maziar
مازیمون
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران، استانبول، کوالالامپور، اُسلو!
- دانشگاه
- Universitetet i Oslo
- رشته دانشگاه
- ریاضی، CS، نانو الکترونیک
پاسخ : زن ناموس مرد نیست !
من نمی گم همه. ولی تقریبن اکثر خانواده ها به بچه ها حداقل پسر بعده ۱۸ سال کمتر کار دارن. و خب بله بنده ۱۸ سالم بود خونه مستقل و کار مستقل داشتم و ماشین خب نخریده بودم ولی چرا ماشین اجاره ای هم داشتم.
و ببینید هیچ ادمی حق تبنیه بدنی هیچ ادمی رو نداره. حتا تقریبن تو قوانین مجازات هم تنبیه بدنی داره حذف میشه.
من کاری به اسلام و ایران ندارم این یک روند کلی هست. اگه زنی بچشو می زنه اشتباه می کنه.
اگه مردی هم زنشو بزنه اشتباه می کنه.
اگه شما سکس می خواید می تونید مثل ادم برخورد کنید. همسرتون هم ممکنه میل به رابطه داشته باشه.
و از طرفی هم ممکنه همسر شما خسته باشه. یا حوصله نداشته باشه. بعدم شما اول روابط اجتماعی رو یاد بگیرید. بعدن نگران تمکین کردن و نکردن زن باشید!
حکومت دیکتاتوری تو خونه راه ننداختید که. زندگی یه زندگی دو نفرس. حالا می خواد به شکل ازدواج باشه. یا هم خونگی باشه یا هر چی.
و خب شما هم اگه چند تا همسر داشته باشید یا صیغه کنید طبیعی هست که همسرتون ازتون دل خوشی نداشته باشه!
اگه دنبال رفتار خوب هستید باید خوب رفتار کنید.
به نقل از mnmnm :الان شما تو 18 سالگیت خونه ماشین کار ..... همه چی داری که ادعای خود محوری میکنی؟؟؟
نه ببین کار و که برادر 10 ساله منم میتونه بعد الظهرا کار کنه کــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــار یه چیز دیگس بعدم الان این چه ربطی داره ناموس مردو و اینا جای این حرفا جای دیگس لطفا حریم تایپیکو رعایت کن خوب الان این تضاد و توافق ها که کنار میانو تشریح کن دوما ملاکتو بگو بر اساس چه اصل قائده ای زن و شوهر باید تضاد و تعارض داشته باشن
هر کسی یا هر کسایی بر اساس هر ملاکی با هم کنار بیان این درسته؟؟ این جوری تو کل عرف هنجار های جامعه رو زیر سوال بردی.
در ضمن اخلاق اسلامی اگه تو فرد و خانواده باشه نه تضاد و نه تعارضی پیش میاد ادماین که با کنار هم قرار دادن فرهنگای مختلف در خانواده تضاد بوجود می آرند
من نمی گم همه. ولی تقریبن اکثر خانواده ها به بچه ها حداقل پسر بعده ۱۸ سال کمتر کار دارن. و خب بله بنده ۱۸ سالم بود خونه مستقل و کار مستقل داشتم و ماشین خب نخریده بودم ولی چرا ماشین اجاره ای هم داشتم.
و ببینید هیچ ادمی حق تبنیه بدنی هیچ ادمی رو نداره. حتا تقریبن تو قوانین مجازات هم تنبیه بدنی داره حذف میشه.
من کاری به اسلام و ایران ندارم این یک روند کلی هست. اگه زنی بچشو می زنه اشتباه می کنه.
اگه مردی هم زنشو بزنه اشتباه می کنه.
اگه شما سکس می خواید می تونید مثل ادم برخورد کنید. همسرتون هم ممکنه میل به رابطه داشته باشه.
و از طرفی هم ممکنه همسر شما خسته باشه. یا حوصله نداشته باشه. بعدم شما اول روابط اجتماعی رو یاد بگیرید. بعدن نگران تمکین کردن و نکردن زن باشید!
حکومت دیکتاتوری تو خونه راه ننداختید که. زندگی یه زندگی دو نفرس. حالا می خواد به شکل ازدواج باشه. یا هم خونگی باشه یا هر چی.
و خب شما هم اگه چند تا همسر داشته باشید یا صیغه کنید طبیعی هست که همسرتون ازتون دل خوشی نداشته باشه!
اگه دنبال رفتار خوب هستید باید خوب رفتار کنید.