alimalekdar
کاربر فعال

- نام مرکز سمپاد
- راه دانش :D
- شهر
- سمنان
- مدال المپیاد
- .....
پاسخ : فیسبوک،مفرح یا بلای زندگی...
ینی شما میتونید به طور مداوم داخل خونه ی خودتون بمونید و هیییییییییییییییییییییییییچ ارتباطی نداشته باشید؟(حتی بدون تلفن و نت و بیرون رفتن و...)
آیا شما قادر به تحمل همچین زندگی هستشد؟(نه تنها شما بلکه هیچ کسه دیگه ای قادر نخواهد بود...)
تا حالا به عکس فیسبوک که میخوای وارد شی(ایمیل و رمزوبزنی...عکس آدمک ها تو قاره های مختلف)توجه کردی؟
خواهش میکنم 1 بار خیلی خوب بهش نگاه کن و هر استنباطی که میتونی ازش داشته باش...(هر کسی میتونه تعبیر مختلفی داشته بهشه)
شما باید برای هرررررررررررررررررررررررررررر کاری که انجام میدی هدف داشته باشی...
شما سعی کن هدف ایجاد فیسبوک و بهتر درک کنی.(با عذر خواهی)
در کل فیسبوک چیز بدی نیست.حداقل یرای من.
من نمیدونم شما به جنس مخالف چیکار دارید؟من کلی گفتم....به نقل از ♥ ـمــــریــــمـ ♥ :نه کی گفته آدمی همیشه نیاز به ارتباط داره؟
اگه ارتباط با جنس مخالفه که من با این حرفتون موافق نیستم...
آدم میتونه تنها باشه و ازش لذت ببره.
خیلیا هستن بدون ارتباط زندن
حالا وارد این چیزا نمیشم
آره خب... ولی اینا همش ماله گذروندن وقته... واسه همون مزونا و اینم موجب کسب درآمده... خب آره... ولی واسه منه نوعی همش تلف کردن وقته...
مازیمون : این بازی کردنم میشه همون گذروندن
پس من باید نتیجه بگیرم واسه تفریح باید برم تو فیسبوک .........
ممنون من حرفمو پس میگیرم...
فیسبوک مفرحه... البته به جاش :)
ینی شما میتونید به طور مداوم داخل خونه ی خودتون بمونید و هیییییییییییییییییییییییییچ ارتباطی نداشته باشید؟(حتی بدون تلفن و نت و بیرون رفتن و...)
آیا شما قادر به تحمل همچین زندگی هستشد؟(نه تنها شما بلکه هیچ کسه دیگه ای قادر نخواهد بود...)
تا حالا به عکس فیسبوک که میخوای وارد شی(ایمیل و رمزوبزنی...عکس آدمک ها تو قاره های مختلف)توجه کردی؟
خواهش میکنم 1 بار خیلی خوب بهش نگاه کن و هر استنباطی که میتونی ازش داشته باش...(هر کسی میتونه تعبیر مختلفی داشته بهشه)
شما باید برای هرررررررررررررررررررررررررررر کاری که انجام میدی هدف داشته باشی...
شما سعی کن هدف ایجاد فیسبوک و بهتر درک کنی.(با عذر خواهی)
در کل فیسبوک چیز بدی نیست.حداقل یرای من.