• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

دنیای مجازی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ¥Farzin¥
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

با فیلترینگ فیسبوک موافق هستید؟

• رای‌دهندگان
    113
پاسخ : فیسبوک،مفرح یا بلای زندگی...

به نقل از ♥ ـمــــریــــمـ ♥ :
نه کی گفته آدمی همیشه نیاز به ارتباط داره؟
اگه ارتباط با جنس مخالفه که من با این حرفتون موافق نیستم...
آدم میتونه تنها باشه و ازش لذت ببره.
خیلیا هستن بدون ارتباط زندن
حالا وارد این چیزا نمیشم
آره خب... ولی اینا همش ماله گذروندن وقته... واسه همون مزونا و اینم موجب کسب درآمده... خب آره... ولی واسه منه نوعی همش تلف کردن وقته...

مازیمون : این بازی کردنم میشه همون گذروندن

پس من باید نتیجه بگیرم واسه تفریح باید برم تو فیسبوک .........

ممنون من حرفمو پس میگیرم...
فیسبوک مفرحه... البته به جاش :)
من نمیدونم شما به جنس مخالف چیکار دارید؟من کلی گفتم....
ینی شما میتونید به طور مداوم داخل خونه ی خودتون بمونید و هیییییییییییییییییییییییییچ ارتباطی نداشته باشید؟(حتی بدون تلفن و نت و بیرون رفتن و...)
آیا شما قادر به تحمل همچین زندگی هستشد؟(نه تنها شما بلکه هیچ کسه دیگه ای قادر نخواهد بود...)
تا حالا به عکس فیسبوک که میخوای وارد شی(ایمیل و رمزوبزنی...عکس آدمک ها تو قاره های مختلف)توجه کردی؟
خواهش میکنم 1 بار خیلی خوب بهش نگاه کن و هر استنباطی که میتونی ازش داشته باش...(هر کسی میتونه تعبیر مختلفی داشته بهشه)
شما باید برای هرررررررررررررررررررررررررررر کاری که انجام میدی هدف داشته باشی...
شما سعی کن هدف ایجاد فیسبوک و بهتر درک کنی.(با عذر خواهی)
در کل فیسبوک چیز بدی نیست.حداقل یرای من.

به نقل از ¥Farzin¥ :
قرار نیست که آدم فقط به مسایل از دید شخصی نگاه کنه.به هر حال یه دغدغه ای باید در قبال این موضوع که تو جامعمون یه امر روتین شده داشته باشیم.هدف من از ایجاد این تاپیک این نیست که چه عکس هایی را نگاه کنم یا نگاه نکنم ، بلکه اینه که تاثیرات مثبت و منفی که میتونه در جامعه داشته باشه رو مورد بحث قرار بدیم.خوب برای خودم این سوال مطرح بود که چرا اولا فیسبوک باید فیلتر باشه ، ثانیا چرا با وجود حرام شدن از طرف آقای خامنه ای خودشون هم آی دی فیسبوک دارن و کابینه دولت هم بیشترشون صفحه فیسبوک و توییتر دارن.چرا دسترسی به این پیج ها برای ما باید محدودیت داشته باشه؟
هر چیزی به جای خودش تاثیر - هم داره.اما به نظرم فیسبوک میتونه ضررش خیلی کم باشه و سودش بسی زیاد...اونم به دلیل امکانات فراوونی که داره.

به نقل از alimalekdar :
هر چیزی به جای خودش تاثیر - هم داره.اما به نظرم فیسبوک میتونه ضررش خیلی کم باشه و سودش بسی زیاد...اونم به دلیل امکانات فراوونی که داره.
شما چه سودی میبری از اف بی؟

به نقل از ♥ ـمــــریــــمـ ♥ :
شما چه سودی میبری از اف بی؟
عزیز:
شما از اینکه با دیگران صحبت میکنید وارتباط برقرار میکنید چه تاثیر مثبتی میبینید؟(مثلا با دوستان مدرسه و پدر و مادر و...)
خواب فیس هم یه نوع ارتباطه و هر کسی میتونه هر تاثیر +ی که در مکالمه ی حضوری کسب میکنه تو فیس هم کسب کنه...

به نقل از alimalekdar :
عزیز:
شما از اینکه با دیگران صحبت میکنید وارتباط برقرار میکنید چه تاثیر مثبتی میبینید؟(مثلا با دوستان مدرسه و پدر و مادر و...)
خواب فیس هم یه نوع ارتباطه و هر کسی میتونه هر تاثیر +ی که در مکالمه ی حضوری کسب میکنه تو فیس هم کسب کنه...
قرار نیست یه چیزی حتما تاثیر مثبت داشته باشه.همین که تاثیر منفی نذاره کافیه.فیسبوک هم همسن وضعیت رو داره...

به نظر من فیلترینگ فیس بوک دقیقا مثل گشت ارشاد میمونه یه جورایی به شعور آدم توهین میکنه حالا نه فقط فیلترینگ فیس بوک بلکه هر نوع فیلترینگی به نظرم مسخره است! هرکسی میتونه طبق شعور و سطح سواد و فرهنگ و آگاهی خودش از یه سایت استفاده کنه و هیچ سایتی نباید فیلتر بشه بلکه باید آگاه سازی بشه باید فرهنگ سازی بشه !!! تا همین چند وقته پیش اگر کسی برای مسنجرش عکس میزاشت همه تعجب میکردن ولی حالا این عکس گذاشتنها کاملا یه چیز معمول و روتین شده و دیگه برای خیلیا مهم نیست که یه دختر برای اکانتش عکس گذاشته یا نه !
از فیس بوک خیلی استفاده ها میشه کرد به غیر از لایک کردن و لایک خوردن ! میشه خبرهای واقعی مربوط به کسی که طرفدارش هستی رو دنبال کنی یا خبرهای روز رو بخونی یا ختی از احوال دوستهات باخبر بشی اینکه بگی خب از احوال دوستام با خبر چه نفعی به حال من داره مثه اینه که بگی خب حالا به دوستم بزنگم و باهاش صُبت کنم چه نفعی به حال من داره ؟
در کل فیس بوک هم میتونه خوب باشه هم میتونه بد باشه همین سمپادیای خومودمونم هم میتونه خوب باشه هم میتونه بد باشه بستگی به دیدگاه فرد و استفاده ای که میکنه داره که باز این برمیگرده به همون فرهنگ سازیه .

به نظرم فیلترینگش قطعا کار بسیار غیر منطقیه و دلیل سیاسی داره.
من خودم به شخصه از فیسبوک خیلی خوشم نمی یاد مثل این می مونه که تلفن خونه ی آدم همیشه زنگ بزنه.
چیز عمده ای باعث می شه خیلی ازش خوشم نیاد اینه که زشتی های جامعه، تفکرات قدیمی و کلیشه ای و فقر اجتماعی رو که ما توی جامعه تجربه می کنیم توی فیسبوک نوع مدرن شده اش تجلی پیدا می کنه. یعنی اون قشر شبه روشنفکری که تازه با پدیده های نو آشنا شدن فرصت اینو پیدا می کنن که ایده هاشون که با کلیشه های قدیمی قاطی شده رو بیان کنن. من مخالف آزادی بیان نیستم ولی جدا از شعارای خیلی قشنگ و پر طرفدار آزادی و هرمنوتیک و غیره و غیره، اگه بخوایم واقع گرایانه به قضیه نگاه کنیم برای داشتن یک جامعه بر اساس عقل و منطق هر فکری رو نباید پذیرفت.

فيسبوك..
من فيس بوك رو مثه يه نمايشگاه بزرگ تصور ميكنم.هر كي يه غرفه داره.شما توي غرفه تون ميتونيد هر چيزي رو بذاريد واين شما هستيدو پيج فيسبوكتون.
شبكه هاي اجتماعي روش هاي جديد برقراري ارتباط هستند.هر چيزي(از مدادي كه شما باهاش مينويسيد الي..) اگه ازش استفاده ي نادرستش آسيب رسان باشه.

این که فیسبوک آسیب برسونه یا نه بسته به انتخاب خود اشخاص هست... اینکه مردم ما بی فرهنگن ربطی به بد بودن فیسبوک نداره...فیلترینگ فرهنگ مردم رو درست نمیکنه...کسی که بی فرهنگه اگه فیسبوک نبود،یه عرصه ی دیگه پیدا میشد...پاک کردن صورت مساله مشکلی رو حل نمیکنه

به نقل از ¥Farzin¥ :
قرار نیست یه چیزی حتما تاثیر مثبت داشته باشه.همین که تاثیر منفی نذاره کافیه.فیسبوک هم همسن وضعیت رو داره...
هر چیزی تاثیر + و - داره...
شما هیچ وقت نمیتونی برای چیزی یا انجام کاری تاثیر + یا - تعیین کنی...هر چیزی میتونه تاثیر + ویا - داشته باشه...
ورزش کردن بسیار خوب و مفیده و تاثیر + زیادی داره.اما وقتی با صدمه همراه میشه به تاثیر - تبدیل میشه.(کسی رو میشناسم که حتی به خاطر مصدومیت حالت روحیشم به هم خورد)
شمانمیتونی تاثیر +و - ورزش رو مشخص کنی.ورزش میکنی و هدفتم تاثیر +شه.اما گاهی هم مضررمیشه....
فیس هم همینه.شبکه مجازی مفیدیه(100%).

Back
بالا