این یبار انصاف رو رعایت کنید !! :)
من میگم اگر ارزش های غربی باعث شده کشورهایی مثل کلمبیا رتبه خوبی داشته باشن ؛ چرا این ارزش ها در کشورهایی که مهد همین ارزشها هستن .. موثر واقع نـشده ؟!
اگه باعث صعود رتبه میشه این ارزشها و چند کشور اول بقول شما پیرو اینا هستن، پس چرا نیمهِ آخر این رتبه بندی هم پیروان همین ارزشها هستن ؟!!
این تناقض حتا با فرض پیروزی محض کلمبیا و غیره ازین ارزشها ؛ باعث میشه حرف شما رد شه درین باره که ارزشهای غربی عامل صدرنشینی کلمبیا و شیلی و .. ست!
و در ادامه ش،
نـمی تونید هرگز نتیجه بگیرید که پس ارزشهای غربی نه تنها مخرب خانواده نـیست ، بلکه تقویت کننده ش هم هست خیلی!!
پ.ن: و این تناقض ناشی از همون ناقص بودن نگاهِ آماریِ اینطوری هست که بهتون قبلا گفته بودم! یعنی صرفا یک عاملِ موثر رو ک دوست دارین میگیرین برای بررسی داده های آماری!! و نگاه نـمی کنید خیلی عوامل دگ موثر هستن در این آمار که ثابت نـیستن!
درحالیکه مثلا منم با این شیوهِ قضاوت های شما، میتونم مدعی شم قاچاق مواد مخدر و زیاد بودن جرم و جنایت ، باعث شده کشورهای امریکای جنوبی مثل شیلی و کلمبیا در صدر کمترین آمار طلاق قرار بگیرن !!!!
و پر واضحه که این نتیجه گیریِ تمثیلی من ، چقدر خنده دار و بدون پایه ست .. !
همچنان حکایت علومِ دبستان باقی ست!! « برای مقایسه نتیجه های یک آزمایش، باید تمام عوامل موثر غیر از عاملِ موردِ بررسی ، ثابت باشن در تمام آزمایش هایی ک تکرار میشن! »
_ _ _
خیلی واضحه ؛ نـمیدونم چرا نـمیخواید حرفِ منو ببینید ! ..
اما آمار شادی رو اوندفعه ک مطرح کردین کمی بررسی کردم اما وقت نـداشتم و شاید بعدا دربارش بحث کردیم !!
شکاف جنسیتی هم نگاه میکنم حتما. :)
..
1) اما درین مورد! نخست، وقتی من مخاطب بحث قرار می گیرم، حرفای دیگران رو به من نـچسبونید ؛ این یه منطق بدیهیه فکر کنم.
من کجا مخالفت کردم با رفع تبعیض و گفتم برطرف کردن تبعیض، باعث افزایش بی بند و باری و افزایش طلاق میشه ؟! منم والا میدونم تبعیض هایی هست، خواه در حق زنان یا موارد دگ! اما ؛
من و شما فقط در مورد «مصداق های تبعیض» + « روش برطرف کردن این تبعیض ها » تفاوت داریم ؛ وگرنه هیچ آدم عاقلی خواستار و دوستدارِ تبعیض نـیست!
..
اما درین همین دو موردِ اختلاف ، شما به کلمبیا و کشورهای درجه چندمی استناد کردید ک من رد نـمی کنم ارزشهای غربی هم دارن، اما مطلقا و کاملا پیرو این ارزشها نـیستن .. برای مثال خوبه درباره فرهنگِ بومیِ خود مردم امریکای جنوبی ک درین کشورها حاکمه و از جایی واردش نـکردن هم مطالعه کنید!
اما من در جواب یه سوال روشن پرسیدم .. اگر این ارزشها و این مدلِ غربیِ مثال از بین بردن تبعیض ها و .. ؛ به تنهایی عاملی تا این حد موثر در آمار طلاق هست => پس چرا وضع خودِ کشورهای اروپایی + امریکای شمالی ، درین رتبه بندی ها فاجعه باره ؟؟ !!
خب اگه این مدل از بین بردن تبعیض عالیه و الگو باید بشه مثلا ؛ چرا اونجا از هم پاشیده با توجه به آماری ک خود شما بهش علاقه زیادی دارین ؟؟!!
_ _ _ _
پس این طور برداشت مبشه که عامل های دیگه ای روی طلاق و ازدواج تاثیر میذارن که علاوه بر این که مردم شاد هستند و اخلاف جنسیتی هم کمه ، آمار طلاق هم پایینه
بسیار عالی! .. خب چه عامل هایی ؟! مثلا همه میدونیم یکیش اقتصاده.
و از طرفی میشه اینطور هم گفت .. در کشورهای اروپایی و امریکای شمالی که دست بر قضا ، در عین اینکه در آمارها شاد اند و شکاف جنسیتی کمی دارن ظاهرا ! ؛
اما رتبه های فاجعه ای دارن در طلاق!! => باید دید عاملش چیه ؟!
کسی منکر نـیست شاد بودن و کم بودن تبعیض خوبه ؛ اما من بطور خاص با اون جمله تون ک خلاصه خیلی از حرفاتون بود و منظوری هم داشت ؛
یعنی اینکه گفتید 65 درصد کشورهای صدرنشین پیرو ارزشهای غربی هستن .. مشکل داشتم و دارم، چون گویا این مفهوم رو منتقل میکرد ک پیروی از ارزشهای غربی موجب کم شدن طلاقشون شده، اما دیدیدم ک خب اینطوری نـبوده کاملا.
.