• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اگر کنکوری 94 بودم ... !

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اگر کنکوری 94 بودم ... !

ازبهارشروع میکردم به تست های کنکورکارکردن
البته امسال خیلی تیپ سوالاعوض شده بودکه همه روغافلگیرکرده بود :-<
تست های سنجش به دردعمه جانش میخوره :-"
قلم چی ک خیلی ازمونای اخریش سخ بود :-"
ارامش داشته باشیدچون اکثراتواردیبهشت میریزین بهم
همه چی فکرمیکنین یادتون رفته معلماامتحانای ترمشونوسخ میگیرنو....
:-wاصن یه وضعی

به نقل از لنگه کفش! :
ازبهارشروع میکردم به تست های کنکورکارکردن
البته امسال خیلی تیپ سوالاعوض شده بودکه همه روغافلگیرکرده بود :-<
تست های سنجش به دردعمه جانش میخوره :-"
قلم چی ک خیلی ازمونای اخریش سخ بود :-"
ارامش داشته باشیدچون اکثراتواردیبهشت میریزین بهم
همه چی فکرمیکنین یادتون رفته معلماامتحانای ترمشونوسخ میگیرنو....
:-wاصن یه وضعی

حرفش رو تایید می کنم تکبیر . . . :-" :-" ;Dدرس خوندن واقعی از بعد عید شروع میشه

به نقل از سامان19 :
حرفش رو تایید می کنم تکبیر . . . :-" :-" ;Dدرس خوندن واقعی از بعد عید شروع میشه
من قسمت عمده درس خوندن قبل عید بود.بعد عید خیلی کم کاری کردم و انرژی نداشتم اما به پشتوانه 6 ماهی که قبلا خوب خونده بودم زیاد افت نکردم و آخرها هم حتی وضعم کمی بهتر شد. حس باغبونی رو داشتم که 6 ماه قبل بذرهای درس رو کاشتم و حالا هرچی خوندم جا افتاده و یه جورایی به تسلط رسیدم و دارم ازش بهره برداری می کنم. :D
ولی خیلی ها هم 6 ماه اول رو کم میخونن و بعد عید تازه جون میگیرن واسه درس خوندن اما به هیچ وجه از الان کم کاری نکنید و خودتون رو توجیه کنید که از بعد عید جبران می کنید و می ترکونید. یکی میگفت:جبران معنا نداره اگه شما امروز بیشتر و بهتر از همیشه درس بخونید روزهای قبل رو جبران نکردید،فقط از امروزتون به نحو احسن استفاده کردید.
آینده معلوم نیس،به اینم فک کنید که شما حتی از وضع فرداتون خبر ندارید پس به امید جبران در آینده امروز رو با کم کاری هدر ندید.

اینکه درس خوندن واقعی بعد از عید شروع میشه خیال باطل هست ! ( زهی خیال باطل !! ;D )
به شخصه تو تابستون خیلی خفن درس خوندم و اختصاصی های پایه و پیش 1 رو از صفر خوندم و اگه اینکار رو نکرده بودم مطمئن هستم موفق نمی شدم ! درضمن هرچی می‌گذره میل بعضی ها به درس خوندن کمتر می‌شه جوری که خیلیا بهمن و اسفند می برن ! این بریدن ها بخاطر کم کاری گذشته هست ! :-"
اینایی هم که همچین فکری میکنن از مفهوم پی ریزی درسی درک مناسبی ندارند ! کسی که مثلا دوم و سوم رو کنکوری نخونده و بخواد بخونه حتما یه دور باید تابستون اختصاصی بخونه که یجورایی اسکلت بندی کرده باشه و دوباره بعدا هم یه دور بخونه !

درضمن گذشته رو هیچ وقت نمیشه جبران کرد ! من یکی از دوستام تریپ باهوشی برداشت گفت بعد عید شروع میکنم و وقتی خواست شروع کنه دید خیلی عقبه با اکراه شروع کرد ولی در آخر هیچ ...نشد ! ;D

به نقل از CrazyBóy :
اینکه درس خوندن واقعی بعد از عید شروع میشه خیال باطل هست ! ( زهی خیال باطل !! ;D )
به شخصه تو تابستون خیلی خفن درس خوندم و اختصاصی های پایه و پیش 1 رو از صفر خوندم و اگه اینکار رو نکرده بودم مطمئن هستم موفق نمی شدم ! درضمن هرچی می‌گذره میل بعضی ها به درس خوندن کمتر می‌شه جوری که خیلیا بهمن و اسفند می برن ! این بریدن ها بخاطر کم کاری گذشته هست ! :-"
اینایی هم که همچین فکری میکنن از مفهوم پی ریزی درسی درک مناسبی ندارند ! کسی که مثلا دوم و سوم رو کنکوری نخونده و بخواد بخونه حتما یه دور باید تابستون اختصاصی بخونه که یجورایی اسکلت بندی کرده باشه و دوباره بعدا هم یه دور بخونه !

درضمن گذشته رو هیچ وقت نمیشه جبران کرد ! من یکی از دوستام تریپ باهوشی برداشت گفت بعد عید شروع میکنم و وقتی خواست شروع کنه دید خیلی عقبه با اکراه شروع کرد ولی در آخر هیچ ...نشد ! ;D
زرشک به اونایی که این طرز فکر رو دارن =)) =))
منظورم این بود که بعد عید باید ساعت مطالعه رو ببری بالا ولی الان کیفیت مهمه ONLYکیفیت :)) چرا که از الان اگه بخوای به کمیت فکر کنین بعد از عید می برین مث شما دوتا (بالایی ها) توجه کنین که تو مسابقه دو میدانی این مهم نیس که شما چقدر سرعتتون از بقیه موقع شروع مسابقه بیشتر بوده این مهمه که مسابقه رو اول با استقامت بگذرونین و در آخر سرعت تون رو زیاد کنین تا برنده مسابقه بشین البته استقامت شما هم باید در حدی باشه که از بقیه خیلی جا نمونین وگرنه نمی تونین برنده بشین. پاسخ قاطع به همه ی کسایی که این طرز فکر رو دارن B-)

پ.ن: در کل باید سرعت متوسط تون بیشتر باشه

به نقل از سامان19 :
زرشک به اونایی که این طرز فکر رو دارن =)) =))
منظورم این بود که بعد عید باید ساعت مطالعه رو ببری بالا ولی الان کیفیت مهمه ONLYکیفیت :)) چرا که از الان اگه بخوای به کمیت فکر کنین بعد از عید می برین مث شما دوتا (بالایی ها) توجه کنین که تو مسابقه دو میدانی این مهم نیس که شما چقدر سرعتتون از بقیه موقع شروع مسابقه بیشتر بوده این مهمه که مسابقه رو اول با استقامت بگذرونین و در آخر سرعت تون رو زیاد کنین تا برنده مسابقه بشین البته استقامت شما هم باید در حدی باشه که از بقیه خیلی جا نمونین وگرنه نمی تونین برنده بشین. پاسخ قاطع به همه ی کسایی که این طرز فکر رو دارن B-)

پ.ن: در کل باید سرعت متوسط تون بیشتر باشه

زرشک به اونایی که فک میکنن بعد عید میشه درس خوند ;D
اصلا امکان نداره نخونی و بعد عید بخوای شروع کنی.
قبل عید دوران خوندن و تقویت خودته. بعد عید دوره تثبیته و یک کوچولو هم تقویت! تقویت اونایی که از قبل خوندینش.نه اونایی که تا حالا نگاه بهشون ننداختین!
هیجانی که بعد عید به آدم دست میده تمرکز کافی برای فرو کردن مطالب تو کله رو از بین میبره!
بعد عید فقط باید کاری کنی که اون مطالبی رو که کردی تو اون کله هه خوب نگه داری که از بین نرن!

-------------------------------------------------------------------
اصلن بحث چی بود و به کجا رسید!!!؟؟؟؟
من اگه کنکوری 94 بودم همون کاری رو میردم که برا 93 انجام دادم.
"من تمام تلاشمو کردم" فقط همین برام مهمه.

به نقل از FreeGate :
زرشک به اونایی که فک میکنن بعد عید میشه درس خوند ;D
اصلا امکان نداره نخونی و بعد عید بخوای شروع کنی.
قبل عید دوران خوندن و تقویت خودته. بعد عید دوره تثبیته و یک کوچولو هم تقویت! تقویت اونایی که از قبل خوندینش.نه اونایی که تا حالا نگاه بهشون ننداختین!
هیجانی که بعد عید به آدم دست میده تمرکز کافی برای فرو کردن مطالب تو کله رو از بین میبره!
بعد عید فقط باید کاری کنی که اون مطالبی رو که کردی تو اون کله هه خوب نگه داری که از بین نرن!

-------------------------------------------------------------------
اصلن بحث چی بود و به کجا رسید!!!؟؟؟؟
من اگه کنکوری 94 بودم همون کاری رو میردم که برا 93 انجام دادم.
"من تمام تلاشمو کردم" فقط همین برام مهمه.

بازم تاکید میکنم زرشک من گفتم دو استقامتی که خیلی از بقیه عقب نمونی! شما قشنگ تر بخون متن رو بعد بیا نظر بده :)) الان حال ندارم بیشتر توضیح بدم بعد از بازی آلمان یا شاید فردا صبح توضیح دادم

به نقل از CrazyBóy :

[/]نمیشه ک کلاازبعدازعیدشروع کردب خوندن منظورم این بودک بعدازعیدبکوب بایدخوند
ولی قبلش نبایدزیادب خودت فشاربیاری
مثه الان ک بایدریلکس باشی 8-^

به نقل از سامان19 :
بازم تاکید میکنم زرشک من گفتم دو استقامتی که خیلی از بقیه عقب نمونی! شما قشنگ تر بخون متن رو بعد بیا نظر بده :)) الان حال ندارم بیشتر توضیح بدم بعد از بازی آلمان یا شاید فردا صبح توضیح دادم

کی گفته منظورم تو بودی؟ چرا به خودت میگیری :-" ;D

کلاس بیرون هیش فایده ای نداره اکثر مواقع فق پول دور ریختنو وخت هدر دادنه
کتاب خوب همچیرو جبران میکنه وتلاش همچو...
زیادی ب زر زدنای خ ازمعلما و هم کلاسیا نباس توجه کرد
حداقل تو مدرسه راجب کاراتون برا کنکور ن حرفی بزنید ن حرفی بشنوید

Back
بالا