• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چرا مردم ایران مثل ژاپنی‌ها برای کتاب صف نمی‌کشند؟!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع نگار
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : چرا مردم ایران مثل ژاپنی‌ها برای کتاب صف نمی‌کش

به نقل از Radical :
به معصومه :

فیلم هم نتیجه عقاید هست نه نوع بینش نسبت به دنیا :)

بعد هم اغلب با دنیای واقعی تفاوت زیادی داره و شما شاهد روند فکر کردن شخصیت های فیلم نیستید، صرفا عمل کرد رو میبینید

اغلب کتاب ها (نه همشون) نوع بینش نویسنده رو به حد فوق العاده ای شرح میدن

بعد هم فیلم ها و سریال های یک منطقه صرفا نمایانگر اینه که مردم اون منطقه اوقات فرغت شون رو با چه نوع فیلمی پر میکنند و چیزی از فرهنگ و سطح فکر و دنیای حقیقیشون به شما نشون نمیده :)

اما کتاب این طور نیست ، در هر جامعه ای کتاب ها بر اساس حقایق همون دوران و نوع نگرش نویسنده نسبت به دنیای حقیقی هست
یا حتی اگر دنیای خیالی هم باشه باز هاله ای از تفکرات نویسنده و نگرش نسبت به دنیا رو داره

:)
بعد شما در خوندن کتاب از قدرت تخیل استفاده میکنید و تصویرسازی میکنید خوب این خودش به درک حالت روحی نویسنده و شخصیت های داستان کمک میکنه :)

گرچه شما میتونید از شبکه های اجتماعی هم داستان بخونید یا کتاب به صورت پی دی اف بخونید واقعا این خیلی عالیه.... من خیلی اژ کتاب هایی که میخونم پی دی اف هست ... اما باید بدونید بیشتر تزریق تفکر صورت میگیره نه تفکر! :)
خیلی روی تزریق تفکر تاکید داری، اگر این قدر شدیده لطفا 5 تا شو که تو فیس بوک رخ داده رو نام ببر.
حالا شما در مورد فیلم اینا رو میگی ولی من به شخصه فیلم نگاه میکنم بیشتر به طرز فکر ادماش نگاه میکنم،،فیلمای تاریخی بیشتر دوست دارم ..کلا یه چیز میگم نخندین ولی فیلم کره ای هایی که من میبینم خیلی هم خوبه خیلی هم در مورد افکار ادماس..شما فیلم ایمان و فیلم 49 روز رو ببین..بعد بیا صحبت کنیم،،

ببینید در فیس بوک یک یا چند نفر که همفکر هستند میشینند پشت کامپیوتر و برای شما مطلب میذارن

بستگی داره که شما چه نوع صفحاتی رو لایک کنید که چه مطالبی برای شما بیاد!

در فیس بوک کم اتفاق میوفته افکار شما به چالش کشیده بشه چون اغلب فقط نتیجه افکار یک سری گروه رو میخونید

و اوصولا پیجی رو میخونید که افکارش باهاتون در یک مدل هست :)

یا حتی اگر پیج دیگری رو بخونید چون فقط نتیجه فارغ از نگرش هست تاثیر چندانی روی دید شما نخواهد داشت :)

تقریبا هیچ پیجی وجود نداره که تزریق افکار در اون رخ نده

شما میرید در یک پیج و تماما مطالبی رو میخونید که در جهت تایید هدف پیج هست میتونه دینی یاغیر دینی باشه

کتاب هم اگر همسو با افکار ادم نباشه. دو صفحه میخونیم میزاریم کنار..
من واقعا به نظرم شما الکی روی کتاب تمرکز دارید،

به نقل از مازیمون :
دقیقن از اون دسته ادم هایی هستی که باید یه چیزو خراب کنی که یه چیزه دیگرو خوب جلوه بدی!
چه قد قشنگ حرفتو به کرسی مینشونی!برات متعسفم...

به نقل از Believe :
منم راسای برات نوشته بودما..الان بحث ما درصد استفاده مفید نیست..من الان دارم در مورد خودم حرف میزنم،

رادیکال: ببین من میگم مثال بزن، منظورم مچ گیری نیست...میگم مثال بزن تا بفهمم منظورت از تزریق عقاید چیه

کتاب چه همسو با عقاید باشه چه نباشه انسان رو وادار به خوندن میکنه چون نوع "نگرش" هم در اون دخیل هست

یعنی شما صرفا نتیجه رو نمیبینید و نوع نگرش به دنیا و دلایل و... هم می خونید

و همین خیلی خوبه

ببین من میگم عقیده 'الف' رو دارم ؛تو میگی عقیده 'ب' رو دارم ؛که این عقاید با هم متفاوت هستند

حالا اگر من بیام برای عقیده'الف' یک پیج فیس بوک بزنم صرفا میخوام که عقاید خودم رو به راحت ترین روش ترویج بدم
میام از ۱۰۰۰ تا آدم نقل قول هایی میکنم که در جهت تایید اهدافم باشه

برای مثال میتونید به پیج های سیاسی یا دینی و عقیدتی در فیس بوک مراجعه کنید
.
(البته اشتباه نشه منظورم از دینی همه نوع عقیده ای بود از اسلام و زرتشت و مسیحیت تا بی خدایی و منظورم از سیاسی همه ی احزاب سیاسی بود )

اغلب تزریق تفکر در این نوع مطالب بیشتر و واضح تر هست :)

به علاوه شما به هیچ عنوان نمیتونید با ۳ تا خط نقل قول از یک کتاب ۳۰۰ ص ای ادعا کنید که واقعا به اندازه ی کسی که همه ی ۳۰۰ص رو خونده از لحاظ بینش یکسان باشید

به علاوه خیلی از کتب نسخه پی دی اف ش پیدا نمیشه :)

یکی از دلایلی که باید کتاب بخونید اینه که :

به نقل از Believe :

برای مردم متعسف نباشید! متاسف باشید خیلی بهتره! و خب سه نقطه هم توضیح کافی ای نیست !

و خوب حرف به کرسی نشوندن معنی خاصی داره که در مورد من درست در نمیاد! من حرفی رو به کرسی ننشوندم!

به نقل از مازیمون :
یکی از دلایلی که باید کتاب بخونید اینه که :

برای مردم متعسف نباشید! متاسف باشید خیلی بهتره! و خب سه نقطه هم توضیح کافی ای نیست !

و خوب حرف به کرسی نشوندن معنی خاصی داره که در مورد من درست در نمیاد! من حرفی رو به کرسی ننشوندم!
آره نتیجه شو برای شما میبینیم. .. توهین و تمسخر دیگران...
سقراط میگه شما وقتی میخواید برای چشم دارو بگیرید این چشمه که اهمیت داره نه دارو
اون کتاب وسیله است... مهم خواننده است.. وقتی تاثیری نداره چه فایده..
از قضا سرکنگبین صفرا فزود...

به نقل از Hydrus :

حالا درسته که مازیار حرفشو با لحن کنایه آمیز گفت, ولی درعمل حرفش درسته.

یکی از بزرگترین فواید مطالعه گسترش دایره لغات و پیشرفت املا و دستور زبان افراده.

به نقل از Hydrus :

کتاب رو برای فایده نمی خونن. کتاب جزیی از تفریحات محسوب میشه. مردم کتاب می خونن چون کتاب خوندن سرگرم کنندس. حالا گاهی اون کتاب مفیده و گاهی نیست.

و تاثیری که کتاب داره باعث میشه تا شما به چیزی فکر کنید که تاحالا فکر نکردید. همینگوی یه توصیفی از یه فضایی داره که الان من از اون توصیف یه قسمت هاییش یادمه. بارون بود و یه برگ رو اب کف زمین شناور و یه سرهنگ یا افسر با چکمه هاش روی اب می کوبید و صدای برخورد قطره های اب که در اثر برخورد پوتین اون فرد رو اب بلند میشد و به اب برخورد می کرد شنیده میشد.

این توصیف خب باعث نمیشه شما فیزیک نمره کامل بگیرید. ولی یه تصویری در ذهنتون ایجاد می کنه که می تونید همیشه ازش لذت ببرید از صداقتی که تو کلام همینگوی هست و برای توصیف همچین لحظه ای از هیچ کلمه ی سختی استفاده نمی کنه طوری که یه بچه ۱۰ ساله هم بتونه بفهمه و درکش کنه.

و حداقل فایده ی کتاب خوندن اینه که یک فرد بتونه بدون غلط املایی بنویسه.

درسته من هم غلط هایی دارم ولی خیلی کمتر. و یک سری غلط های اگاهانه هم دارم که جزیی از مدل فارسی نوشتنه من هستن.

و شما نمی تونید حتا بلافاصله بعد از تموم کردن کتاب بگید که کتاب فایده داشته یا نه. اون متنی که خوندید همیشه در ذهنتون می مونه و تو زندگیتون و تصوراتتون تاثیر میذاره.

و خیلی وقت ها وقتی متنی رو می خونید که مخالفش هستید بهتون کمک می کنه در مورد نظر های مخالفتون درک بهتری داشته باشید.

Back
بالا